- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
válasz
Peti N95 #1483 üzenetére
ez így kb. a maximum, amit 2,4GHz-en ki tudsz préselni a connect box-ból (de a régi fekete routerük, az ubee is hasonló). Ha 5GHz-en felcsatlakozol rá és bizony ezt a P9 Plus tudja, akkor ott át fog jönni a 120/10.
Amúgy meg nagyban függ az interferenciától is a sebesség (meg még ezer dologtól), UPC-s topikba átmehetsz tippekért, hogyan kell beállítani a routert! -
törölt tag
válasz
Peti N95 #1134 üzenetére
Eddig minden telefonom észrevettem ( ami Telekomos volt ) , hogy a sebesség érezhetően lassabb volt...ezért gondoltam arra, hogy felteszem rá a független gyári ROM-ot ha van rá mód!
Ha gyári ROM-ot teszel fel, abba nem köthetnek bele a Telekomosok. A root, esetleg egy custom ROM már más dolog, az garanciavesztéssel járhat, de szerencsére visszatehető bármikor a gyári ROM. -
törölt tag
válasz
Peti N95 #1131 üzenetére
Én pár percet használtam csak 6.0-val, egy órán belül két frissítést is telepítettem OTA-n keresztül. Így fel is ment a 7.0. Pár napja hasznàlom még csak a telefont, a kijelzőidőm 5 óra körül szokott lenni.
L09C150B361 van most rajta ( Telekomos ) amit mihamarabb szeretnék független ROM-ra cserélni, ha van rá mód! Mondjuk előbb vennem kell egy min. 8Gb-os MicroSD kártyát. A dobozban volt egy átlátszó tok, ami szerintem meglepően szép és tartósnak tűnik, a fóliát is feltettem ami szintén a dobozban volt, az sem rossz de kicsit alul méretezett... -
gusthy
veterán
válasz
Peti N95 #838 üzenetére
Függetlent ne próbálj rárakni, ahhoz előbb régiót kell váltanod, ami egy külön procedúra.
A 3gombos megoldásról fogalmam sincs, hogy őszinte legyek, nem látom értelmét se, sose csináltam, kivéve, amikor 322-ről 361-re csak a C900B300-on és 180-on keresztül tudtam váltani. Nem tudom, mivel lesz jobb, mint ha bármely más módon rakod fel, pl ahogy eredetileg is). A Factory reset pont azt az állapotot eredményezi, mintha frissen raktad volna fel a ROM-ot.
-
.LnB
titán
válasz
Peti N95 #818 üzenetére
Nálam ilyen drasztikus változás nincs. Ha egyáltalán van is változás. Nem figyeltem kiemelten. De szerintem semmit sem változott a merülés. Ugyan annyit használom napok óta (mióta rajta van a nougat) mint eddig.
Én a Nougat feltétele előtt csináltam egy factory resetet. -
gusthy
veterán
válasz
Peti N95 #795 üzenetére
Nos, nem vagyok a szerviz, tehát jogilag nem releváns az én véleményem, de ez nem független romot tol fel, hanem pont olyan régiósat, mint ami volt, ez esetben T-set.
Arról már volt sok huzavona, hogy hardver hibát sw verzióra fogni nem ér, szerintem ezt már minden gyártó megtanulta.
-
Trionin
tag
válasz
Peti N95 #752 üzenetére
Tényleg ezek lemaradtak az újdonság hevében
független rom, b181-re jött, simán jelzett a telo, semmi mókolás nincs rajta, nem vagyok ezeknek a híve, letöltötte, aztán cirka 20perc alatt fent is volt. Tetszik így elsőre, a billentyűzet fura még, félre is ütöttem az előző postba..
Ami elsöre még feltünt, hogy eddig 2gb körül tartotta a szabad memoriát, most 2,5 körül mozog, bár ennek hagyok még idöt, meglátjuk pár hét múlva
-
Skimaster
senior tag
-
Cunaja
addikt
válasz
Peti N95 #520 üzenetére
Az menni fog ne izgulj. Viszont lehet azt mondják, nem garis, hogy ne ingyen csinálják.
A Huawei érdekes dolgokat művel.
Semmilyen jog alapon nem vonhatja meg a garanciát a te esetedben, mert hivatalosan kiadott rom vágta tönkre.
A BL nem volt nyitva és a készüléken nincs erőszakos külső behatás nyoma.
A Full verzió simán rámegy majd. -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Peti N95 #500 üzenetére
Oké, szerviz! Esetleg [VIE-L09C150B191 FULL ROM] Ezt kicsomagolva a külső sd-kártya dload mappába és 3 gombos.
-
BikeZ
tag
válasz
Peti N95 #270 üzenetére
Ne akard az átalakítót, nem működik a gyors töltés.. a beépített videólejátszó nem támogatja az AC3 hangot... én VLC-t használok... ezek szerint neked sem volt a dobozban üvegfólia.... a gyári toktól ovva intenélek, karcolja a telefont és csúnya, szerezz be egy Nillkin Frosted Shieldet.. viszont a Telekomos romot lecseréltem, gyári függetlenre, készenlétben többet bír és a garancia is megmarad.
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p9_9_pont_feketen-feheren/hsz_4213-4213.html -
Peti N95
aktív tag
válasz
Peti N95 #267 üzenetére
Meg is van...
A Telekomnál vettem. Volt a dobozban műanyag tok is, meg fólia is. Viszont a sima micro usb-- C-port átalakító adaptert kicsit hiányoltam a dobozból...
Bár ez beszerezhető külön is, hogy ne kelljen mindenhova a saját kábelját vinni hogy tölteni tudja az ember...
Még ismerkedünk, de az érezhető, hogy más kategória mint a Z2 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest