- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezt nem értem. Gyári MM-en nekem nincs baj a videóval!
Használom... és elég korrekt, ha megfelelőek a fényviszonyok. Mondom ezt egy néhány éve abbahagyott, de egyébként 13 éves stúdiós múlttal a hátam mögött... Pedig voltak a válamon milliós kamerák is. Persze mind a fotózásnál itt is számít a téma, a megfelelő szög, a megfelelő fókusz ami befolyásolja a fényt is stb..
Szóval az MM-en az L19-nél én ilyen gondot nem tapasztaltam.
Persze max minőségen 1080p 60fps hajtom, hogy az utómunkánál tudjak pl. a sebességet változtatni és legyen tartalék. A sima 1080p-nél sajnos változó FPS-el dolgozik, ami elég horror... főleg az utómunkánál, hiszen nem szabványos. Otthoni célra több, mint megfelelő... -
Cunaja
addikt
Várjál meg két frissítést, mert a kamera és wifi driver is cserélve lett.
Talán neked is jobban megfelel majd. Persze nem befolyásolni szeretnélek a döntésben, csak egy ötlet volt.
Ha másnál nem jelentkezik ez a wifi gond, akkor lehet nálad van hiba.
Nálam a wifi változó, de csak napszaknak megfelelően ha otthon vagyok, ez a panel átok. Már annyian vannak 5ghz wifin is, hogy az is változik. 1 éve még egésznap full jelem volt mindig. Hajnalban és késő este full, de napközben 3-4 a jel. Fejlődnek a szomszédok is. -
Gaben-1971
tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni esetleg? Egy barátom aknára szaladt egy P9-el
vodás rom volt a telón, rá akarta tenni az EU romot. Ezzel nem is volt semmi gond, viszont az ikonok jó része hiányzik. Azóta se előre se hátra. A TWRP-t sem engedi rátolni, a szotverezésnél meg kidobja erroral állandóan.....
Előre is köszi a segítséget..... -
kutyesz71
tag
pontosan nekem is ezt csinálja a wifi 5 huawei van a családban G620S/G8/P9 lite/ P10 lite/ P9 és a p9-en leg gyengébb a wifi jel. Az pedig csak hab a tortán hogy asszony lite-ja tud 70Mb-et az én p9-em meg max 45Mb. A kislány P10 lite-ja meg 80-at szóvall kezd tele lenni a hócipőm.
-
aprokaroka87
nagyúr
Én úgy tudom azt a Google Play Áruházzal egyetemben a Google frissiti le a háttérben.
Legalábbis nekem pl mindig úgy volt.
Amúgy ahogy figyeltem a letöltéskezelő nevű rendszerapp a "kőzvetitő".
Egyszer pont sikerült elkapnom egy ilyen frissitést.
Mivel pont a data/app könyvtarban voltam és ha dátum szerint csökkenő rendezésben volt.Látszott az apk-nál aktualis datum+időMK VII : Az a google play szolgáltatások esetén műkődik?
-
MK VII
veterán
-
törölt tag
Szerintem egy átlag usernek simán elég az eMMC 5.1.
Jól hangzik az UFS de mire is jó? Legfeljebb arra, hogy filmeket másoljunk gyorsan.
A fényképezőt kiszolgálja az eMMC is, lazán lehet videózni 1080p-ben 60fps sebességgel is, 4-5 sec alatt lehet 20-25 sodozatképet készíteni.
Az UFS-t tényleg csak a filmnézős, hardcore userek tudnák kihasználni.
Én számos más dolognak jobban örülnék mint az UFS-nek. -
Pano
addikt
Kommenteket nem szoktam ilyen webshopokon olvasni, mert nagyon el tudják vinni az embert rossz irányba (sok az idióta vásárló, aki nem veszi észre, hogy nem a termékben, hanem benne van a hiba s egyből "habzó szájjal" már be is kommentel meg lepontoz).
Nem mondom, hogy mind ilyen, csak már nem nézem őket, teljesen mindegy mi van alatta. -
weinmaker
őstag
De nem volt sim pin, mindegy is. Reseteltem az egész készüléket. Most majd telepíthetek mindent újra. Egy kalap szar a ez az egész ahogy meg van csinálva, legszívesebben megtaposnám, pedig imádtam a telefont. Most viszont teljesen megváltozott a véleményem róla. Egy kalap szar, hogy így csinálták meg. Hiába jó a hardver, meg ha működik, de elmennek a fenébe, hogy ilyen előfordulhat.
-
MK VII
veterán
"Abban a hitben voltam, hogy ez már a végleges verzió, de most többen írtátok, hogy nem... Most akkor melyik?"
Ez a korai próba verzió.
Valószínűleg a kész Nougat nem fog sokban változni szóval tekinthető szinte véglegesnek..
Hivatalos OTA Android 7-ig gondolom még apróságokat fognak változtatni.. -
tkonya
aktív tag
Ez a kód a bootloader kód lekéréséhez kell.
Véleményem szerint aki "játszani" szeretne, az összefoglalóba leírtak szerint kérje le a bootloader nyitó kódot, oszt nincs meglepi. Az összefoglalóban van a huawei linkelt oldala, angolra is át lehet váltani, nagyjából 10 perc és "kezedben" a kód😃
-
bb_bence
csendes tag
@Gabbbb
Igen, itt talán a Nexus képe jobb, viszont nehéz a kettőt összehasonlítani. Alapvetően tök mások a fényviszonyok (Nap állása, ablaktól távolság, HDR vs automata(?)), és a fókusz sem ugyanott van (Nexusnál a kinti házfalon, p9-nél meg valahol a töltő és a növény között).
HDR+-t nem ismerem egyébként.
Ha ráérsz esetleg, szívesen megnéznék egy külső körülményektől mentesebb összehasonlítást - ugyanakkor, teljesen ugyanonnan, azonos fókusszal és beállításokkal, akár automatában, akár manuálban csinálod is.
Nem a P9et akarom menteni, mert tudom hogy az 5X-be az egyik legjobb telefonos kamera került bele, csak érdekelnének a valós különbségek
és persze itt sajnos hozzá kell tenni, hogy még egy kicsit komolyabb kompakt fényképezőhöz képest sincsenek sehol, szóval ezek a fikarcnyi különbségek nem sokat számítanak.
-
Gabbbb
senior tag
A Google HDR+ ilyen. Nem véletlen, hogy a mai napig a nexus5x és a nexus6p az egyik legjobb kameratelefon. A pixel is ugyanezt tudja, csak gyorsabban működik a fényképezés, mert ott már rekurzív elven működik a hdr+.
A p9 -el készült kép sokkal valósághűbb és ha kikapcsolod a hdr+ -t akkor egyéb paraméterekben is jobb lesz.
-
-
MM
őstag
HiCare-re megtaláltam a megoldást egy régi hozzászólásban:
"A HiCare alkalmazáson belül pedig lehet módosítani a telefonszámot és a mail címet is, tehát ha beregisztráltad és el akarod adni akkor a vevő telefonszámát és mail címét kell átállítani és tovább él a 3+3+3 -as garancia." Ezt meg fogjuk oldani.Az "új" kérdésemre nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
-
bb_bence
csendes tag
Válaszok (remélem mész vele valamira
):
1. Ikont még nem neveztem át, szerintem csak app-al lehet. Mappa: ha belépsz a mappába, és azután, ott kattintasz a nevére, akkor egyből tudod szerkeszteni.
2. Ezt nem tudom, én szerintem nem is adtam meg mail címet, csak telefonszámot. Van egy szolgáltatás menüpont a HiCare-ben, azon belül szolgálati forró vonal, szerintem egy hívást megér, ha nem találod az opciót (nyomkodtam egy kicsit a hicaret, de én nem találtam olyan menüpontot, ahol meg tudnám változtatni a telefonszámomat).
3. Egészség (vagy lépésszámláló értesítésre kattintasz) -> katt a bal felső sarokra -> beállítások -> mutatás értesítési sávon kikapcsolása (ennél kevesebbet/többet nem tudsz sajna)
4. ha beállítod azt a módot, akkor nem lép ki belőle, a kamera bezárása után se
Egyébként mennyivel volt jobb a Nexus kamerája, és miben?
-
z.z
csendes tag
A P9 hivatalos termékoldalán azt írják, hogy támogatja a Glonass-t.
(A videó alatt a '+ TECHNICAL SPECIFICATION'-t lenyitva látszódik.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest