Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
musicryder #18986 üzenetére
A gsm boltoktol nagyobb hazudozo es kamuzo bolt nincs, utana jonnek a szolgaltatok, bankok...
Ezek azok a munkahelyek ahol a tranzakciopkbol kapod a fizudat es kenytelen vagy hazudni es csalni, atverni az embereket, ha jol akarsz keresni. (Meg teljesiteni a rad osztott kvotat.
)
-
hemaka
nagyúr
válasz
musicryder #18981 üzenetére
Nem jellemzo, csak valamit mondania kellett miert akarja kiszurni a szemed annyival.
-
hemaka
nagyúr
válasz
dredjudge84 #17545 üzenetére
Tidal flac nem szagggatott, de ha en tettem ra manualisan, akkor kinlodott vele nalam is... (csak mar meg nem mondom mivel jatszattam le, nem emlekszem)
-
hemaka
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #17349 üzenetére
A standard elso szinek fekete / szurke-feher / arany sima gombbal, az utana kovetkezo szinek: sotet arany, rozearany,feher-feher, kek, piros mar piros keretes power gombbal erkeztek.
Illetve a P9 plus mar alapbol azzal jott ki, szintol fuggetlenul. -
hemaka
nagyúr
válasz
moleculez #17250 üzenetére
Én sosem romolgattam és nem is volt baj se az akkuval se semmivel, de ezelőtt kb. a kezdetektől (3G-től) iphone-om volt.
Ezelőtt pár hónapig meizu volt, most meg lassan fél éve p9, de megyek majd vissza ios-re, főleg hogy pct is váltottam macre, meg amúgyis anyámnak kell másik teló, megkapja ezt, neki a winfos után felüdülés lesz.Még az i8 keynote-ot megvárom, nem akarok tavalyi modellt venni, ha nem muszáj. Bízok benne, hogy kicsit kompaktabb lesz az új, mert nekem i7+ kellene, de bazi nagy, feleslegesen...
Ja, és remélem lesz végre gyorstöltés az újban. -
hemaka
nagyúr
válasz
gretzky77 #16911 üzenetére
Uj ara a note2-nek olyan 145k korul van, vegulis okes a csere, de csak ha az is makulatlan. Amugy a huawei is kinai szar akkor, sot szinte minden.
Egy probat meger, nekem nem volt xiaomim, csak meizum, azt szerettem, nem hinnem, hogy rosszabb lenne, mint egy huawei. Bar ha beszarik, akkor bajos a dolog. -
hemaka
nagyúr
Én kb. már 20x hagytam úgy lemerülni, hogy ki is kapcsolt. Azóta is bírja az 5-6 óra sot-ot, szerintem egyébként sem valós a % kijelzés, ha kikapcsol is marad benne pár %, pont hogy ne purcanjon ki az akku.
Persze ettől függetlenül érdemes töltőre tenni és nem megvárni amíg kínlódik. Egyébként is 5% alatt már belassul nagyon a teló főleg böngészés közben, gondolom lekapcsol pár magot. -
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
the_pimp #16427 üzenetére
Nekem ugy tunik makom van, mert eddig egyik verzioval sem volt se akku, se wifi, se SIM problemam. Mondjuk en csak lefrissitem, azt jolvan, hasznalom, nem nezegetem az sot idoket kulonosebben nem erdekel.
Wifinel nem lehet, hogy a wifi+ vagy mi az ordog bolonditja meg nektek? Mert nalam az offos, nem hasznalom.
-
hemaka
nagyúr
válasz
MK VII #16083 üzenetére
Revizio valtasok mindenhol vannak, miert lenne ez epp a mobiloknal maskeppen, plusz lehet kozben az a beszallito nem szallit eleget, vagy megfelelot es valtanak, foleg akkora darabszamnal biztos elofordul.
A NOKIA-nal is ua. telefonba kerult magyar gyartasu alaplap es kinabol hozott is. A magyaron pl szar volt egy alkatresz merete, mert amit a kinaiak hasznaltak kisebb volt, de a nagynal ha az osszeszerelo nem figyelt oda lesarkazta a picsaba, a teszten meg hullottak a mobilok, mint a legyek.
6210C volt, ha jol emlekszem.
-
-
hemaka
nagyúr
L09 simán frissült beállításokból, nálam 383-ról 386-ra, nem volt semmi gebasz.
Ezen nem volt csak gyári soft, se root, se semmi, csak függetlenítve lett anno. -
hemaka
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #15718 üzenetére
Mobilcornert kérdezd meg, hogy be tudják-e szerezni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
cintula187 #15464 üzenetére
Nedves rongy vagy szemuvegtisztito nedves kendo, aztan jolvan, nem kell annak alkohol.
-
hemaka
nagyúr
válasz
kecsab #14746 üzenetére
Light flow a baratod, ott allitgathatod a szineket kedved szerint.
-
hemaka
nagyúr
válasz
laszlolczka #12620 üzenetére
Koszi, lefrissitettem, majd meglatjuk hogyan fog muzsikalni. Nem toltam gyari visszat, hagytam igy, ahogy felpakolta.
-
hemaka
nagyúr
Fent van már a link hozzá valahol?
-
hemaka
nagyúr
válasz
zsolti72837 #11985 üzenetére
Cache torles, beallitasok, applikaciok, chrome reszen. Ha ez sem jo, szedd le es telepitsd ujra.
-
hemaka
nagyúr
Ismeros telojan vissza kene neki rakni a regebbit. Ha jol lattam a sorrend ez: koztes c900valami -> B136 -> B182
A koztes fel is pattintottam neki memoriakartyarol, mert talaltam itthon egy regi 4 gigasat, de a B136 4.4 giga kicsomizva igy onnan nem megy.
Ha pedig siman csak a telora a gyokerbe csinalok egy dload mappatHuawei P9 - Internal Storage - dload
es abba huzom bele az app fajlt nem indul el a frissites, elszall hibaval.Nem jo helyre csinaltam, vagy mi kinja lehet?
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
Lehet valamelyik app valtja ki, bar en aztan tenyleg nem hasznalok sokat.
-
hemaka
nagyúr
Találkoztam egy kis buggal, megnézné valaki hogy nála is jelentkezik-e (378)?
Alapból hálózaton fent van a mobil + wifi on.
Airplane on, aztán wifi on.
Utána airplane off.Nálam ilyenkor bekapcsolja a bluetoothot, csak nem tudom minek.
-
hemaka
nagyúr
USB-C kabelekkel csak ovatosan, mert ha a kici kinai nem jol forrasztotta megsuti a telodat, mint a szart.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Newlachka #11679 üzenetére
Nálam a 183 meg ez is kb. 5-6 órát bír azonos felhasználással. Meg amúgy sem érdekel, ha naponta töltőre kell rakni, az eddigieknél is mindig így volt. Használom aztán jól van, főleg így hogy gyorstöltő van hozzá, mire letusolsz és elkészülsz is bele pumpál legalább 40%-ot.
De nekem a régi ios copy emui amúgy se jött be azzal a béna értesítési sávval, szóval csak akkor váltanék vissza, ha ez használhatatlanul bugos volna.
Na mindegy, végülis mindenki úgy gányolja a mobilját ahogy akarja. -
hemaka
nagyúr
Reggelre kikapcsolt a telo, mert ugy lemerult, de nem is baj, mert kivancsi voltam a gyorstolto mennyit pumpal bele: 30 perc -> 42%
-
hemaka
nagyúr
válasz
zsolti72837 #11204 üzenetére
Beallitasok es ott az appokban a messengerben torold az adatokat es a cache-t, majd restart, hatha megoldja.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Roland861010 #11129 üzenetére
Akkunal lehet beallitani alacsonyabb felbontast, de hogy pontosan mennyi, csak tippelek. 720p talan
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
cintula187 #10937 üzenetére
Koszi, majd megnezem.
Pedig esku amikor megvettem a telot(183-mal), akkor is mar beallitottam es ott mintha szerepelt volna datum, de lehet csak ossze keverem valamivel.
-
hemaka
nagyúr
Srácok a mobilnet adatmennyiségét mérő résznél nem lehet azt beállítani mikor van a forduló nap? Vagy csak én vagyok vaksi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #10838 üzenetére
Van, mindkettoben.
Illetve a lencse is mar jobb. f2.2 helyett f1.8 a Plusban, a kisebbikban marad a f2.2 -
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
Cunaja #10634 üzenetére
En a amikor a 183 -> 378 valtast csinaltam tegnap hicarebol, feltette.
Nyomtam egy gyari visszat, aztan amikor bebootolt, kiakpcsoltam es toltam ra egy hard resetet is. Nekem nincs semmilyen anomalia igy. (EVAL09)Mas...
Van mar itt olyan versenyzo, aki esetleg felpattintotta a 380-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Horgász topik
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest