- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Köszi az infókat, ez elég lágy szilikontoknak tűnik, nem túl ragadós zsebben?
A kivágások jók, mindent faszán el lehet érni, jack is jól hozzáférhető? Nem túl vastag?YamatoVTEC: Nekem is nagyon tetszik, csak baromira csúszik, a kezemből is csúszott már majdnem ki, meg a zsebemhez is mindig oda kell nyúljak, nem csúszott-e ki belőle.
-
-
gusthy
veterán
Persze, de nekem a Xiaomihoz képest a Marshmallow-s P9+ is merül
De valószínűleg van, akit ez kevésbé zavar. A lényeg itt az, hogy a Huawei próbálkozik a javítással (és ez a 370 még béta, tehát akár még jobb is lehet - nota bene, nem is lenne baj, mert így is merül kikapcsolt adattal éjszaka óránként fél%-ot.)
-
gusthy
veterán
Igen, de aztán megint felraktam
Tényleg jobban fogyaszt, de pár dolgot állítottam rajta, úgyhogy Most valamivel jobb (bár nem annyira, mint a 6-os, de szódával elmegy).
Igen, a 191-esre simán felment.
Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a 360,361,363 között, de ez volt a legfrissebb, hát ezt tettem fel.
Szerintem ha nekem az lenne fenn, mint neked, akkor nem állnék neki én se. -
.LnB
titán
Szia, ez nem külön téma, én állítottam így össze.
Kell a Zooper Widget Pro Nyugi ingyen is beszerezhető.
A Zooperhez a Trident 2 for Zooper Ebbe van egy sablon, ami a napokat mutatja, azt szerkesztettem át, hogy az idő, nap, hónap jelenjen meg. Nem nehéz, Zooper-ben kell kicsit állítgatni, átméretezni, és hasonlóak.
A háttérkép a Superhero Wallpapers HD-ből van, de gondolom máshol is megtalálható.
Az ikonok meg simán a Huawei témák közül a White on Glass téma ikonjai.Zooper-rel egyébként lehet szép dolgokat csinálni, csak rá kell szánni az idő. Eleinte próbálgattam sokat, de már rég a jelenlegi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest