- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
atomka78 #16713 üzenetére
Ezt a stílust velem - és mással szemben is - mellőzd kérlek! Főleg, hogy nagyon nincs igazad! Én nem így reagáltam neked! Plusz segíteni is igyekeztem, neked is és másnak is, külön válaszoltam is egy kérdésre!
U.i.: Elnézést a topic gazdáktól, ha szükséges nyugodtan törölhető a hozzászólásom, nem szeretném szétbombázni a fórumot, csak nem kicsit bosszantanak az ilyen pökhendi emberek és mivel én lettem megszólítva, úgy éreztem reagálnom kell! Részemről lezártam, további reakcióm ígérem nem lesz a témában!
-
Balzak83
senior tag
válasz
atomka78 #16713 üzenetére
"Köszi hogy irtál,de nem segítettél csak probálsz magyarázni."
"És nem az első kérdés sem nekem sem másoknak,hogy senki sem válaszol rá."
Én itt ellentmondást vélek felfedezni, de lehet hogy csak félreértem...
Általában akkor nem jön válasz, amikor nem tudnak segíteni, vagy annyira pörög a fórum, hogy elsiklanak felette. Újra meg kell kérdezni. Aki itt fórumozik, és publikál, az általában segítő szándékkal teszi, aki meg csak read only, az meg maga miatt van fent.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
atomka78 #16704 üzenetére
Lehet a kérdés olyan, hogy más sem tud rá jó választ adni (főleg, ha pontatlan), vagy aki tudna éppen nincs fent, vagy ha fent van éppen más neki a prioritás. Pl. szerintem érthető, ha Cunaja jelenleg első sorban a V3-as ROM-ját igyekszik hegeszteni és főleg azzal kapcsolatos dolgokkal tud foglalkozni.
Én is más témában kérdeztem, mégis jött rá válasz idővel! Türelem, esetleg néha ismételt kérdés, szerintem ez egy elég jól pörgő topic, de nem Huawei ügyfélszolgálat.
zsolti72837 Nem élek ilyesmin, de ha tök más témát lefotózol közelről (érdemes pl. srégen egymás mögé helyezett tárgyakat fotózni, pl. ceruza elemek, stb. és megnézni, hogy az-e a legélesebb amelyikre fókuszáltál) és ha te azt úgy ítéled meg, hogy jól fókuszált, akkor a hiba a Appban lesz mégiscsak!
-
Cunaja
addikt
válasz
atomka78 #16704 üzenetére
Nem írta melyik romon van, de azt sem, hogy melyik billentyűzetről van szó.
Specifikus segítség csak akkor lehet, ha a user pontos részleteket ír.
Pl. B182-n vagyok és a Huawei billentyűzeten hogyan lehet a szavak előrejelzését kikapcsolni?Az ablakos tokról annyit, hogy Nilkin tokom volt és se az, se amit a Moderátorunk
használ, azzal sincs semmi gond. Nem is látszódik a kijelzőn.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
atomka78 #16226 üzenetére
Most még várok egy frissítésre, hátha segít rajta. Eddig nekem nem jelzet (Telekomos telefon), de úgy voltam, hogy a SIM-es probléma miatt nem is frissítem, amíg nem jön automatikusan. Az enyém L09-es, nem tudom, hogy GPS "jóság" szempontjából milyen a megoszlás a két típus között.
Aztán ha ez sem segít mehet a szerviz, de ahogy olvasom, van akinek az sem segít
(#16228) the_pimp Funkcióját betölti, mert tölt, meg nyilván nem az a normál felhasználás, ha töltőnél fogva emelem fel. Én nem is szoktam, csak azért írtam példának a felemelést, hogy nem tűnik túl stabilnak a régebbi megoldásokhoz képest, az enyém szerintem tuti kifordulna a helyéről, ha felemelném ...... de most már esküszöm ha hazamegyek kipróbálom
-
MK VII
veterán
válasz
atomka78 #14410 üzenetére
Ugyan azt amit Septum írt neked, már leírtam egyszer. Erre mondta amit mondott...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz
atomka78 #14234 üzenetére
Pont akartam írni,hogy igaz nekem P9 plus van és elégedett vagyok az akksival is,de úgy gondolom ez nem a P9 baja hanem általában a google-é! Sok más topicban olvasható ill. akármilyen telefonom volt a topicjában mindig voltak akik üzemidő problémával bajlódtak! Persze lehet morcoskodni,de hiába adja el valaki és vesz bármi más droidos telefont ott is lesz akinek elő fog jönni ugyanúgy! Hozzáteszem a telefon van értem es nem én ő érte, soha nem korlátozom, mindig megy valamilyen formában rajta a net, nem kapcsolgatok semmit használom és kész! Nagyon sok telefonom volt és bármelyik mai gépet le tudom meríteni egy óra alatt,sajnos ez van!
-
aperture2001
csendes tag
-
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Goddess of Victory: Nikke
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest