- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Nekem ma jött meg szervizből,gps hibával küldtem be múlt hét szerdán,ma délelőtt jött meg,cserélték az akkut,előlapot,meg valami fődarabot is.Most hibátlan.B361 van most rajta.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Huawei HUN #1115 üzenetére
Miért van az,hogy éjszaka repülő módban 22-30% között is képes merülni? Android rendszer szippantja a naftát...ultra gáz.
-
Skimaster
senior tag
Na ugyan olyan sz....r,mint volt.Akku használatnál android rendszer 20% felett fogyaszt meg még valami rendszer is 20 körül.Lassan jön a factory reset,mint utolsó próba.
-
Skimaster
senior tag
No most jobb volt....nulla óra 20-kor vettem le a töltőről és reggel 6.45-ig 5%-ot merült.Lehet megtartom a kicsikét...
-
Skimaster
senior tag
Az teljesen jó!Itt az én tesztem:Este 10 óra 100%,töltőről levesz,éjfélig pihen az asztalon,majd repülős módra teszem,de ekkor már 98%.
Reggel kelek 78%Állítólag ez a rom javít az energiafelhasználáson.Vagy csak valami beragadt és szopja az akkut.
Szerintem factory reset lesz!Ma este még egy teszt. -
Skimaster
senior tag
Megpróbáltam FF-el feltenni a 370-t,de 50% körül mindig eldob.Ötlet urak?
-
Skimaster
senior tag
Nekem a múlt éjjel repülőgépesbe 100-ról 78%-ra merült....gáz!Nem futott semmi alkalmazás.
-
Skimaster
senior tag
válasz
zizi7229 #730 üzenetére
Nekem is működik frankón már az új rendszerrel. Én nem raktam vissza a proxy beállítást normál wifire, és úgy szedte le. Az viszont kellett, hogy a gyári letöltőben kiválasszam,hogy teljes verzió. Hajrá urak... szaladjon a nugát mindenkinek. Nálam most az is kiderült,hogy biztos hardver probléma van a GPS-el, mert az új rendszerrel sem jó...
Köszi az ötletet a nugáthoz!
-
-
Skimaster
senior tag
-
-
Skimaster
senior tag
Urak sajnos a GPS nem működik jól,próbáltam először Google maps,össze vissza ment,semmi nem ment rendesen.Az appra gyanakodtam,aztán leszedtem az Igo szülinap appját és azzal ugyan azt csinálta...ráadásul állandóan kiírta,hogy nincs jel...keresés.valaki járt már így?Csak szerviz játszik ilyenkor?És azt is észre vettem,hogy a force touch sem az igazi.Mit javasoltok?
-
Skimaster
senior tag
Igen, én másodikként ugyan úgy megcsináltam ,mint a kolléga,mert nekem is a b192 volt a telcsin, aztán hirtelen felindulásból párom megkapta a mate 8, én pedig vettem ezt... Kemény 2 napig élveztem a nugátot
páromnak mindegy milyen rendszert használ, én meg ácsingózok az új rendszerre P9 plusszal... majd megjön...
-
Skimaster
senior tag
Azért az furcsa,hogy a Mate 8 régebbi telefon és ott már meg lehet csinálni a frissítést,nekem b192 volt rajta és hisuite és még egy program segítségével feltettem simán a 7.0-t.Jó lenne,ha februárban meg lehetne oldani a frissítést!
-
-
Skimaster
senior tag
Fényképező beállításait hol lehet elérni?
-
Skimaster
senior tag
Én is mate 8 váltottam,párom megkapta azt, formára és méretre nekem jobb ez, és sokat használom vezetés közben is (van kihangosító),és jobban kezelhető. A 8 is nagyon jó telcsi, de ez most jobban tetszik. Ma egész nap dolgoztam vele és most 54% ra esett az akku 100-ról. A 6 coll után könnyű egy kézzel kezelni. A 8 at 2 napja frissítettem 7.0 ra, na azt sajnálom, mert szebb felület mint a 6.0. De lassan jön erre is.
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok,ma csatlakoztam egy T-s szürke géppel,mindjárt megkínált egy frissítéssel,most szedi....most B170 van rajta.Mit mondtok,milyen ez a cucc?Nugátról van hír?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest