- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.LnB
titán
És akkor lehet csinálni a hisuittal lehet csinálni a romos frissítést amit freak is írt?
Írhatnál egy leírást ha lehet. Ha meg azt mondod, hogy ne akkor nem csinálok semmit.
Ja a múlkori ikonos dologban valóban a témával változik az ikon formája is. Csak a frissítés előtt nem így néztek mi mint most.
-
-
-FreaK-
veterán
Bocsi, hogy bele vau, de volt nekem is hogy lehalt az érintőpanel (Mate8), nem hardver hiba. Igaz én twrp meg dload flash-t csináltam akkor, de elő lehet idézni. OTG kábel kell sajna, és valahogy felrakni egy gyári romot, akkor lesz újra érintésvezérlés. Nekem volt, hogy ez csak DC Phoenix flasheléssel ment.
-
Peti N95
aktív tag
Nincs rajta ütésnyom.
A frissítéstől nyekkent meg...
Akkor szerinted nem lehet szoftveres hiba?
Amit linkeltél romot ne próbáljam meg felrakni?
Ha biztos hogy hardveres, akkor nem görcsölök vele...
Csak furcsa, hogy a frissítés után újraindult, onnantól nem érzékel...Ott sem érzékel, csak a hangerő gombokkal tudok navigálni!
-
-FreaK-
veterán
Ja, az csak vicc volt
múltkor látta, hogy mit szenvedtem az enyémmel, akkor eldöntötte hogy ő nem fog nekiállni bütykölni. Mondjuk megértem, fordított esetben én is így tennék
(#485) Skimaster: A Huawei Update-er maga a progi
ez csak annyit csinál, hogy becsapja a Hisuite-ot, mintha ő lenne a szerver, és a megadott fájlt így a Hisuite frissíti fel. Persze jó fájlt kell megadni. Mate8 topicban írta egy kolléga a módszert, tök jól működik, elég egyszerű is.
-
-FreaK-
veterán
Á, a Huawei Updater-ről van szó, azzal elég biztos a dolog, de gyáva és nem meri.. mondjuk ennek lehet van köze ahhoz, hogy a múltkor 3-4 napig tartott mire sikerült életre keltenem a telómat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest