- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
Sziasztok! Elakadtam egy JiaYu g4-hez kijött friss MIUI 4.8.22 ROM magyarításával, ehez kérnék segítséget.
-Melyik jBART-ot használjam (1.8.5, vagy 1.9.0, Vagy 2.0)?
-Mit, és hová kell letölteni, vagy hozzáírni, hogy fordítson i?
-A jBART beállításokban mit kell kipipálni, és mit nem?
Nagyon hálás lennék, ha ezeket valaki megválaszolná! -
FlickAir
aktív tag
Ezt a ROM-ot (JiaYu G3N) szerenntem volna lefordítani, próbáltam JB-vel, Lewa-val, MIUI-val, de nem került bele a magyar nyelv. (Eddig nem volt ilyen problémám... Valakinek valami építő ötlete, javaslata?
-
FlickAir
aktív tag
Linux alól hogyan indítom el a jBart-ot? Lehet, hogy nagyon "gyerekes" kérdés, de még csak most kezdek el ismerkedni a linux-szal...
-
FlickAir
aktív tag
válasz
tobias88888 #108 üzenetére
Nem értem miért küzdenél a magyarítással, amikor a Tipo-hoz rengeteg, eleve már magyar nyelvet is tartalmazó ROM létezik.
De a telefonnak van itt külön fóruma, olvasd végig, és mindent megtalálsz. A fiamnak is Tipo-ja van, én innen találtam hozzá minden infót.
-
FlickAir
aktív tag
Cybermaus ROM-jai általában root-oltak, de lehet, hogy ez éppen nem az, ezért linkelte be a rood-adb-t, és a superoneclick-et is. Azért csinálj egy mentést mindenképpen a mostani rendszeredről.
A READ ME-ben le van írva:
ROM modified by cybermaus
look on various XDA threads for more infoMy overall policy is to change the factory ROM as little as possible.
Typically, I only root it, install GAPPS (Google Applications)
install a few utilities like MobileUncle and a free root explorer
and remove vendor specific applications (typically chinese applications)Depending on the build, also some often used apps like YouTube, Flash,
Skype, Whatsapp, etc may be preinstalled, and the boot-logo may be
simplifiedUse at your own risk
-
FlickAir
aktív tag
Ha a letöltött ROM root-olt, akkor JBART után is root-olt marad. A CWM mentésedben is megmarad a root jog, ha visszateszed. De nekem pl. Lenovo 800 van, a letölthető, CWM-ből telepíthető orosz-angol gyári ROM nem root-olt. Ha ezt fordítom JBART-tal, akkor attól még rootolatlan marad.
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #92 üzenetére
Na, én pont ezért javasoltam a TWRP-s megoldást.
-
FlickAir
aktív tag
Két recovery nem lehet egyszerre egy telefonon. Vagy CWR, vagy TWRP. A Mobileuncle MTK Tools nevű app-nak van egy "update recovery" menüje, innen tudod telepíteni vagy az egyiket, vagy a másikat, ha az SD kártyád gyökerébe fel vannak másolva a CWR, és a TWRP .img kiterjesztésű fájlai. Általában mindkettőnek recovery.img a neve, de nyugodtan nevezd át őket pl recovery_cwr.img, és recovery_twrp.img névre. Így bármikor tudod cserélgetni őket, mikor mire van szükséged.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #77 üzenetére
Ha találsz a telefonodhoz TWRP recovery-t, akkor próbáld meg ezt feltenni a Mobileuncle MTK tools-szal, és az ezzel készített backup-ban módosítsad az app-okat a lenti leírások szerint. A TWRP restore részében ki lehet kapcsolni az md5 ellenőrzést, így nem foglalkozik a méretekkel. Az SD kártyán lesz egy TWRP/BACKUPS/000000000000000/2013-05-'valami' mappa, ebben a system.ext4.win fájlt kell módisítani, amit a Total Commander 1 az 1-ben megnyit, lehet törölni, másolni benne. Most próbáltam ki Lenovo A800-on, tökéletesen működik a dolog. Még egy javaslat: a jelenlegi CWM-es mentésedet mindenképpen tartsd meg, és őrizd biztos helyen a PC-den, mert kincset érhet később!!!
-
FlickAir
aktív tag
Van egy 2.3.7 GB ROM a Vodafone Smart II (Alcatel v860) telefonhoz, ami sajnos csak angol nyelven érhető el. Viszont a jBART-ban a GB ROM-okhoz nem találtam a magyar nyelv kiválasztási lehetőségét. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #54 üzenetére
Én ezt a ROM-ot magyarítottam a segítségeddel. Mellesleg nagyon gyors, és fele annyi memóriát zabál, mint a gyári. Az, hogy ez a verzió JB, vagy sima ICS, csak rá lett írva, hogy 4.1.2, nem tudom, de a lényeg hogy az eddigi leggyorsabb ROM az összes közül. Persze vannak gyermekbetegségei: nem megy az FM rádió, a BlackMarkt Alfa-t nem futtatja, de amire használom, arra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chromecast topic
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest