- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
raven12 #19440 üzenetére
Te vagy az én emberem!
Már többször leírtam, hogy ezek a programok úgy működnek, ahogy éppen szeretnék. Ha sikerül is a fejlesztőnek EMUI 100% kompatibilisan megcsinálni, sajnos nem sokáig tart. Megint frissítenek valamit rajtuk és már nem is jön a push üzenet.
Miért is írtam, hogy az emberem vagy? Azért mert alátámasztottad, hogy nem a P9 Custom rom hibája, hanem a progi nem teljesen kompatibilis az EMUI-val.
A CM-launcher is hasonló. Nálam a saját romomon működik az, ami a gyárin nem. Pont itt bukik ki a kompatibilitási hiba. A romomon elég sok minden átírt a gyárihoz képest.
Szóval még 1x -
gretzky77
veterán
válasz
raven12 #18244 üzenetére
Igen elvileg az adatokat változtatjátok meg a te adataidra és innentől a te fiókod lesz! Ha ő vesz másik telefont,az ő fiókjával gond nélkül tudja regisztrálni! Igazából a telefont párositod a te fiókodhoz!
Ugyan nincs mit ezért vagyunk itt!Laci bácsi : az ujjlenyomat kezelés alatt van egy olyan,hogy képernyő feloldása az be van állítva?
-
wdx
őstag
válasz
raven12 #17708 üzenetére
Teljesen jól működik a P9, semmi gond nincs vele, sőt! Csak akinek 7-es android kell, az vagy vesz újabbat, vagy vár, amíg kiadják erre is a stabil frissítést....vagy felrakja Cunaja romját...Én használom 6.0-val, legfrissebb biztonsági frissítéssel, és elégedett vagyok, ha tudom, hogy a messenger nem jelez, csak az ikonon lévő számlálóval. A többi működik rendben. Ezt a hibát meg betudom a szokásos facebook hülyeségnek, és nem függök tőle. Amúgy a készülék elég prémium cucc, nem vennék mást.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
raven12 #17708 üzenetére
Ha nincs vészes árkülönbség, akkor a Plus verziót választanám. Több tárhely, több RAM, a kijelző vegyes (gyenge a fényerő a Plus-nál, viszont ha nem szemből nézed is látni, ami a sima P9-ről nem mondható el, itt borzalmas, ellenben a fényerő magas a sima változatnál. Valamit valamiért). Van infra ami hasznos lehet sok embernek. Az előlapi kamerája autofókuszos, a simának ugye fix. Aztán ott az akkumulátor, ami ugyancsak előnyösebb a nagyobbnak. Azért választanám a Plus-t leginkább, mert a simát se lehet használni egy kézzel (pedig nekem aztán nagy van), akkor meg már nem mindegy? Persze árban nem, ezért is a sima van nekem is 1 éve.
-
válasz
raven12 #17708 üzenetére
Nekem április óta van meg. L19-es, tehát dual SIM és független.
Sokat gondolkodtam, hogy van-e valami olyan ami nálam jelentkező negatívum... De nincs semmi.
Én az utolsó független 6-os ROM-al használom, tehát még nem a Nougat.
Jó akksi idő, veszett gyors, álom jó térerő... talán a piacon az egyik legjobb... stabil is jó wifi... a gps-t nem navigálásra használom, hanem csak szituativ... bizonyos app-okhoz, térképekhez.. de ez esetben másodpercek alatt talál jelet. A fényképezőjétől nem kell elájulni. Félhomályban jobb, mint a Nokia L925-öm Pure kamerája, egyébként meg kb. ugyan olyan és automata üzemmódban nagyjából a zászlóshajó-telefonok átlagát hozzá. Tehát a felső mezőnybe tartozik ezen a téren. A videónál előny, hogy nincs OIS benne, a fényképezésnél hátrány.
Az értesítési led egy kicsit halvány... vibra motorjánál is van erősebb a piacon.Természetesen nem a gyári gyors töltővel töltöm, hanem egy 5V/1,5 Amperes töltővel, de ennek előnye max csak a jövőben fog megmutatkozni. A kerekített kijelző szélekre nehéz jó védőt találni... de ez más márkáknál is így van... bizonyos fóliák már egész jól kiérnek. Mivel kínai telefon, ezért elég sok dolog van hozzá az ebay-en, de meg mivel már kifutó típus... így bizonyos bevált dolgokból célszerű bevásárolni. Pl. van tartalék fóliám, tartalék övtokból +3 darab(!), és most a spigen rugged armor tokból is veszek egy tartalékot.
Hát nagyjából ennyi.
A Plus-t már csak nagypapásan, azaz 2 kézzel tudnám használni. Nálam ez szempont volt, így maradtam a nagyjából még 1 kézzel kezelhető sima P9-nél.Visszaolvasva láthatod, hogy nincsen semmi említésre méltó hiba a telefonnal és a közösség nagy része már csak' ROM-ol, így pl. neked sem válaszoltak reggel óta
. De ez is mutatja, hogy csak használni kell és kész, aztán ha meguntad, hogy csak úgy önmagában jó, akkor lehet ROM-olni vele, hogy legyen valami izgalom... Mert lehet, hogy ROM-olás nélkül gondot sem lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest