- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
válasz
Skimaster #1187 üzenetére
Én csak unom már hogy FR után mindent újra telepíteni beállítani, bejelentkezni kell stb. Remélem jön hamarosan az ígért 5.0-ás 5.1 debugged version update, amit június után ígért a hüvely. A többi p9-es variáns rendszeresen kap frissítést a HWMT.RU oldal szerint. kíváncsi leszek az android O-ra is...
Esetleg egy újabb firmware frissítés után fogok FR-t csinálni, ha szükségesnek érzem majd. -
Peti N95
aktív tag
válasz
Skimaster #1130 üzenetére
Szia. Nekem VIE-L09C150B361-re frissülés után lett katasztrófa az üzemidőm. Volt HR, nem volt javulás... Újra húztam 3gombossal ugyanezzel a rommal, (újabbat nem telepítette valamiért) és láss csodát, olyan üzemidőm van, mint 6.0 alatt volt kb.... Viszont érdekes, hogy a páromnak a 361-re jött frissítés, 367, nekem azóta sem. Mindkét telefon T-mobilos. Semmi root, meg ilyesmi..
-
gusthy
veterán
válasz
Skimaster #1101 üzenetére
Az a helyzet, hogy _valaminek_ el kell fogyasztania a villanyt, mindig van egy legjobban fogyasztó komponens.
Az Android általában azért ugrik élre, mert az összes gyári csomag fogyasztása ott számolódik el, tehát ha pl. valami rajzol a kijelzőre, akkor az is Android lesz. Úgyhogy nem ezen érdemes rágódni, hanem azon, hogy mennyire merül összességében. -
gusthy
veterán
válasz
Skimaster #1015 üzenetére
Ha rámész a letöltésre, akkor két fájlt dob fel, mind a kettőt kijelölöd, és azokat leszedi a /HWFF mappába.
Ezek itt tök jó helyen vannak, először kicsomagolod az update.zip-ből a benne levő UPDATE.APP file-t, és belerakod a /dload mappába, kikapcsolod a telefont, bekapcsolod úgy, hogy mindhárom gomb be legyen nyomva (hangerő le,fel,kibekapcsológomb).
Ha ez megvolt, akkor hagyod, hogy bebootoljon, és a HWFF mappában a másik fájlból is kicsomagolod az UPDATE.APP fájlt (hw/eu/update_data_full_hw_eu.zip), és ugyanúgy jársz el, mint az előzővel.
És kész is van.Fontos, hogy a FF-ben megtalált több 370-es közül neked a 2017.03.21-i változat kell, a többi bugos.
(2017.03.21, 2,392GB, FullOTA-MF-PV) -
gusthy
veterán
válasz
Skimaster #941 üzenetére
Az egy zip file.
Ha kibontod, van benne egy UPDATE.APP nevű fájl.
Csinálsz a telefonon a belső tárhely tövében egy dload nevű könyvtárat.
Az UPDATE.APP-ot felmásolod a telefonon a dload könyvtárba.
Kilapcsolod a telefont.
Bekapcsolod, de úgy, hogy egyidejűleg nyomod a hangerő le és fel gombokat is.
Amikor megjelenik a Huawei felirat, elengeded a gombokat.
Es vársz
Ennyi.Ha véletlenül nem lenne hajlandó onnan telepíteni, akkor egy SD kártyán eljatszod ugyanezt, tehát azon csinálni egy dload könyvtárat stb., majd berakni a telefonba, a többi ugyanaz.
-
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster #678 üzenetére
Nekem is ezt csinálta valamiért,de az okára nem jöttem rá! Én újraindították a telefont kerestem frissítést de nem talált utána csináltam meg újra az egészet! FF elindít FW keresés majd küldés a gyári frissítő appba ezután proxy beállítás vissza a gyári frissítő appba ,keresés,megtalálta itt én véletlenül rányomtam a letöltésre,majd eszembe jutott hogy így nem ok,rányomtam,hogy szünet, proxy beállítás kikapcsolva ezután frissítés menü és így sikerült! Utólag az tűnt fel,hogy amikor nem sikerült a frissítés akkor alatta van egy changelog szerű kis szöveg amit lent lehet görgetni külön ablakban,viszont amikor sikerült akkor ha azt olvastam akkor az egész képernyőn azt görgettem és a frissitési rész nem látszódott addig csak ha teljesen visszagörgettem! Bocs lehet kicsit bénán írtam!
Cunaja hogy tudnám feltenni? Nem tudom a frissítő hova tölti,telepíti! Nem 3 Gombossal tettem fel,hanem az XDA-n olvasott proxy állitgatással,megtalálta a gyári frissítő!
-
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster #668 üzenetére
Szia minden jó egyelőre úgy néz ki! Este összedobom a leírást,de most nincs rá időm! Ha kicsit megy az angol akkor az xda-s link alapján csináld nyugodtan!
Nekem gyárilag telekomos C150B160 volt eredetileg,ebből csináltam Cunaja segítségével C432B181-et és erre ment most fel a C432B360 a gyári frissitővel! -
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster #661 üzenetére
Ha ránézel az xda-s topicra ott írják,hogy mit állíts be,hogy ne csak OTA-t lásson!A proxy-val kell kicsit játszani,de nem bonyolult! Hogy 75%-nál miért dobja el a letöltést nem tudom,de próbálkozom! Az xda-s kommentek között panaszkodott még valaki erre a problémára és neki is pont 75%-nál!
-
Cunaja
addikt
válasz
Skimaster #643 üzenetére
Mivel a régiószámod C432 és a telefonod VIE-L09 azonosak, ezért igen.
Letöltöd, csinálsz egy dload mappát a külső sd kártya gyökerébe, majd bemásolod oda kicsomagolás után a fájlt(okat) ha több van.
Ezután telefon kikapcs, majd 3 gomb. Hangerő fel, hangerő le és bekapcsoló gomb egyszerre. Addig nyomvatartod, amíg szürke nem lesz a kijelző és elengeded. Települ és elindul.
Adatokhoz elvileg nem nyúl, de érdemes menteni.Teljesen más a rom felépítése és a data(adat) fájlrendszer is titkosítva van.
Bonyolultabb az egész Nougat rom felépítése. -
válasz
Skimaster #532 üzenetére
Nem biztos, hogy hardver hiba, sima P9 és P9 plus is "érdekesen' működött nekem. Sokat használtam google mapsot gyalog, iPhone-on tökéletesen navigált, ugyanolyan feltételek mellett a huawei telefonok összevissza ugráltak, pár utcával arrébb mutattak, azt sem tudták, merre megyek, merre van az előre. Aztán több perc elteltével jobb volt a helyzet, pont mire odataláltam, ahova akartam és ami miatt elindítottam a gMapsot
-
Peti N95
aktív tag
válasz
Skimaster #493 üzenetére
Ezekszerint van, mert csak wifin letöltöttem, frissített, aztán már nem lehetett beírni a pint!
Amúgy működik a telefon, csak az érintéseket nem érzékeli...
Lehet újra kellene tennem 3 gombossal, és megjavulna, de ezt még nem romoltam sosem...
Honnan tudok romot leszedni ?
Valamit kellene csinálnom vele, mert holnap kell a munkámhoz!!! -
-FreaK-
veterán
válasz
Skimaster #488 üzenetére
Jah, értem. Uhh, ez akkor rosszul jött ki
mondjuk fura, hogy az újabb modell később kapja meg, nem ez a bevett szokás a gyártók között.. Mondjuk szerintem a P9 Plus-ból kevesebbet adtak mint a simából vagy a Mate-ből, így lehet azzal függ össze, hogy mennyi időt fordítanak az egyes modellek frissítéseire. Persze ez csak tipp..
-
Cunaja
addikt
válasz
Skimaster #453 üzenetére
Ha nyitva a Bootloader és úgy viszi be az ember, akkor nem garanciális 142.000 alaplap csere.
Viszont ha érti a user amit írok, akkor megjavul otthon is. Ha a PC látja fastboot módban, akkor van remény.
Ha zárt a BL és úgy viszi be a tulaj, akkor talán garanciában megjavítják, esetleg cserélik a telót.
Mivel a tulaj éppen romolgatott, valószínű a BL nyitva marad és így nincs garancia.Már több telefon jött vissza általam a halálból, de ha nincs BL kód, nem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest