- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blade4
aktív tag
válasz
gretzky77 #1501 üzenetére
Értem.
Igazából a zenei rész nekem nem nagyon számít, Bluetoothos fülest használok, azt meg eddig legjobban a Samsung note 3 hajtotta meg.
Külső hangszóró viszont számít hogy szól. Van egy g4 em is, igazából annak a fényképei sötétbe jobban bejönnek,sőt még világosba is néha nem tudom miért. A hátsó hangszóró annak a leghangosabb eddig, meg a legszebben is az szól. Kicsit várom a p9 plust, kíváncsi vagyok milyen lesz. P10-em az már volt, egyszerre a g6-al és az szerintem gyorsabb volt, igazából a bajom csak az 5,1es kijelző mérettel volt, meg van szokva a min 5,5 col. De igazából jönnek mennek a telók nálam is, konkrét bajom egyikkel sincs, csak kíváncsi vagyok. -
-
-
bee_jay
tag
válasz
gretzky77 #1343 üzenetére
Az enyém is telekomos és én is átálltam C432-re, méghozzá úgy, hogy először visszatettem egy 6.0-ás rom-ot. Szóval a lényeg, hogy ezután egyből jelzett két frissítést is egymás után (a B370 a legutóbbi), tehát semmi köze az imei számhoz szerintem. A P9 Plus frissítése tényleg egy vicc a Huawei-nél, mert már a két éves középkategóriás P8 Lite! is újabb (azt hiszem júniusi) biztonsági csomagnál tart. Ez röhely.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #1342 üzenetére
Írtam emailt a Huawei-nek,kicsit elégedetlenkedtem,hogy a P9 plus miért van így hanyagolva a P9-hez képest valamint említettem a mirrorshare problémát!
Kaptam is választ a szokásos kötelező dumákkal,gyári beállítás,hicare korai próba egyebek!
Azt kérték küldjek képernyőképet a hibáról valamint az imei számról és a buildszámról!
Na nekem ugye Telekomos a készülék viszont én átálltam C432-re,ha elküldöm nekik az adatokat akkor kiderül a turpisság! Na ez gari esetén lehet probléma?
Illetve azt mondta a jóember,hogy imei alapján küldik a frissítést,na mármost akkor simán lehet,hogy C432-es frissítést a büdös életben nem fogja nekem jelezni,mert imei alapján ugye Telekomos!?Akinek Telekomos a készüléke és nem buherált semmit rajta az megnézné,hogy neki mi a legfrissebb Rom illetve mikori a biztonsági szint!? Köszönöm,már azon gondolkodom,hogy visszaállitom C150-re!
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #1316 üzenetére
FF-ben megkeresed a ROM-ot, rákattintasz, ott lesz a DNS alapú letöltés. Onnan már minden ír, mit és hogyan kell. Amit ott ír DNS szám, azt bemásolod a router beállítások megfelelő részébe. Elmented a router beállításait, ha kell újra is indítod ezután a routert. Ha ez megvan, simán a telefonon OTA-n megtalálja a frissítést, letöltöd, ha lejött ( nem telepited egyből ) visszamész a router beállításaiba, kitörlöd a DNS számot, elmented a beállításokat. Ez után fogja csak engedni telepíteni a letöltött frissítést. Azt hiszem nekem is 2-3 alkalom volt mire sikerült.
FF-ben csak olyan ROM-ot tölts le amit elfogad az IMEI ellenőrzés során, tehát "approved".Igen marad a P9 Plus egyelőre, nem merem bevállalni a Meizu-t.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #1313 üzenetére
Közben megoldódott a dolog,viszont ez a B373 nem akar felmenni!
Szokásos 3 gombos esetén 5%-nál megáll illetve ha FF-el probálom a proxy trükkel akkor letölti viszont hitelesítési hiba miatt nem engedi telepíteni és törli is!2 fájl van amúgy probáltam mindkettőt! Gyanítom olyan kéne ami nem OTA és szerepel a nevében az MF-PV !?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
gretzky77 #1157 üzenetére
Azt nem merem mondani hogy rosszul jársz, inkább azt mondanám hogy mindkettőnek megvannak a jó tulajdonságai! Ha nem akarsz sokat buhrralni és azt akarod tegye a dolgát amikor mondod neki akkor p9plus!
2300 órája megy igen 2300órája.... Se ujra indítás se fagyás semmi. Szimplán a huawei telefon kezelőjét heti 1xer elinditom, legyalul minden felesleget és kitakaritja a szemetet.
És igen sokat használom játék video, fotó, messenger, minden az akksi nem az igazi már lekellene nyomatni egy gyárit de nem vészes. Bőven 4 órás SOT kijon intenzív használattal .
Remélem tudtam segiteni. -
n2066
tag
válasz
gretzky77 #909 üzenetére
Igen az orosz oldalról. van ott kisebb 213 MB-os b370-es fájl is, azzal nem kisérleteztem, mert azt írták az XDA-n, ez működik ( a nagy fálj), de minden jól működik továbbra is. Lehet hivatalosan nem adta ki a huawei, vagy ezután lesz OTA belőle, mait mindenki megkap.... nem tudom.
AZ FF módszerrel nem validálja a rendszer és törli automatikusan a letöltést. próbáltam már. -
gusthy
veterán
válasz
gretzky77 #891 üzenetére
T-Mobile legutolsó változata 363.
Mindenesetre úgy tűnik, hogy máshogy nem megy.
Nekem most sikerült a C900B300 segítségével debrandelni minden TWRP és egyéb marháskodás nélkül, úgy tűniklegalábbis simán felment a C432-es 180, most kúszik fel a 370. Tény, hogy C900 maradt, legalábbis a 180-as, de az nem baj, mindenesetre a sima P9 topic-ban azt írják, hogy a Nougat helyrerakja. De ha nem, akkor se izgat.
Folyt. köv, ha felment
ui: amúgy mindent sima 3-gombossal tettem fel eddig.a 370-et hisuite-tel próbálom, meglátjuk, mi lesz.
Akkor most jön a háromgomb. -
alientroy
csendes tag
válasz
gretzky77 #772 üzenetére
Lenne is még kérdésem. Telepítettem a hi suite programot mert mp3-at szeretnék tenni a telefonra. Atán engedélyeztem mindent amit kell. Ha simán belépek a telefon nem lát semmit. Persze össze van kötve a két eszköz. Mikor a saját programján keresztül lépek be akkor meg videókat, alkalmazásokat, névjegyeket, képeket, üzeneteket lát de zenéket nem nincs ilyen opció. Pont azért vettem ekkora tárhelyes telefont, hogy mindent rá tudjak tenni. Mit lehet tenni ilyen esetben?
-
gusthy
veterán
válasz
gretzky77 #740 üzenetére
Úgy, hogy ha az ember telepíti a Nova launchert egy bármilyen androidos telefonon, akkor a Play áruházból kilépve a telefonok rá szoktak kérdezni, hogy akkor most melyik Launchert akarod, és te ügyesen kiválasztod, hogy pl. a Novát.
Itt meg el kell menni az Alkalmazások menün belül megkeresni az alapértelmezett alkalmazásokat, és ott a launchereket, és kézzel átkapcsolni.Ha jól olvastam utána, ez a Huawei kedves szokása más telókon is.
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #672 üzenetére
" Itt nem fogja feldobni,hogy download hanem azt fogja írni hogy küldjük át a gyári frissitőbe!Arra klikk majd feldob egy ablakot ehhez kell az a kiegészítő amit letöltöttünk az első pont alapján!"
Nekem ugyanúgy feldobja,hogy download és nem azt hogy kuldjem a gyári frissitobe...
-
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77 #692 üzenetére
Pillanat, a telefonon máshol van, az HWFF mappa szerintem. PC-re értettem a dokomentum mappát.
Most a telefonomon nincs semmi, mert felnyomtam a CUSTOM romot amit csinálgatok, ezért tök üres az egész.
Feltöltődik 100%-ra és felnyomom az FF-et majd megnézem neked a mappa helyét. Amúgy a belső tárolón keresd. -
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #671 üzenetére
1. FirmwareFinder indítása azon belül a beállítások alatt az első 3 opció van bekapcsolva! Amikor a system updatet bekapcsolod feldob egy ablakot azt le kell tölteni!
2. Ezek után ha rákeresel a frissítésre ki kell adnia egy 2,3 gb-os 360-as Romot amiben szerepel,hogy full! Itt nem fogja feldobni,hogy download hanem azt fogja írni hogy küldjük át a gyári frissitőbe!Arra klikk majd feldob egy ablakot ehhez kell az a kiegészítő amit letöltöttünk az első pont alapján!
Azt meg kell csinálni! Beállítások->wifi>amire csatlakozva vagyunk arra hosszan nyomunk itt feladja,hogy módosítás-> ezután proxy kézi itt be kell írni hogy localhost alatta pedig 8080
3. Vissza a gyári frissitőbe keress rá a menüben,hogy teljes csomag letöltése itt meg kell találnia a 360-as frissítést! NE nyomj a letöltésre,hanem wifihez vissza proxy kikapcs és utána vissza gyári frissitőbe majd letöltés! -
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77 #651 üzenetére
Vásárolni voltunk.
Igazad van, kiment a fejemből a Plus verzió a P9-ből.
Ez pont azért van így, hogy ne tudjad a sima P9 romjával keverni. Kell a B322 előtte. Most megyek aludni, mert éjjel dolgoztam, ha felébredek majd linkelem. Amúgy amit valamikor linkeltem a Huawei romokról oldalt, ott megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged