- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Köszi, most lehet beküldöm gariba újra, tavaly csereltek alaplapot meg kijelzot+akkut de sztm vmi refurb lapot kaptam mert ujrainditas utan 20as szamrol kapok smst az mms beallitasokrol.. (30as vagyok) es sokszor nem mukodik a mikrofonom sem.. most megprobalok egy hard resetet aztan ha nem javul akkor szerviz.. jo mert pont lejart a 3ev mikor kaptam az uj lapot es most a szerviz appban 2022 lett az uj gari lejarat..
-
Zeki
nagyúr
-
Devil Smile
őstag
A folyamatot tudom mert mar volt szervizben, koszi..
Sajna az enyim mar du 3-4 korul 20-30%on van gyenge v epp nincs wifi es szerintem azt ahogy erolteti elegge leszivja.. egyebkent teljesen stock.. nem mokoltam rajta semmit..
Koszi megegyszer az infokat azert.. jovoheten lejelentem a javitasi igenyt aztan meglatjuk
szivesen rafizetek 10-20e-t ha adnak egy p vagy mate 20 pro-t helyette -
-
-
Mike81
senior tag
Köszi az infót! Igazából Mate 10 Pro-ban gondolkozom csak ugye ott még ilyen hiba nem nagyon fordulhat elő ilyen hiba. Azért tettem fel itt a kérdésem mert ez a készülék is amoledes és ugye nem mai darab már szóval lehetnek tapasztalatok ilyen téren. De ez jó hír
Köszönöm a választ
-
gretzky77
veterán
Szia!
Ami kint van FF-en az a kettő sajnos nem megy fel egyik sem!
Hogy miért azt passzolom,de hogy a Huawei mit pöcsöl ezzel a Plussal már vicc kategória sajnos! Semmi bajom a telóval,de hogy a csúcskategóriás készüléket így hanyagolják az bosszantó! Illetve a Miracast funkció javításra szorul mert nálam nem megy! -
-
gusthy
veterán
Nekem az a szekvencia működött, hogy
kiindulási pont:
C150-es telefon
Előjáték:
- Rebrand 432-re
- B161 felrak
- B170-re frissít OTA
- B180-ra frissít
- B360-ra frissít OTATelepítés:
- és onnan az orosz oldalon kikeresett B370-re frissít dload háromgombos módszerrel.Szerintem ha eleve C432-es telefonod van, akkor a B360-ról simán felmegy háromgombossal.
Erről beszélünk:[link]
-
ctibor
senior tag
(és zizinek is)
Így néz ki a HiBoard:
Egyelőre nem egy nagy szám. Az ajánlott alkalmazások alatti, most üres részben személyre szabott híreknek kellene megjelenni, és 'Smartcare' tartalmaknak (amiről azt sem tudom, micsoda), de bárhogy állítgatom, ott semmi nem jelenik meg...)
Egyébként a főképernyő Beállítások menüjéből kapcsolható ki-be.
-
.LnB
titán
Egyrészt még mibse kaptuk meg hivatalosan a frissitest tmobilra. Másrészt ezért nemnlesz ilyen telefonod!? Akkor mi lesz? Pixelen kívül szerinted hol van hamarabb frissítés? Családban van S6 és S7 is azokra se jött.
Mint ha nougat nélkül nem működne a telefon tökéletesen..
-
imiadmin
őstag
Hát én nem tudom, de az biztos, hogy szerintem sokak összetennék a kezüket, ha a készülékük ( amit ugyanúgy 100e+ vettek) bármikor is megkapná... Itt legalább tudni, hogy kijött...
Ami biztos, hogy 2017Q1-ben minden p9 és p9plus megkapja... legalábbis ezt lehet olvasni mindenhol...
Én is azért váltottam, mert a korábban használt Honor6-om már biztosan nem kapja meg...
(Persze tudom... én most könnyen beszélek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest