- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
raven12
senior tag
válasz
#18001664 #1521 üzenetére
Sajnos ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni.
S5-ről váltottam P9 Plus-ra, de én kicsit visszasírom az S5-öt.- Stabilabb az EMUI, ez tény!
- Valszeg gyorsabb is (bár ki tudja, azzal a szoftverrel, amivel az S5 kijött, szintén retekgyors volt, az update-k lassították be...).
DE!
- Ez a mizéria, hogy az EMUI úgy gondolja, hogy nem kérem, hogy frissítsen a messenger/Viber/stb. a háttérben, miközben be van állítva, hogy de, és ez teljesen random jelenség, hogy mikor dönt így...
- Valamint pont mostanában játszotta el, hogy be volt pipálva a network usage on status bar, valahogy mégse rakta ki. ki-bepipálás után működik.
- Nem tudok elhide-olni appokat a menüben.
- A home layout, meg a szerkesztése, meg a widgetek kezelése se túl jó szerintem, legalábbis jóval kevésbé intuitív, mint a Touchwiz-ben.
- Vicc kategória, hogy a mobile data figyelőben nem állíthatom be a figyelni kívánt időszakot..
- Az pedig már csak app probléma, hogy a kamera appban olyan pici az érzékelési terület a bal oldalsó gomboknál (vaku, miegymás), hogy sokszor, amikor a vakut akarom beállítani, újrafókuszál helyette... Biztos én is béna vagyok, de az S5 kameraszoftverében ez soha nem fordult elő.Ez még egy összeszedetlen lista volt. Sok mindent szeretek a kezelőfelületben, sok mindent pedig nem, de az S5 Touchwiz-e sokkal jobban a kezem alá dolgozott, ott 2 év alatt egyedül az irritált, hogy néha instabil és lassú.
-
Rasnac
aktív tag
-
Rasnac
aktív tag
válasz
#18001664 #1437 üzenetére
Ami nekem feltűnt, hogy a fényerő gyorsabban áll be. Nincs kiszürkülő éles háttérszin. Eddig nálam is tapasztalható volt hogy ha feloldott a telo akkor egy 5~10 mp volt amíg mindent hozzáigazított a környezethez.
A térerő nálam azért nem volt valszeg gond mert eddig nagyvárosban mászkálok többnyire ahol fullos 4g lefedettség van -
gps76
őstag
válasz
#18001664 #1420 üzenetére
Kicsit zavarosak nekem ezek a jelölések. Valaki linkelhetne egy részletes jelmagyarázatot.
Az enyém UK-ből van azért C432. Működésbeli különbség szerintem nincs, esetleg a tmobil rakja tele a bazárjaival.
Én arra lennék kíváncsi, mivel nincs gari az enyémen kinyitottam a bootloadert, twrp, meg root az adaway miatt, ha lenne egy frissítés a B370 után hogy rakom fel? -
-
gretzky77
veterán
válasz
#18001664 #1389 üzenetére
Ár alapján ne ítéld meg,bezuhant az ára de nagyon ,sajnos ez van! Bukni mindenképp buksz rajta illetve az enyém egyben ki volt fizetve nem tudom ezzel,hogy állsz,de sok embernek a tiltás veszélye visszatartó erő ami érthető! Telekom meg vicc ha 3 hónapja 190 volt! Én kb fél éve vettem 130-ért,igaz használtan de makulátlan állapotban rendezett papírokkal!
Ha nem akarsz nagyot bukni akkor tartsd meg inkább,mert tényleg jó telefon,ezt neked kell mérlegelni mi fér bele! -
-
-
-
gretzky77
veterán
válasz
#18001664 #1319 üzenetére
Az egyik OTA-MF a másik fullOTA-MF de mindkettőre ezt írja! Most viszont megnéztem amit anno feltettem innen B370-et az fullOTA-MF-PV viszont akkor még nem volt ez az imei ellenörzős dolog,ha most megnézem arra is not approved jön,viszont az van fent,így nem értem ezt az imei ellenörzős dolgot!
-
-
-
-
bee_jay
tag
válasz
#18001664 #1265 üzenetére
Hát, a hibátlantól sajnos nagyon messze van...
A előző telefonom (P8) megmaradt a feleségemnek, így ahhoz tudom hasonlítani.
A P8 nem kap 7-es droidot, de a 6-os ami rajta van több dologban odaver a mi 7-esünknek.
Pl.:
- idén kb. az ötödik biztosnági frissítést kapta már meg, jelenleg júliusinál tart
- a P9 Plus-ban nincs keresés funkció (főképernyő lefelé húzás gesztussal lenne előhívható), ezt én nagyon sokat használtam P8-on és eléggé zavar, hogy most nincs (nem tudom, hogy előtte volt-e, mert már 7-es droiddal vettem a telefont
- a wifi+ funkció a P8-on gyönyörűen működik, soha nem kellett kapcsolgatnom a wifi-t, mert ha elmentem itthonról automatikusan kikapcsolt, ha pedig ismerős wifi hálózat közelébe értem bekapcsolt. Na, a P9 Plus-nál ez sem megy, vagy egész nap be van kapcsolva a wifi-m vagy kikapcsolom manuálisan. Viszont otthon sem kapcsol be magától, ezért volt már, hogy a mobilnetemmel töltögettem le nagyobb fájlokat és csak akkor vettem észre, hogy hoppá nem is wifin vagyok, amikor már a havi adatkeretem felét elhasználtam. Ez szintén elég bosszantó.
- ezen kívűl még néhány apróság...Szóval lenne mit javítani a frissítéssel.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
#18001664 #1254 üzenetére
Nekem igen... 361es szoftververzion...
Bár nekem 3140 órája nem volt kikapcsolva a telo, (a beállítások/állapotnál ennyi ideje ketyeg)
legközelebb majd akkor lesz ha felrakok egy frissebbet.
A kérdés csak az mikor jön egy stabil 7.1.1... Ideje volna már (nem a plusz feature miatt hanem a biztonsági frissítés lenne a lényeg!! És ezt s huaweinek is innen üzenem) -
-
válasz
#18001664 #1251 üzenetére
Az egy dolog hogy szanaszét remeg a kép, a szoftveres stabilizátor meg csak ront a kép minőségén. fHD videó a gyári alkalmazással 17mbit/sec és az említett programmal meg kB a dupláját lehet termelni. Nem kis különbség van minőségben. A tárhely meg ne legyen para egy 64 gigás telefonnál
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#18001664 #1234 üzenetére
Na itt a válasz :
"Dear Feigel Ákos!
Thank you for your reply and for the provided infos; based on that we kindly as for your patience, as the new system update shall be available soon.Please check HiCare application occasionally, as the notification will appear there as soon as the update is out.
Thank you for understanding.
Kind regards,Huawei Customer Support"
-
n2066
tag
válasz
#18001664 #1216 üzenetére
Nem akarom eladni és sem, ahhoz túl sokba került anno (decemberben, nem is rég), vaciláltam a Nexus 6P és e között. akkor a Nexus 6P-t kellett volna választanom.amúgy jó gyors hibátlan telefon. Csak fájó nekem személy szerint a frissítések hiánya, lassúsága. Van akinek ez nem fontos. Sokan azt sem tudják mi az, csak használják rokoni körökben a telókat. A userek 90 %-a valóban nincs képben a szoftver hardver háttér ügyében, (verzió, patch stb...) nekem fontos lenne, de másnak nem egyéni dolog. No mindegy mondhatni így jártunk P9 plus tulajok, de legyünk optimisták, hátha jön valami újabb update netalán android 8
(álom álom ami elszáll...
).
-
gretzky77
veterán
válasz
#18001664 #1214 üzenetére
C432-n márciusi a biztonsági frissítés,semmi bajom vele amúgy teszi a dolgát,frissítés hiánya miatt biztos nem adnám el amíg nincs vele gond! Csak valóban érdekes,hogy hogy a P9 azért folyamatosan kap frissítéseket igaz ott sem mindenki,de a Plus variáns kicsit mostohagyerekként van kezelve!
-
n2066
tag
válasz
#18001664 #1211 üzenetére
A frissítések lassúsága miatt én is csalódtam a Huaweiben, mint gyártóban, nem a telóban, az jó.Ez az első és egyben utolsó Huawei teló, amit vettem. Következő IPhone lesz vagy Samsung tuti, mert azok törődnek a szoftverrel is. Kár érte... A hardver jó, de ha nincs mögötte támogatás, kuka...
-
Paszkal3
tag
válasz
#18001664 #1191 üzenetére
Ha tudnék kérni,akkor kérnék!Ha lopott lenne,akkor nem dobozban küldeném nekik ill az imei szám alapján simán kilehet lőni a telefont.Elsősorban segítséget kérnék s nem kioktatást.Aki tud segítsen,annak természtesen annak rendje módja szerint fogom értékelni a segítségét!
-
Peti N95
aktív tag
válasz
#18001664 #1152 üzenetére
Az asszonyénak jött 367,nekem nem... Mindkettő T-s
Én már újra húztam a 361-et, mégsem jött ota-n a frissítés, az övé szűz, érintetlen, és vagy két hete dobta neki fel a 367-et. Érdekes...Mondjuk mióta újra húztam 3gombossal, azóta hibátlan az üzemidőm, és a működés is!
-
Peti N95
aktív tag
válasz
#18001664 #1137 üzenetére
Elvileg belső tárhelyről is telepíthető a 3gombossal. Hogy honnan tudod letölteni, azt most passzolnám, de van egy orosz oldal talán ahol össze van szedve az összes Huawei rom. korábban nekem linkelte valaki... Otthon a gépemen el van mentve a link. Hogy mi a pontos verziószáma a független romnak, azt passzolom.
Tényleg kár, hogy itt nincsen összefoglaló, sokkal könnyebb dolgunk lenne...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest