- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pynti
csendes tag
De sügér vagyok
köszi a válaszokat, szép napot!
-
Pynti
csendes tag
Lenne egy kérdésem, lehet hogy már el hangzott és meg is lett válaszolva, de több mint 9 ezer hozzászólást azért nincs időm végig olvasni
A kérdésem a következő: Miért nem találok infót, illetve miért nagyon keveset az EVA-L09C150B183-ról? Esetleg van valaki akinek ilyen van, és tulajdonképpen miben más ez mint a többi? -
Pynti
csendes tag
Esetleg van valamilyen hely ahol emberi áron cserélik? Mert 50 ezer forint alatt nem igen kaptam ajánlatot
-
Pynti
csendes tag
válasz
#86973952 #5819 üzenetére
Feszülést sem tartom valószínűnek, jellemzően kabátom vagy pulcsim zsebében van combom felett, és azért nagyon vigyázok is rá az apró pénzt leszámitva
Azt meg hogy gyártási hiba lehet elég valószínűnek tartom, az edzési eljárásokat üvegek esetében nem igazán ismerem, de egy elég komoly multinál dolgozok műszaki területen és ebből rendszeresen van probléma.(mármint nem megfelelő hőkezelésből)
-
Pynti
csendes tag
Mivel iszonyat sok hozzászólás van ezért mindegyiket nem olvastam végig. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet hogy van egy repedés a kijelzőmön úgy hogy nem esett le, meg nem történt semmi. Egy két karc volt rajta eddig is mert sajnos beraktam a zsebembe apró pénz mellé, a repedésre is azt hittem egy darabig hogy az, de ha megfelelő szögből nézem akkor látszik hogy nem. Nincs rá biztosításom és a 3 hónapból is kicsúsztam már. Van rá esély hogy ingyen vagy esetleg minimális összegért cserébe kicserélik? Elképzelhető hogy esetleg edzési hiba vagy ilyesmi okozta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest