- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
-
lacibacsi
addikt
válasz
gretzky77 #18249 üzenetére
Tényleg mindent úgy csinálok, ahogy elő van írva (és ahogy ti mondjátok):
1. Belépek az ujjlenyomat azonosító menübe
2. Itt kéri a PIN vagy jelszó megadását
Zárolt képernyő esetén az ujjam érintésére a PIN kód bekérő képernyő jön fel és csak annak beírása után tudok belépni.
5. A "képernyőzár és jelszavak" menüben ezt látom
6. Ha rámegyek a "Feloldási mód"-ra, akkor ide jutok.
7. Viszont, ha el akarom távolítani a PIN kódos védelmet, akkor minden ujjlenyomatot is visz magával...
8. ....és végül az ujjlenyomatos feloldás is oda lesz.
A telefont tegnap vettem. Rögtön bekapcsolás után csinált két frissítést. Most így néz ki:
Modellszám: EVA-L09C150B367
EMUI: 5.0
Android: 7.0
Android biztonsági javítási szint: 2017.06.05.
Alapsáv verziója: 21.258.06.00.030 -
Shyciii
veterán
válasz
gretzky77 #17566 üzenetére
Egy időben gondolkodtam én is azon, hogy egy hordozható erősítőt veszek hozzá, de inkább egy célhardvert vettem zenehallgatáshoz: FiiO X3 mk2. Mérföldekkel jobb bármelyik mobilnál. Igen, még az LG V20-asnál is. Én egy Maze 99 Classic fejhallgatóval használom, úgyhogy kellett is a minőségi hardver
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
gretzky77 #17559 üzenetére
Azt írta ott is akadt sd-n 😉
A FLAC az egy hangkodek (audiofájl), veszteségmentes, jobb a hangminősége, mint egy közismertebb formátumnak (pl. MP3), miközben a mérete elég baráti (24bit/96khz az 80 megabájt, ez már elég komoly minőség, a telefonunk teljes minőségben nem hajtja ki). Itt nem is a hangkarakterben kell keresni a különbséget egy mp3hoz képest, hanem olyan részletekben, mint mondjuk a hattérhangok, amit MP3 nem tud vissza adni. Egyébként nekem a legtöbb zeném mp3-ban van, mert ezek a különbségek csak komoly fülhallgatóval hallhatóak (illetve ha ráköti az ember egy erősítőre, olyankor a P9-re rá se lehet ismerni, brutális ahogy szól), amik 100ezer fölött vannak bőven és határ a csillagos ég. Egy jól konvertált MP3 is nagyon élvezetes tud lenni, még ha nem is olyan részletes. 🙂 Nagyon lebutítva ez a FLAC. Van még wav is, ami viszont lényegesen jobb, mint a FLAC, de a fájlméret differencia nem ér annyit (egy gyenge wav, ami 16bites FLAC szintjén van, az 100 megabájt minimum) . -
-
hemaka
nagyúr
válasz
gretzky77 #16911 üzenetére
Uj ara a note2-nek olyan 145k korul van, vegulis okes a csere, de csak ha az is makulatlan. Amugy a huawei is kinai szar akkor, sot szinte minden.
Egy probat meger, nekem nem volt xiaomim, csak meizum, azt szerettem, nem hinnem, hogy rosszabb lenne, mint egy huawei. Bar ha beszarik, akkor bajos a dolog. -
k-adi
nagyúr
válasz
gretzky77 #16837 üzenetére
Hát nemtudom, én már kezdetek belekavarodni hogy megy ez az updateelés dolog. OTA, full, stb..
Rakok 2 képet, most ez a helyzet: talán így könnyebben tudtok segíteni
Az első képen még az előzőt mutatja aktuális verzionak, tehát még nem tette fel a sim gyilkolót: + látszik hogy a 3 pöttyös full pakk letöltése már szürke (ami full verzio ugye kellene a 400mb helyett gondolom?)
A másik képen meg azt mutatja csak hogy letöltötte (100%ra) de még nem rakja fel ilyenkor csak ha rábökök a nagy kék gombra, nem? Szóval valahol ott kellene lennie a letöltött updater file-oknak de nem találom sehol a telefonon (ahol írtátok, hogy lenne ott 0 bájt van)..
Elképzelhető, hogy ha rányomok a kék gombra akkor kiír valami errort (hogy nem találja a file-okat) és akkor visszadob alaphelyzetbe? Csak félek rányomni mert ha jól tudom ez a sim gyilkos és én nemtudom hogyan kell rollbackelni normálisan, első droidos telóm
(amúgy nagyon szeretem, szép képeket lő, még gyors.. stb
)
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
gretzky77 #16750 üzenetére
nem elírás! napi 1-2 óra SOT és nem ÖSSZESEN.
nem hajtom túl, nap végén elolvasom a push meg mittudomén milyen üzeneteket és kész... napközben nem nagyon basztatom.... így kibírja az aksi nekem..... a poén az benne hogy semmit nem mókoltam még vele, semmi romolás stb.
-
V.T.
aktív tag
válasz
gretzky77 #9713 üzenetére
Igen megadta a dolgokat nem is volt ezzel gond. Csak nem kijelentkeztünk a profiljából hanem töröltük, nem is láttunk ilyen opciót sajnos.
Mint kiderült töröltük a profilt. Beszéltem a Huawei ügyfélszolgálattal és utána néznek IMEI szám alapján ha jogosult a telefon a garanciára akkor visszaállítják a profilt és minden rendben lesz.
Igaz nem mondták ez mennyi idő sajnos.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77 #9633 üzenetére
Szia! Ha valaki bátor, és lépésről lépésre azt csinálja amit írok, akkor happy és boldogság.
Ha bátor vagy, akkor átugrom a Pulsz topikba és leírom a dolgokat. Mazda azért járt úgy, mert csak akkor keresett meg, mikor már gáz volt.
Egy biztos, átverés áldozata lett a Huawei részéről, de ebbe most ne menjünk bele.
Amíg egy telefont fastboot módban lát a PC és a BL. is nyitva van, addig meglehet csinálni.
Ha a loader megmakkan, akkor a teló nem is kapcsol be és akkor van alaplap csere.Ha felnyomod a EVA-L09C432B136-os romot kell felrakjad. Természetesen csak akkor ha nincs nandroid mentés.
Onnantól minden lesz. -
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77 #9395 üzenetére
Nyisd ki a bootloadert, de ha nem is nyitod ki, a kód legyen meg.
A telefont kapcsold Fastboot módba és nézd meg a PC-n a drivert az eszközkezelőben. A blogomban van kép róla.
Ha minden rendben, akkor mehet.
Jegyezd meg azt, ami most van rajta és nézd meg, hogy a régiónak megfelelő nagyobb buildszámú 6.0-ás full rom van-e?
Ha van, elsőnek azt tedd fel, utána a Nougat romot.
Ha megmakkan, itt vagyunk, de csak a játékszabályok betartása esetén tudunk segíteni.Ezt más is olvassa el, aki romolni szeretne!
-
-
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77 #9141 üzenetére
Egyenlőre nem is jön, de így már itt is van.
Gyorsban a menete. T-s romról
1. BL nyitás
2. C150B130 FULL rom felrakása itt factory reset is van, minden adat elvész
3. Áttérés C432-re menete az összefoglalóban itt factory reset is van, minden adat elvész
4. Egyből frissíteni fog C432B170-re
5. C432B182 felrakása a Huawei oldaláról.
6. Érkezik korai próbának a HiCare alkalmazásnál a B360Nekem tetszik, most gyomlálom.
szerk.
Holnap este mindent részletesen leírok linkekkel együtt. Ez TM-s szolgáltatói romról tesztelve!
-
MM
őstag
válasz
gretzky77 #7978 üzenetére
Jelenleg a telefonodra NEM érvényes a VIP garancia a fiókoddal!!!
(legalábbis valószínűleg, kérdés, hogy ezt a szervízben hogyan kell / kell-e igazolni... HR után úgysincs senki belépve...így ha a régi tulaj tényleg regisztrált, akkor annak élnie kell...)
Kb egy héttel ezelőtt jártam ebben a cipőben, de szerencsére itt a topicban régebben már többen is leírták a megoldást...
[link]Lépések:
1. töröld a fiókot (HiCare / bökj a nevedre / beállítások / fiók törlése)
2. lépj be mint a régi tulaj (ehhez nyilván kell a telefonszáma VAGY email címe + jelszava)
3. módosítsd a telefonszámát+email címét a tiédreEhhez telefonon vagy személyesen folyamatos kapcsolatban kell lenned vele, mert a telefonszámára és a tartalék email címére megerősítő kódokat fog kapni, amit neked 60 mp-en belül be kell írnod a telefonba...
4. ha ez megvan, neved és személyes adataidat is átírhatod, ez már nem fogja befolyásolni a fiók és a garancia VIP voltát. (A VIP feliratnak arany színűnek kell lennie, és ki kell jeleznie a tagság lejárati idejét, ahogy fentebb linkelték.)
-
MK VII
veterán
válasz
gretzky77 #7968 üzenetére
Az ő száma van beregisztrálva? Tehát az ő száma van ott a tagságnál?
Akkor ki kell jelentkezni a fiókból és bejelentkezel a sajátoddal. Illetve nem értem.. Ott egy szám, de nincs alatta arany tagság lejárati dátum?
Lehet, hogy nincs is hozzá. Akitől vetted, Ő honnan vette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest