- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ami FF-ben van friss firmware, meg amit OTA-n kapunk meg, mi köztük a különbség. A FF-en lévő ROM-ok is hivatalosak, de mégis hetek, hónapok múlva küldik ki OTA-n.
Ez azért van, mert azokkal még nincs minden rendben?
C150B361 van most nekem fent, ez a legfrissebb OTA, de FF-ben van sokkal frissebb is. Ha bármiben is rosszabb, kétségesebb az a ROM akkor inkább nem telepítem, biztos oka van még annak, hogy nem adták ki. -
gretzky77
veterán
Az igazság az,hogy sztem kicsit elfogult leszek! Elég sok LG telefont használtam a V10 volt az egyik kedvencem! A zenei rész miatt quad DAC-os G6-ot szerettem volna viszont nagyon jó áron találtam egy makulátlan sima G6-ot így kompromisszumot kötöttem! Az LG szerintem az egyik legjobb szoftvert rakja le főleg megbízhatóság szempontjából, és mindig nagyon szépen simán fut! A P9 Plus egy nagyon jó telefon nagyon szerettem,ami kicsit csalódás volt számomra az a zene része,ott szerintem elég gyengus volt! A kamera nagyon jó a bokeh mód nekem tetszett a videó résszel sem volt gond esetleg ott is a hang volt kicsit gyenge! Ami még esetleg furcsa volt az az igen szigorú RAM kezelés, hasonlóval a Samsungnál találkoztam ami sztem 4gb esetén felesleges,elég hamar kilövi a háttérbe rakott programokat! Az LG kamera szoftvere is nagyon jó illetve nekem nagyon tetszik,hogy videó alatt is van manuális mód! Összességében mindkét telefon szuper de sajnos sokszor nem tudok megmaradni a seggemen és újabbat mást szeretnék, ezért rengeteg telefont használtam és igazából néha elgondolkodom,hogy miért megy ennyire a Samu szekere( költői persze)amikor sztem az LG és egyéb kisebb márkák is hozzák a szintjét lényegesen olcsóbban! Egyikkel sem nyúlsz mellé a P9 Plus is egy nagyon szerethető telefon,de nekem jelenleg a G6 jobban bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest