- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
lacibacsi #25885 üzenetére
Picit elgondolkodtatott az a tabletes töltőfej, amivel töltöm. Mivel nagyobb kraft leadásához van tervezve, lehet, hogy a telóknál úgymond gyorstöltőként funkcionál? Mert akkor búcsút inthetek az üzemidőnek.
Kissé fura, hogy az előző teló akksija olyan hamar megadta magát, 80 perces kijelzőidővel egy-másfél év után.
Szóval kipróbálom egy másik töltőfejjel, és jelentek, legyen leírva, ha más embernek is problémája lenne ezzel.
Hátha nem kell 120km-et utaznom -
SOAD19
addikt
válasz
lacibacsi #25709 üzenetére
Pont most akartam írni... Most jöttem haza a debreceni VIP-Phone-ból. Röviden-tömören, nyugodtan viheted!
2,2k (10,2k a teljes összeg) lesz majd a mutatvány, ahogy a fórumtárs korábban írta. Annyi szépséghibája van a történetnek, hogy a kijelzővédő fólia már elfogyott, nem gyárt többet a Huawei, úgyhogy az kimarad. De ne legyünk telhetetlenek.Viszont lenne egy kérdésem. Ez a 8k-s akció, akkor is igénybe vehető, ha 8k alatti a javítás ktg., azaz ilyen esetben ingyen szervizelnek? Ahogy korábban írtam, bő egy hónappal ezelőttt beázott a telefonom, majd kapott egy ultrahangos kezelést, ami után hibátlanul működik, kivéve, hogy eltűnt az ujjlenyomat olvasó lehetősége. Lehet jövő hónap végén bevinném újra, egy rom újrahúzásra, hátha visszajönne, és az gondolom 8k alatti összeg lenne.
-
Robaj
addikt
válasz
lacibacsi #25694 üzenetére
Ha nem hiszel nekem, itt a telefonszám, fel lehet hívni őket
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=firstphone+kecskem%C3%A9tItt meg 9900 Ft:
https://huaweimobilszerviz.hu/akkumulator-csere/Ha belegondolsz, inkább a 25k irreális, mert egy akku 2-3000 Ft körül van, annak beépítése - ha van hozzá szakértelem - gyorsan megvan, nem tart 1 óránál tovább. (7000-8000 Ft-os óradíj is reális)
-
-
petyametyo
aktív tag
válasz
lacibacsi #25610 üzenetére
Mivel a T nél vetted úgy az akkori listaár lesz a mérvadó .Amennyiben MM vagy Extrem Digital lenne úgy a számlán szereplő összeg lenne .Nekem az utóbbi volt ,vissza kértem a pénzt (nem nagyon akarták vissza adni
) ,és MM be vettem fele annyiért egy újat mint kifutó termék
-
petyametyo
aktív tag
válasz
lacibacsi #25606 üzenetére
Akkor dobd be oda .Kártya ki ,törölj mindent ,ők is ezt fogják csinálni ha rajta/benne marad valami . Amennyiben van hozzá alkatrész akkor kb 2 nap,ha nincs akkor egy darabig várnak(5-6 nap) és ha nem lesz akkor csereutalvány. Cserekészülék vagy van vagy nincs ,kérdez rá
-
TomKiss
tag
válasz
lacibacsi #24186 üzenetére
Ezeket az adatokat hogy hoztad össze? Főleg az EMUI érdekelne, hogy az mitől magasabb nálad...
Melyik szolgáltatónál vagy? (én Telenor)
Nekem is full mókolás nélküli, gyári a rendszer, az alábbi adatokkal:
Modell: EVA-L09
Build: EVA-L09C432B504
EMUI: 5.0.3
Android: 7.0
Android bizt.jav: 2018. július 1
alapsáv: 21.258.09.00.030
Kernel: 4.1.18-g2f43a1b android@localhost #1 Fri Jun 29 19:41:33 CST 2018A problémádra csak fél megoldást tudok, mert elvileg GPS progival lehet "resetelni", újrakalibrálni, de azt most nem találom, hogy melyikkel lehet ilyet csinálni
-
ViZo72
tag
válasz
lacibacsi #18256 üzenetére
Sajnos nem segítek, mert nem tudom a megoldást, de nekem is volt ilyen gondom, igaz csak véletlenszerűen fordult elő.
10-ből kb. 3x kért PIN kódot is az ujjlenyomatos feloldás után.
Ez hónapokkal ezelőtt volt de valamitől megszűnt a probléma mielőtt keresni kezdtem volna az okát.Én valamely alkalmazást gyanúsítottam volna mert sok mindet próbálgattam akkoriban, de ha nálad új a készülék és alig van rajta valami akkor nem tudom...
(Időkép az van nekem is az általad felsoroltakból, a többi nincs.) -
MK VII
veterán
válasz
lacibacsi #18204 üzenetére
Szia.
Nyugodtan töltheted egy kisebb kapacitású töltővel a P9-cet. Semmi baja nem lesz tőle csak ugye lassabban tölt fel. USB-ről is mehet a töltés.Ha másik telefont töltesz a P9 9V 2A-es töltöjével az meg a telefontól függ, hogy tudja e hasznosítani. Ha nem akkor nem, de tönkre nem teszi. A töltésvezérlő elektronika úgysem engedi, hogy megsüljön az akku a sok feszültségtől, csak annyit vesz fel amennyi kell neki.
Gyorstöltésnek feltétele a telefonban levő hardver is. Ha nem támogatja akkor mindegy is.. -
Maxxoon
csendes tag
válasz
lacibacsi #18028 üzenetére
Hi
Van rajta gyárilag védőfólia, ami nekem 3 hónapja nagyon jól bírja. Célszerű venni rá viszont olyan temperált üvegfóliát ami sokkal masszívabb és pofára ejtve jobban megvédi a telódat. Ezt viszont a sarki telefonos neked annyiért adja, amennyiért ebayről 5-6 db-ot rendelhetsz. Célszerű utánajárni. A frissítésről pedig felugró ablak értesít max. választhatsz, hogy frissíted avagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest