- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Szerintem inkább valaminek nekikoccantottad és nem vetted észre..
Én épp tegnap ültem rá a telefonomra. Elég szépen meghajlott, maga az LCD tört, még az alumínium ház is eltört, de az érintő üveg egyáltalán nem. Szóval elég rugalmas az üveg.. Egy szimpla feszüléstől a zsebedben nem hiszem, hogy eltört volna, de persze vannak kivételek.. -
törölt tag
Talán zsebben megfeszült a telefon, az apró még rá is tud segíteni. Aztán a hideg/meleg ingadozás és/vagy a használat során láthatóvá tud repedni a sérülés. Van rá esély, hogy garanciában intézik, de elég kicsi.
Szerintem el fogják utasítani és fogyasztóvédelmi eljárassal lehet beellenőrizni. Feltéve, ha valóban minőségi probléma. Ami előfordulhat sorozatgyártásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest