- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szendo777 #22325 üzenetére
Csak voip-on telefonálok évek óta.
Bejövő híváshoz 21-es számom van, net kell hozzá, de vonalas tarifával tudnak elérni.
(Másik telóban van egy régi sim, sokan csak azt a számom ismerik. Viszont ennek a számát bármelyik telefonról ki tudom küldeni a voip klienssel, szóval bármelyikkel hívok, ugyanazt a számot látja a hívott fél.) -
brainticket
aktív tag
válasz
szendo777 #14736 üzenetére
az egyik sim osztrák, a másik magyar vodafone.
közben találtam egy fórumot ahol másnak is ilyen fura "problémája" van,
https://forum.xda-developers.com/p9/help/strange-happend-to-p9-t3414167
végülis mindegy ha egyszer végre jön egy hivatalos frissítés akkor utána tolok úgyis egy FR-t. -
gretzky77
veterán
válasz
szendo777 #10668 üzenetére
Nem igazán értem ezt a frissítés dolgot,de eléggé káoszosnak tűnik! Itt sokatoknak megjött ilyen olyan módon,sokatoknak meg nem. A P9 plus tulajoknak meg semmi egy ember jelezte eddig,hogy dual simes telora megkapta,rajta kívül pedig senki! Nekem telekomos a P9 plus de C432B181 van rajta és sehol semmi! Semmi bajom a mostani rendszerrel tökéletesen teszi a dolgát mégis furcsának találom ezt!
-
-
ViZo72
tag
válasz
szendo777 #7540 üzenetére
Az lenne szerencsés ha valakinek egyszerre lenne kézben mindkettő és egy időben, azonos körülmények között fotózva, videózva tudna nyilatkozni a tapasztaltakról...
Van jó pár összehasonlító fotó, videó neten, én ezt találtam amin a P9 jobbnak tűnik videós téren legalábbis...
(Feltéve, hogy nincs manipulálva a videó.)Főleg a fák lombján látszik, hogy a Honor 8 képe mosottabb, kevesebb a részlet.
Azon meg lehet elmélkedni, hogy ha ugyanaz az optika, akkor ez szoftveres dolog-e vajon és hogy szándékos-e vagy sem a gyártó részéről?
(Ez már Honor 8 topikban is téma volt...)Fotózásnál P9 esetében van RAW-ba mentés, Honor-nál talán csak külső app-al, de úgy nem az igazi, legalábbis azt írták a "kollégák".
-
Strangers
tag
válasz
szendo777 #7540 üzenetére
A fórumtársak véleményét olvasva, semennyit, illetve a nevet, de ez csak marketing fogásnak tűnik, sajnos.
Nekem még P6-om van, de már nézegetnem kell az utódját, maradnék a Huawei-nál mert sok tekintetben bevált de pontosan a kamera miatt kapta a P6 is a legtöbb kritikát annak idején. Nyilván a P9 már sokkal jobb ebben(is) de mégsem az igazi, a beetetésen túl gyúrhattak volna erre még egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest