- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Azt tudom, ott valóban meg tudod nézni, hogy az adott órában mennyi volt az összfogyasztás, csak ezt kevesen ismerik
Nos, az lehet, hogy a többihez képest magas, de az még mindig csak 0,4% óránként, ami egy éjszaka alatt 3-4% összesen.
Offline módban nem tudom, hogy miért csinál bármit is, nekem a Lite meg se jelenik ott, úgyhogy hacsak nem akarsz telefonálni vele és hasonlók, akkor az biztos, hogy takarékosabb. -
gusthy
veterán
Óránként 16mAh az nem sok. 4000/16=250 óra alatt merítené le ez önmagában a telefont, azaz több, mint 10 nap alatt.
De szerintem amit te néztél, az nem is az óránkénti érték, hanem az utolsó töltés óta összesen elhasznált energia, ami azt jelenti, hogy a 4000 mAh-ból ennyit használt el az alkalmazás. (Legalábbis a beállítások - akkumulátor - fogyasztási szint alatt ezt látod.) Mármost ha teszem azt, 60%-on van a készülék, akkor az eddig elhasznált 4000*(100-60)/100=2400 mAh-ból használt el 16-ot. -
Gara68
tag
Szenvedtem én is jó pár megoldásssal. Eddig egyik sem jött be. Gyári nem volt rajta, nekem kellett feltenni és szösz került alá. Nem az elsőt tettem már fel.
Utána mEg kétszer próbáltam ebayről rendeltet, de mind az általad is említett hibával volt. Széle a kijelzőnek ívelt, így tökéletes egyik se lesz. Most még egy esélyt adok az úgy nevezett 3D fóliának. Ennek: [link] ha ez sem akkor, talán az okos tok lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- VR topik
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged