- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacibubu
újonc
Az eddigi segítségeket nagyon köszönöm. Semmi szoftver nem ment fel, majd a B170-t a belehalt a telcsim. A segítséget amit kaptam nem tudtam meg csinálni a telefont, elvittem egy helyre ahol felrakták a vie-l29c900b181 - t. Ez egy Globális rom, de szar mert nincsenek benne Témák, a file kezelő stb. Ráadásul ezt se tudom frissíteni. Nem igaz, hogy nincs olyan valaki aki ért hozzá, nem csak elveszi a pénzt.
-
-
Paszkal3
tag
Ha lopott lenne vagy bármi egyébb arra ugye ott van az imei szám!2!Akkor nem ide fogok írni ill nem dobozában küldöm el szervízbe névvel saját adataim pontos megadásával együtt.Na erre mondtam,hogy nem kérek az okoskodásból.Ha nem tudsz segíteni,akkor szerintem ne szóljál hozzá.Amit pedig szeretnék,hogy tudjam a telefonom használni újból! Ennyi!
-
zizi7229
tag
azt kellene megtudni, hogy az eredeti rom az milyen volt rajta, ha c432 akkor mehet fel xda-ról a b103-as full rom, ha nem akkor pedig root, bootloader unlock, aztán mehet rá c432 custom fileja, és utána a b103-as update.....
lehet hogy valami kihagytam, de nagy vonalakban nekem ennyi volt
-
gretzky77
veterán
Ja bocsi igen ezt láttam a múltkor is,csak ugye ez OTA frissítés ami B320-ra mehet,na olyanok sincs! Sajnos full nugát Rom nem található sehol így kénytelen vagyok megvárni míg kitolják rendesen!
Azt mondjuk nem tudom,hogy mivel nekem telekomos a telefonom és úgy heggesztettem rá a 432-t,ebben az esetben megjön e az OTA frissítés egyáltalán vagy mi lesz!
-
rmartin94
aktív tag
Kicsomagoltam az UPDATE.APP fájlt, a benne lévő fájlokat látom hogy a telefon rendszerének melyik részéhez tartoznak, pl. SYSTEM.img, BOOT.img, MODEM.img, meg még ezen kívül van jópár ilyen fájl. Ezeken mindegy milyen sorrendben flashelem fel fastboot módban?
Ezek a fájlok vannak egész pontosan a ROM-ban:
-
-
ctibor
senior tag
Ma már meg is kaptam a telefont. VIE-L29, dual-sim, amit kértem, de mint kiderült, abból is van több al-változat a célpiac szerint. Ez a C636-ös, ázsiai verzió.
Ennek egyelőre semmi hátrányát nem érzem, ugyanúgy van rajta magyar nyelv, Google appok, és semmi tyúklábas betű
Az al-változatoknak nem különböznek a frekvenciái sem, tehát van LTE B20 és a többi...
A tapasztalatokról beszámolok majd, most még csak ismerkedünk egymással.
-
Luser2000
addikt
Drukkolok, hogy rendben legyen minden. Kínai verza?
Én pár napja még Mate8 tulaj voltam. Nagyon szerettem az erős és jó minőségű hangszóróját, a brutális üzemidejét, a UI-t. Ami miatt még is elváltunk, hogy a kamera nekem kevéske volt, illetve egy egész picit már nagy volt a mérete. Most S7edge van, tök jó kamerával, viszont ez már kicsinek bizonyult (annak ellenére, hogy a gyári speckó 5,5" átlót mond, de sajnos a lehajló kijelző (edge) miatt kb. akkora, mint egy sima 5,2"-es).A P9+ esetében a kamera és a GPS képességei érdekelnek leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest