Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Beállítások - navigációs gomb. Annyira nincs eldugva.

-
Sungoo
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Dokkoló? Fent, a "gyors kapcsolókra" gondolsz?
-
cintula187
addikt
Na megvan a teló. szép, ismerkedés folyamatban. A dokkoló sorrendjét hol tudom első körben átállítani?
köszi -
Gabbbb
senior tag
válasz
simonjoe
üzenetére
A gorilla üveg 1 fantasztikusan karcálló volt. Manapság sokkal vékonyabbak az üvegek, emiatt is a karcállóságról is áthelyezték a hangsúlyt a törésállóságra. Nekem is volt egy T-mobile G2-őm, azon se volt egy karc se egy év után, utána galaxy s1 első nap megkarcolódott a zsebemben GG2-vel. :9
-
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
...kell fólia a kijelzőre??? Én most cseréltem le a négy éves Lumia 920-om, azon valami Gorilla üveg volt és négy év használat után semmi sérülés, karc nem volt rajta, fóliát sosem látott. A P9-nek nem edzett az üvegje??
A hátuljára viszont itt van némi extra választék:
https://dbrand.com/shop/huawei-p9-skins -
MK VII
veterán
válasz
Lg52xMAX
üzenetére
Semmi gond.

(#9486) Gabbeee
Csak a P9!!
Lehet természetesen használni launcher-ket. Ha jól tudom Novát is szépen.
Különben meg nagyon könnyen szokható az EMUI felület.
Részemről semmilyen launcher-t nem használok.. Nagyon megszoktam az EMUI-t.Üdv a szakmai topikozók körében.. 1 hsz.

-
Gabbeee
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék tőletek, mint P9 tulajoktól.
Telefonvásárlás előtt állok, és eddig csak Samsungot használtam. Most viszont a P9 nagyon megtetszett.
Egyedül a kezelőfelület nagyon fura nekem a Samsungé után.Érdeklődnék, hogy Launcher használható e, működik e a P9-en. pl Nova launcher. Azzal talán személyesebbé állíthatnám a telefont.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Gabbeee -
dunc
nagyúr
A 360 FR nélkül van fent, és hibátlan, most volna időm megcsinálni, de félek nem lesz jó!

-
MLA
aktív tag
Megoldódott

-
goncziht
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Működik. Én használom probléma nélkül
-
Lg52xMAX
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Miután frissítettem a telót, Telekomos L09C150B183-ra azóta a gmailes leveleim érkezésekkor nem jelez, holott korábban kifogástalanul működött.
Amit nem értek, hogy a gmail alkalmazás eltűnt a védet alkalmazások közzül, és az optimalizálás engedélyezése menüpontban sincs benne.
Hogyan lehetne ide visszavarázsolni az alkalmazást? Mert szerintem feltehetőleg ez a probléma.
Ha belépek az alkalmazásba és ráfrissítek, akkor megjönnek a leveleim. -
ORCA58
addikt
Legyen igazad!!
P9 lite Bétának jelenleg nem elég a 2GB, bár mindig "üres". Sajna semmit nem tart a memóriába, minden leállít és kidobja. Úgy néz ki, arra gyúr a rendszer, hogy ugyan annyi szabd hely legyen mint a 3GB-os modellekben, de a maradék semmire nem elég. Nem tehetek mást, mint jelentem a hibákat és reménykedek. -
lumija620
tag
Sziasztok!
Korabbi telefonomhoz képest nekem kicsit halk a telefonálás közbeni hangerő, főként zajosabb környezetben. Van ez a "nagy hangerő mód" tippek trükkök-ben. (Többször meg kell nyomni a hangerö fel gombot és extra hangerőt kellene kapni).Próbáltam, de nem működik.
Ti próbáltátok már, működik?? -
MK VII
veterán
Ne remegjen a lábad a "csak" 3gb memóriától.. Sosem használja ki. Max a felét. Átlag felhasználásra a 4gb jelenleg és egy év múlva is overkill.
Jelenleg fut a Chrome több ablakkal, a Viber, a Whatsupp, a CSR Racing 2.

Szek.; Meg a youtube, üzenetek, névjegyzék, gmail, galéria, névjegyzék, kamera.
Kb így alakul a memória használat.
-
flack
csendes tag
Az az igazság, hogy a Honorról is azt olvasni, hogy ahogy össze van rakva, az minőségi etalon kb. Néztem egy-két sebességtesztet youtubeon (Huawei P9 vs Honor 8) és a Honor 8 általában gyorsabbnak tűnt, a Huawei többször is volt hogy megakadt. Bár nem tudni, mennyire friss rendszeren próbálták, illetve ténylegesen melyiket akarták kihozni győztesként. Viszont a Huawei mellett meg a kamera szól, illetve a kijelző is jobb... Ha a Huaweibe 4 GB ram lenne, egyértelműen azt választanám, így viszont nagy a dilemma.
-
flack
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Az ár teljesen mindegy, mert a munkáltatómnál kell választanom a fent említett készülékek közül, így nem én veszem, viszont 2 évre kötelezem el magam amellett a készülék mellett, amit választok, így ezért akarom jól átgondolni
Ugyanezt a kérdést felteszem a Honor és a Samsung topicjában is, hogy teljes képet kapjak róla.Amire tényleg kíváncsi lennék, az hogy a Huawei P9 és Honor 8 közül gyakorlatban melyik a jobb? Ugye a Huawei 955ös hangyányival erősebb procival dolozik, viszont a Honorban meg +1GB ram van, ami viszont a 2 év viszonylatot nézve lehet, hogy előnyösebb.
-
MK VII
veterán
válasz
brainticket
üzenetére
P10 rohadt drága lesz. Majd talán 1 év múlva lesz opció a P10. Addig csak egy túlárazott Mate 9..
-
Gabbbb
senior tag
Extreme Digital-nál a gyári csomagolt új p9 144e. S7-et nem kapsz 200 alatt, ami nem újracsomagolt visszaküldött és a szürkeimportos s7-nél, ha valami miatt romot kell visszaállítani, akkor francia szolgáltatói etc. romokat fogja a "Kies" visszarakni automatikusan, nyilván vissza lehet mókolni magyarra, de akkor is
(na meg nyilván sokszor az se tudja a forgalmazó, szürkeimportőr mi miatt küldték vissza a készülékeket, így sokkal nagyobb esély van problémákra) -
flack
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeket szeretném kérni. Választás előtt állok 4 modell között. Huawei P9, Honor 8, Samsung Galaxy S7, iPhone SE.
Az Apple-t alapból kizárom, nem szeretem a termékeiket, túl zárt az iOS számomra. Marad a 3 androidos csúcskészülék.
A Huawei (Xiaomi, Honor) termékeit szeretem, mindig jót alkotnak jó áron, ráadásul az EMUI és MIUI felület is évről évre jobb. Kérdésem, hogy a Honor 8 és a P9 közül szerintetek melyik lenne a jobb választás? Néztem rengeteg tesztet viszont átlalában a jobb ár miatt hozták ki jobb választásnak a Honort. Aki esetleg használta már mindkettőt milyen érveket és ellenérveket tud felhozni a két teló mellett/ellen?
Illetve most több tesztet is néztem, és írták, hogy az S7-et nagyon eltalálták, illetve a kamerájáról is jókat írnak(tesztek alapján mintha részletgazdagabb lenne a Huawei megoldásánál), amellett, hogy a hardver is erősebb mint a Huawei modelljeiben. Ellenben az ujjlenyomatolvasó hagy némi kívánni valót maga után.
Ha ezek közül kéne választani(ár mindegy), tapasztalattok alpján Ti mit mondanátok? Szívem a Huawei vagy Honor felé húzna (bár a kettő közül nagyon nagy dilemma hogy melyik lenne), viszont annyira kiforrott már a TouchWiz felület is és annyira erős a Samsung hardveresen, hogy akár még arra is eshet a választás, ha tényleg jobb teljesítményt nyújt mint az említett másik két készülék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
oggy71
tag
Biztos a toktól lettek homályosak a képek!
Kipróbáltam tok nélkül és tokkal is és egetrengető volt a különbség!
Amúgy szinte az összes szilikon tok így van kivágva a kameránál, lehet Nilkin vagy bármi más márka.
Nekem nagyon bejön ez a koton
tok, mert vékony marad a tel. meg kevésbé csúszik,. -
motorhead
aktív tag
Sziasztok!
A készülékem Tre.it-es kártyafüggetlen (EVA-L09ITAC555B142) egyelőre nem jelzi nekem az OTA-s 7.0-t.
Érdemes várni, van valakinek esetleg ilyen készüléke akinek ugyan ez a tapasztalata?
Vagy esetleg töltsem le és háromgombos módszerrel manuálisan csináljam meg a frissítést? -
Ferenczi Áko
addikt
Rendeltem az Aliexpressről ILYENüvegfóliát, Tökéletesen felment, a szélei ragadnak rá a kijelző hajlított részére ahol az esetek döntő többségében rés szokott maradni az ívelt kijelző miatt. Csak ajánlani tudom!
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Számomra pont ez az egy hátrány a legtaszítóbb dolog a szilikon tokokban..
Egyszer vettem azóta soha többet.. 3 hét alatt olyan lett mint egy lakás amiben 30 éve dohányoznak. -
tkonya
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Ez így van, p8l-em aranyszínű, az barna lett😃
-
tkonya
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Amennyiben elolvasod amire reagáltam, akkor érthető a tok. Arra próbáltam rámutatni, nem minden esetben a tok esetleges rossz kivágása okozza a homályos képeket.
Az újjam oldalról egyvonalban volt a vakuval, voltaképp a vaku fényének egy része az újjamról verödött vissza.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cintula187
üzenetére
gyanítom nem feszül rá a tok, kicsit megtámasztja, pár milit elmozduol a tok, belelog a vakuba/lencsébe, homáylos lesz
-
oggy71
tag
Én is tökéletes telefont kaptam a Telemaxos szervízből, bár volt némi kavarc mire meglett a tel. a szervízben.
A kamera lencse üvegét kipucolták, azt kész.más:A sima átlátszó szilikon amit használok, az mégsem jó!
Sötétben vakuval fotózva fehér köd ült a képeken, mivel nem vágták ki eléggé a kamera lencsék köröl a tokot, és ez becsillanik.Kivágtam szikével nagyobbra, nem lett szép, de igy jók a képek.Most rendeltem egy fekete szilikon tokot, ezzel kiváncsi leszek mi lesz a helyzet. -
válasz
cintula187
üzenetére
Ez nem egy tipikus szervizbe küldözgetős telefon. Egy ideig nem valószínű, hogy problémák lesznek vele, addigra meg beindul a Huawei saját szervize is. Kár erre rágörcsölni az elején.
-
MK VII
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Ne foss béke van.

Minden meg lehet oldani csak akarni kell.. Egyébként a legutolsó Telemaxos ügyem, hamar lezajlott és tökéletes telefont kaptam...

-
the_pimp
senior tag
Off:
Valaki esetleg tud valami megoldást, amivel kitudom kerülni azt, ha egy App nem indul be az xposed framework miatt, biztonságra hivatkozva?
A lényeg, szeretném ha elindulna
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Azért most így elolvasva a telemaxos tapasztalatokat pláne MK VII kálváriáját, befostam. Mondjuk Cordonnal is megvolt a sony xperiás negatív élményem anno.
-
Cunaja
addikt
Mindenkinek!Most megyek, mert dolog van!
Nekem az OTG csak azért kell, mert vannak dolgok amiket úgy szoktam másolni külső vinyóra.
Viszont azért nem lét kérdés.
64GB-os sd kártyámon nincs hely.

A sok custom dolog foglalja, Ha lesz TWRP, ( Nougat ) akkor fogom hasznát venni ezeknek.A fő lényeg, most a melóban és az autóban való töltés. Nem szeretném a gyári USB kábelt hordozgatni, mert ha melóban hagyom véletlenül, akkor a kicsike itthon nem lesz töltve. Ugyanez fordítva is igaz.
A Navigációt rendszeresen használom a kocsiban és fontos lenne a töltés közben.Erre kell megoldás sürgősen, ezért van messze a Kínai beszerzés.

-
Pynti
csendes tag
De sügér vagyok
köszi a válaszokat, szép napot! -
philoxenia
MODERÁTOR
Persze, nyilván sok jó van, én is csak guglival találtam. Nekem igazából nemigen volt használva a meglévő OTG kábel sem, a kártyák a telefonokban és a tabokban szinte üresek nekem, így egyelőre nem veszek.
Gondolom, ha jobban elterjed, nálunk is nagyobb lesz a választék és olcsóbb is lesz. -
MK VII
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Vagy akár ez.
Ilyen van itt a topikban egy társunknak és tölt is adatot is visz szépen. -
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
3K az is.

-
cintula187
addikt
válasz
malna88
üzenetére
Óbaszus, pedig az ilyentől ódzkodni akartam. Nillkin TPU tokkal lenne kombinálva, de akkor is kéne rá valami egészet fedő védelem.
-
malna88
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy egyik sem fogja fedni a hajlított részeket a kijelzőn, csak a sík felületet!
Amiből eddig láttam rendesen kerekítettet, az ez a fajta (de nem biztos hogy épp ez a fólia is jó e) :
[link] -
Gabbbb
senior tag
Az a Huawei, amit a telefonhoz kaptam szerintem nem menne át a "Benson" teszten, de lehet a Nillkin sem, mivel túl olcsó és nincs a Benson féle listán sem. Nekem gyanús, hogy a Nillkin újra lett listázva amazonon, mivel a Benson review megölte az előző listázást.

Tronsmart tuti jó és talán a Blizwolf is, de ha sokkal olcsóbb, mint 2000Ft / pár akkor alaposan utána kell járni.
-
malna88
tag
Sziasztok!
A médiaszerveres battery drain-t egy sima újrandítás úgy tűnik megoldotta, remélem este is ugyanezen az állásponton leszek

-
dokee78
félisten
Hali.
Igaz Honor 8 készülékem van,de ott egyelőre nem kaptam választ.
Mivel szinte ugyanaz a rendszer megkérdezem itt is hátha van már tapasztalat ez ügyben:Hol tudom kikapcsolni Nougat alatt a képernyő zárnál ne lehessen lehúzni az értesítési sávot.
Marshmallow esetén ki volt kapcsolva,de most vettem észre,hogy le tudom húzni és zavar. -
Pynti
csendes tag
Lenne egy kérdésem, lehet hogy már el hangzott és meg is lett válaszolva, de több mint 9 ezer hozzászólást azért nincs időm végig olvasni

A kérdésem a következő: Miért nem találok infót, illetve miért nagyon keveset az EVA-L09C150B183-ról? Esetleg van valaki akinek ilyen van, és tulajdonképpen miben más ez mint a többi? -
erikke17
őstag
Estét.

Akku téma:
Egyértelműen nem bír ki annyit mint 6-os droid alatt legutolsó buildel, mint ha mobilnet nagyon szívná akkut.
De azért nem rossz, ne felejtsük el ez egy korai próbaverzió amit még tuti csiszolnak.
B361 mikorra várható egyébként?
Itt egy kép 1,5 nap töltő nélkül netezés 4g-n keresztül de többnyire wifi volt most, facebook messenger gyilkospáros volt(bezárás nincs képernyözár után), zenehallgatás, böngészés fotózás videonézés szintúgy clans of clans is akadt, plusz folyamatos BT mi band 2 végett. Jó hosszú lista lett
[kép]Ami még feltűnt sokkal több ramot használ telefon, jobb multitasking?
-
BrownB
tag
Hát ebben az esetben én bevállalnám a Nillkint, mert elég jókat szoktak mondani a termékeikről. Amúgy ha rendelsz BlitzWolf-os átalakítót, akkor érdemes lehet ránézned a Type-C-s USB kábeleikre is.
-
Newlachka
őstag
-
BrownB
tag
Én BlitzWolfot Aliról, tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenkinek!