- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
válasz
Zsuppim #23552 üzenetére
Sziasztok, volt most egy lehetőségem, ráfizetéssel cserélhettem volna egy s8-ra, aminek a hátsó üveg sérült volt (25k), sokat gondolkodtam és úgy döntöttem, hogy se p20, se semmi nem lehet alternatíva a sok, pláne hajlított üveg borítások miatt. Egyrészt úgyis "el lesz takarva" és nem kell nekem az apró üvegszilánk se a zsebembe...tehát se ívelt kijelző, se üveg hátlap. Szép, de szart se ér
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zsuppim #23552 üzenetére
S9 plus a videostabiban jobb, szelfiben biztosan, ellenben fotóban biztosan jobb a Pro a zoom miatt mindenképp. Viszont két hónap alatt még nem is ismertem ki teljesen, a tesztelők pár óra alatt biztosan nem tudták kihozni belőle a maximumot. Samu rendszerét nem csípem, van egy csoda klasz tabletem (Galaxy S) aminek a jó tulajdonságait a rendszer hülyeségei eléggé lerontják. Feleségem Samsung telefonját szoktam nyomkodni, ott se jön be a rendszer.
-
Tybor99
tag
válasz
Zsuppim #23409 üzenetére
Ilyen használat mellet úgy 2 hétig
de reménykedjünk hogy nem lesz ilyen. Lehet szegény droidit is teli vágják szutyokkal hogy vegyél újat amin már jobb rendszer van több memória és jobban bírja mint az iPhone aksija miatt csináltak nem tudhatni melyik gyártó mivel trukkizik remélem ilyen sose lesz 😎
-
yanpec
senior tag
válasz
Zsuppim #23089 üzenetére
Formázd le a telóval hát ha sikerül neki vissza állítani a 32Gb, meg próbálkozhatsz különböző mem.kártyajavító csodákkal, tele van vele a net, de tapasztalatom szerint semmit nem èrnek. Akkor èrdemes adatmentő progikat használni ha nèlkülözhetetlen adatok vannak a kártyán, de ez itt nem áll fent. Ha a kártya kezdi megadni magát akkor csere, mert innentől kezdve bizonytalan lesz. Nekem úgy kezdődött, hogy egymás után mentek tönkre vagy tüntek el fotók.
-
-
weinmaker
őstag
válasz
Zsuppim #6705 üzenetére
Azt hiszem eldöntöttem P9 lesz a befutó. Pont ezek a hibák miatt is amiket írtatok. Mert a feleségemnek is az előző Samsungjának komplett cserélték gariban a kijelzőt, mert elengedte a ragasztás és megrepedt. Tetszik az iphone se is amúgy, de azt hiszem maradok a p9-nél.
-
Zolom89
senior tag
-
brainticket
aktív tag
-
válasz
Zsuppim #3538 üzenetére
Egy különbséget kihagytál. A sima S7 kb. 35%-al drágább, úgy kb. 60 eFt-al, mint a P9. Ráadásul úgy, hogy jelen pillanatban az S7 akciós árát nézem a P9 nem akciós árához.
Szerintem vedd kézbe és, ha nem számít az +1/3-os felár, azaz +60 eFt plusz, akkor amelyik tetszik azt vedd meg, érzésre.
Szerintem nincs köztük olyan hardveres különbség ami a mindennapi használatot befolyásolná, azaz észrevehető lenne. -
Zolom89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest