- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OldMike
őstag
válasz
bubus66 #1983 üzenetére
Még annyit tennék hozzá az optimalizálás végén történt lefagyáshoz, hogy a telefonkezelőben láttam olyat hogy Optimalizálás. Ezt eddig még nem használtam, nem is tudom hogy mennyire ajánlott a használata. A manuális újraindítás után viszont elindítottam, leállított egy-két dolgot, azután a teljes kör zöld színű lett, és 100%-ot írt benne.
-
dualcore
őstag
válasz
bubus66 #1838 üzenetére
Szabolcsban ezek szerint másképp csinálják.
Mikor megvettem a P9 Lite készüléket, átmentem a telenorhoz, és mondtam mi a gondom.
Közölték mivel a kártya nem régi (Micro sim) , így már a kicsinyített chip van benne, ezért nem cserélik
Berakta a sim vágó fogóba és kész is. -
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #1706 üzenetére
(#1705) Cöletibi
Itt nem működik, sajnos,én már jeleztem a Huawei fele de azóta se sikerült kijavítani. És az nem a billentyűzet hibája hanem a karakter kódolásé.. Bocsi de nem mindegy..
Akár melyik billentyűzettett teszed fel nem lesz jó.
Le írtam mit lehet csinálni, de leírom még egyszer (egy engem nem zavar ettől meg a telefon jó) Olyan billentyűzet amelyik tud balra dőlő ékezettet.
Ez a Probléma a P8-Liten, a G620s, a P9Liten, is fenn állt áll(t) a mai napig. Mivel az úgy "7 bites optimalizás" a hibás...
Rosszul irtam az előbbibe az ékezet dölést
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #1631 üzenetére
Csak hogy tudjatok követni.
Minden guglizás nélkül a legismertebb helyről:
Pl. német Amazonon minden akció nélkül közvetlenül Amazontól, nem másik árustól, Magyarországra szállítva 295 euró (92000), ha valaki át tudja venni kint akkor csak 269, azaz 83400 forint. És ebben semmilyen kupon vagy kedvezmény nincs, amiket Amazon rendszeresen küld, vagy tart akciós napokat, nyilván akkor kell venni.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #1465 üzenetére
Az a kérdés, hogy ad -e le naftát az eszköznek. Mármint az ID -n kellene kapnia az áramot. Normál esetben max. tölteni fog az eszköz (már ha olyan, ami képes rá), mintha nem OTG kábellel lenne összekötve:
Sajnos az SW support ez esetben még nem sokat jelent, lehet egy alap ROM -ból készült ez is. Egy OTG kábellel kellene tesztelni.
-
golyós
addikt
válasz
bubus66 #1129 üzenetére
Erre, igen, de nem is így néz ki. Jelenleg csak havi szinten látom, elsejétől elsejéig.A régebbi telefonjaimban tudtam módosítani a ciklust tetszőlegesen.Az adatfordulóm 17-én van, így nem a valós értéket látom.
A telekom alkalmazásban látom de gondoltam a telefon is tudja. -
barrasz
aktív tag
válasz
bubus66 #1034 üzenetére
Ezek mind megvannak de amikor össze kapcsolom a géppel akkor nem látja a kártyát. Telepítettem a kezelő szoftvert és ott is beállítottam,hogy az SD kártyára telepítsen de meg sem jelenik..
A készülékben pedig látszik a kártya és ki is van választva az újra indítás is meg volt.
Ötlet?
Köszönöm. -
evo87
őstag
válasz
bubus66 #1005 üzenetére
A MM-ban van gyári szilikon tok. Az például nekem is szimpinek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest