Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
válasz philoxenia #24765 üzenetére
Egy doboz cigi is mocskosul drága (mondom ezt dohányosként), tehát nem érdemes elbagatellizálni a kérdést
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #24762 üzenetére
Egyszóval P7 és P9 király!
A P7 Eredeti akkuval van még anyókánál és rendesen szuperál. Kicsit gyengélkedik már, lassan kap egy akku cserét és kész. Tokban van, volt, lesz. Olyan mint egy új telefon.
P9 majd jövőre kap egy új akkut és amíg meg nem döglik, addig nem lesz cserélve. 1 esetben mégis, ha véletlenül a P7 kipurcanna.A P20pro, meg ara való, ha valaki nem tudja mire költeni a pénzét.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
migabi24
nagyúr
válasz philoxenia #24749 üzenetére
Köszönöm előrre is😉
-
migabi24
nagyúr
válasz philoxenia #24737 üzenetére
Akkor légyszíves csinálj pár tesztképet, hogy megnyugodjak, tényleg érdemes még új telefont venni😀
-
migabi24
nagyúr
válasz philoxenia #24733 üzenetére
Én is ezzel nyugtatnám magam ha rájöttem volna, hogy feleslegesen dobtak ki 200 ezret😂 sajnos a tesztprogram nem téged igazol, és élőbe is azt tapasztaltam, hogy semivel se jobb
-
pilipi
aktív tag
válasz philoxenia #24733 üzenetére
Huuhh, köszönjük az információt.
Már azon gondolkodtam, hogy alszom el az éjjel ilyen kétségek között.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy (most) 200e forintos készülék jobb képeket készít mint egy hamarosan 3 éves konstrukció.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tybor99
tag
válasz philoxenia #24516 üzenetére
Elnézést
-
ajalberto
csendes tag
válasz philoxenia #24338 üzenetére
Nem kizárt, olvastam több elemzést is,hogy hány milliókat költenek a cégek marketing pszichológiára meg effélekre egy-egy új termék/szolgáltatás bevezetése előtt, hogy mi milyen hatást vált ki a fogyasztók körében, nem kizárt hogy már előre 5-6 évre megvan, hogy mikor mit fognak kidobni.
Ahogy az apple új stratégiája, hogy fogja átrendezni a piaci fejlődési hullámot arra kiváncs leszek, eddig is ismert tény volt az apple gondatmenete a termékeik terén, illetve a szoftverek terén is. Most pihi időszak fog jönni, ujdonságokkal csak óvatosan, inkább a stabilitást és a megbízhatóságot veszik elő ismét, ahogy eddig is ha jól emlékszem 6 éves ciklusokban. Majd meglátjuk.
És mielőtt bárki elkezdené lehúzni amit írtam, nézzék meg a p20-akat. A kijelző tetején lévő szenzorsziget sem a huawei-től jött, ahogy ahogy nem is elsődlegesen az apple-től, ők csak elővették, leporolták és ujra kiadták. Az első szigetes telefon is az Essential PH-1 volt. De lehet köpködni a harapott almát, de ők mutattak be először arc felismerést telefonban, aztán csak a többi gyártó. Ahogy más cégek is mindig a macbook-okkal hasonlittatják magukat össze...
[ Szerkesztve ]
-
Ralond
tag
válasz philoxenia #24338 üzenetére
Én speciel ezek után nem igazán vennék újra Huawei-t. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így. Igaz?
-
mgaben
senior tag
válasz philoxenia #24036 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
CJ4567
nagyúr
válasz philoxenia #23614 üzenetére
Meg a gyártó semmit se tesz hozzá (Pixelnél ez nem igaz, mivel a Google már ott is hozzátesz egy kicsit a rendszerhez), tehát kb. nulla plusz feature van.
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz philoxenia #23611 üzenetére
Vegytiszta Android az amelyik Stock kinézetet használ. Nexus ill Pixel telefonok....
-
headB
tag
válasz philoxenia #23591 üzenetére
igen, a nagyobb áramerősségre gondoltam, köszi
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
Lackooo84
nagyúr
válasz philoxenia #23564 üzenetére
Hát nem mindegy, mert a Honor 10 is ugyanilyen, meg a jövőben az összes ilyen lesz, szóval szerintem én egy darabig nem veszek telefont.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
-
brainticket
aktív tag
válasz philoxenia #23555 üzenetére
szerintem nézd meg élőben mindkét telót, az S9 kijelzője százszor szebb mint a P20 pro, nagyobb felbontás, sokkal nagyobb fényerő, és még notch sincs, mondjuk a lekerekített széle továbbra se jön be, de nagyságrendekkel jobb kijelző.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #23553 üzenetére
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Zsuppim
csendes tag
válasz philoxenia #23551 üzenetére
Én a P20 pro és az S9 plus között gondolkozom ha mégis beleugrok a vásárlásba. Kívülről a galaxis tetszik jobban (pedig anno az s4 után megfogadtam hogy Samsung soha többet nem lesz), rendszere egyértelműen a p20-nak jobb, viszont nappali fényképezésben és videózásban (nekem ezek lennének fontosak, mert 4 hónapos a kisfiam) a Samsung jobbat gurít a tesztek-videók-forumok alapján. Akksi nem bántana hogy kisebb (S9 plus), mert dji osmo 2-vel kérném a cuccot, ami tud telót is tölteni. Viszont a Huawei az Huawei.... Persze a P20 pro szebb-jobb képeket tud mint a P9 (nem minden esetben), de engem még mindig nem tudott meggyőzni annyira hogy vásároljak egyet (az S9 plus viszont már majdnem, az átlag fotók minősége, a stabilizálás, a video minősége miatt).
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #23541 üzenetére
Jó, a Honor 8 prémiumot kihagytam.
A lényeg, sokan a két modemes technológia miatt nem akarnak váltani.
Ezt tudja a Huawei is és azt gondolja, ha hátráltatja a fejlesztést, az rákényszeríti a usert másik készülékre.
Ezért sem akar fejleszteni.
Minden kifogást kitalál.[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
válasz philoxenia #22612 üzenetére
Köszönöm, igazad van, az lenne a biztosabb opció sebesség "megtartás" szempontból, csak ott sajnos van egy erős ár ugrás is.
Viszont más nem kerülne át a kártyára csak a korábbi képek (alkalmazások, programok tehát nem) így mentesítve a telefon saját memóriáját és segítve a gyorsabb működést, tehát a microsd kátya egyfajta archívumként működne, ha azok a régi képek kellenek.
Ha csak UHS I kategóriában gondolkodok nagyon mellényúlok ilyen használat mellett? Pl.
Kingston 32GB microSDHC UHS-I CL10
Kingston 32GB microSDHC UHS-I U3Köszönöm véleményt/véleményeteket.
-
CJ4567
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz philoxenia #23404 üzenetére
Azt kamerával oldják meg vagy kell külön szenzor?
The Truth is out there...
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #23369 üzenetére
Vagy P9 Lite 2017.
Ma indult meg az Oreo, pedig a proci jóval gyengébb.
[link]Ja és s lusz poén hogy a 655-ben sincs IGP. Tehát nem ez a gond...
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
CJ4567
nagyúr
válasz philoxenia #23366 üzenetére
Ha eltekintünk attól, hogy azt írják, nincs a Kirin 955-ben IGP, akkor csak sebességbeli különbség van. És azt kétlem, hogy gyenge a Kirin 955 az Oreohoz.
No Sana No Life
-
vidaila
senior tag
válasz philoxenia #23346 üzenetére
Valamelyik új androidos Nokia tudja hogy két kamera megy egyszerre
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #23346 üzenetére
+1
Mi az a szelfi egyáltalán?
Azért nem tudja a saját szoftverrel, mert eltünteti az átváltási lehetőséget, pont azért, hogy véletlenül se lehessen átváltani.
Elvileg a szoftveren megoldható lenne, hogy mindkét kamerát használja, de ez inkább hardveres kérdés.
Szerintem nem igazán tudná.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz philoxenia #23344 üzenetére
Ezek szerint a P9 nem tudja applikáció nélkül sem?
Ami tudja az a Iphone SE és a Fürtős ZÉ mobilja épen olyan.
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #23039 üzenetére
Nyilván nem olyan készülékről van szó, ami már 4 éve is 30 ezer forintos alsó kategória volt....
De érdemes megnézni ezt a listát: Android 8-MIUI 10 Hivatalos frissítési listaHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22910 üzenetére
+1 a Mate10Pro fronttol
P9 sztem jovore fog cserelodni, paromat ismerve meg kb akkor mikor megdoglik..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22729 üzenetére
Nem latok semmi kulonbseget. Talan porgosebb a rendszer.. bar a multkori eset miatt volt FR is, lehet azert.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22727 üzenetére
Nem.
FF-el toltam ra a 379-etXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #22544 üzenetére
+1
Csak nagyon ritkán megy 20%-alá, általában 30-nál töltöm.
A P7 az én asszonykámnál is vígan bírja még.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz philoxenia #22394 üzenetére
egy slotos
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #22333 üzenetére
Majd meglátjuk bírja a teló, ha nem, akkor 14 nap és kész. Már az üzletben kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz philoxenia #22320 üzenetére
Nem bonyolult parancs.
Természetesen bármilyen figyelmeztetés beállítható műveletnek az audió menüben.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22105 üzenetére
Igen. Es fuggo is (1 eves lesz lassan, akkor meg fuggoket adtak ha jol tudom)
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #22073 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
dettó.
még a nagyi P8lite-ja is kapott biztonsági frissítést. Igaz December 5. szinten van
most is jön le valami neki[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ma lehet belépek megkérdezni a lányokat, hogy akkor ez direktben szopatásra van vagy csak le van sajnálva az egész
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz philoxenia #21991 üzenetére
Szerintem nem az.
Ami a playen van az ugy tudom teljesen más
Xda-n van fent.
A frisebb viper4android apk csomagneve com.audlabs.viperfx
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz philoxenia #21810 üzenetére
Most, majdnem nálam is 50-50%: [link] [link] [link]
A mobilhálózati jel nálad homogén, míg nálam nem teljesen. Az enyém mennyire vészes, mennyit számíthat ez a fogyasztásban?A " Bezárás a képernyő zárolása után" résznél, gyakorlatilag mindegyik appnál, funkciónál a "Bezár" lehetőséget választottam, kivéve a hotmail , viber, messengert. Van, amit azért nem árt békén hagyni? (biztonsági mentés, Appenabler...). Illetve, van még egyéb menüpont, ahol finomhangolhatpm a rendszert, a még jobb üzemidő eléréséért?
Bocs, tudom, kicsit már fárasztó vagyok a problémámmal.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz philoxenia #21810 üzenetére
Nálam sose volt 50-50 a fogyasztás, mindig magasabb volt a szoftver, mint a hardver, legnagyobb fogyasztó mindig az Android rendszer.
No Sana No Life
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #21461 üzenetére
+1 Szintén az asszonykámnál van a P7 és éjszaka volt feszkón, de semmi baja. A P9 is éjszaka szedi az ampert, 1 éves és semmi baja. Ezeknél az akkuknál szerintem már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz philoxenia #21454 üzenetére
igen, de alegtöbb szélén takaró fólia sajnos rondán fog ráfeküdni, legalábbis én ezt tapasztaltam op3 al.
A gyári nagyon bejött nekem p9-nél.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Tybor99
tag
válasz philoxenia #21273 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz philoxenia #21133 üzenetére
Milyen bölcsesség 😮
De az túlzás, amit Cunaja írt (ott is van térereje, ahol másoknak nincs).
-
Tikakukac
titán
válasz philoxenia #21115 üzenetére
A 98%-os akksival 2 év után eladott telóm meg tudná neked magyarázni
Egyfelől: sajnos nincs. Vagy ha van, macerás. Elég sokat utazok, főleg sokat mocorgok. 10 perc után ha nem köt le valami nagyon mehetnékem van. És főleg nem szeretem azt, amikor MacGyver üzemmódban kell lennem, elég azt itthon. A fél poggyász ha megyünk a csapattal tele van minden szutyokkal, mert nonstop töltögetni kell a kütyüket. Ha már 50%-os akksival megyek egy 3 órás agytágításra már indul a cidri, hogy atyaisten, akkor pakoljak fel töltőből vagy kibírja még.
Volt erről cikk is, hogy a töltés mizéria leginkább a fejedben csinál zűrt. És valóban. Vettem extra hosszú kábelt, így az asztal-ágy-szervizes asztal lefedhető anélkül, hogy napi 10 rádugdosást csinálnék.
eastsider: Igen, hát ez meg viszonyítás kérdése. Kispókból mikor beülök a régi Astrába is jó. De azért onnan barátomék 7-es bömbije még jobb. Onnan a polák viszont megint fáj
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz philoxenia #21113 üzenetére
Idő, hogy első körben kiszabadítsam a telót a Telekomos kötésből. Majd utána megmondom mi hiányzik, mert most elég sok dolog. Annyit töltöm a telót, mint a szifonjaimat szoktam. A Z5c után, ahol 3napig ment el a telefon finoman szólva tökön vagyok lőve. De még nem ítélek nagyon, mert tudom, hogy ha nem lenne T logó a telóban, akkor jobb is lehetne.
-
hurrikan
addikt
válasz philoxenia #21036 üzenetére
Régebbi.
Honor 8 Kirin 950
P9 Kirin 955Tehát bízzunk benne hogy minket nem érint.
Szerk: Nessielnek akartam 😀
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #20798 üzenetére
Mi valójában az a SOT? P9-ben van ilyen?
-
őstag
válasz philoxenia #20798 üzenetére
én szinte folyamatosan használom a telefont, nem a polcon parkoltatom, ergo baromi fontos mérőszám a SOT.
és főleg az egyéb fogyasztás mellett, mert nekem a p9 a polcon is merült mint a titanic.
automata fényerőn használok minden telefont, és évek óta nem volt olyan készülékem amit este nem kellett volna töltőre tenni (teljesen függetlenül a korától), ez meg most erősen közelít egy másfél naphoz.nem véletlenül írtam a hozzászólást, nem is a te felhasználásodhoz hasonlítom az enyémet, hanem a sajátomhoz.
elment másfél év amikor végig azt gondoltam, hogy biztos én vagyok a béna, ne használjak facebookot meg messengert, tényleg csak az nem volt, hogy rosszul tartom.135 volt a P9, 145 az 5T, szerintem egy liga a két telefon.
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
válasz philoxenia #20796 üzenetére
másfél éves.
tény hogy az elején tudott 4 óra SOT-ot akár, de mégsem egy liga.[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
hislah
aktív tag
válasz philoxenia #20624 üzenetére
Alacsony fényerő használom mindig.
-
CJ4567
nagyúr
válasz philoxenia #20521 üzenetére
Független telefon, kb. 1 éves. FF-ben már kint van a 395.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
juuzer
addikt
válasz philoxenia #20404 üzenetére
Igen mjuk nekem a P9 is boven eleg lenne a mai napig nehany belassulast leszamitva. Csak a kamerat meg a hamgminoseget nem tudom
Tudom hogy a Leica marketingfogas nagyreszt de engem es a fotos kis enemet akkor is megvett kilora. Ezert is vacilalok es spammelem szet az osszes kapcsolodo topicotWeinmaker: nekem az iPhone 6 plus csinalta ugyanezt :/
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
malna88
tag
válasz philoxenia #20342 üzenetére
Újraindítás után sem hasít igazán, bár pont ma meg nem volt olyan vészes. Jelenleg csak a tényleg kamerát használó appok vannak engedélyezve.
@brainticket: Most vettem nemrég 64 gigás, márkás és gyors kártyát. Lehet rosszul formáztam? Más program nem lassú a kártya miatt.
s9+
-
Tikakukac
titán
válasz philoxenia #20359 üzenetére
Ja úgy. Hát azt is lehet próbálni, körtepumpa és ecset már szinte 100%-os sikert hoz. Az embereknek már ez sem jutna eszébe sose, egészen addig, amíg már tényleg koppig van tele a port kosszal
-
Tikakukac
titán
válasz philoxenia #20357 üzenetére
Hát nyilván ha valaki hozzáfér komolyabb eszközökhöz nyugodtan lépdelhet a professzionalitás útján
-
Tikakukac
titán
válasz philoxenia #20336 üzenetére
Tegnap sikerült feloldani a telefont némi nyomogatással kód és ujjlenyomat nélkül Meg 1-2 ilyen baromságot már sikerült kitermelni, állandó fényes fényképnél nem reagáló gomb is megvolt. De ezek mind semmisek ahhoz képest, amit az előző produkált. Ahhoz képest most úgy érzem magam, mint aki időkapszulából kelt fel 20 év kihagyással
-
sebijani1982
senior tag
válasz philoxenia #20336 üzenetére
Variáció egy témára:
Medikusok vizsgáznak!
Prof:
- Kisasszony! Melyik az a testrész, amely inger hatására a hatszorosára változik?
- Maga férfisoviniszta disznó! A pénisz. -feleli feldúltan a lány.
- Nem vagyok soviniszta, és a helyes válasz a pupilla! De gratulálok a barátjához!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
zsolti72837
addikt
válasz philoxenia #20295 üzenetére
Bocsi, de nem vágom.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
eddieke666
aktív tag
válasz philoxenia #20227 üzenetére
Esetleg olyat nem tudsz,aminek nincs előlapja?
-
tomi7711
aktív tag
válasz philoxenia #19897 üzenetére
Akkor én miért nem kapom meg a 7-est a nyomorék dualsim-re?
Pedig gyárilag független. -
ORCA58
addikt
válasz philoxenia #19782 üzenetére
Érdekes. Nekem (P9 Lite) ugyan ez a program a tárcámban tartott 3 kártya közül ( ebből 2 érintős) a vastag bőrtárcán keresztül is felismeri beolvassa egyiket, pedig pénz blokkok is vannak felette.
Ha az NFC be van kapcsolva, de az progi nem, akkor felajánlja a választható appokat.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Nekem egyiken sincs matrica, mégis megy. Simogatni kell egymáson ha nem érzékel.
Más tipp nincsem, mert sosem használom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Attila8006
aktív tag
Én pont azzala programmal próbáltam és működött.
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #19780 üzenetére
Az NFC-nek tokban is működnie kell. A telefonomhoz hozzáérintem a P7-et, ami szintén tokban van, egyből érzékelik egymást. A bankártyát nem tudom kipróbálni, mert az enyém direkt nem érintős kártya.
-
Attila8006
aktív tag
válasz philoxenia #19770 üzenetére
Asszony OTP kártyája érintős.A nővéremé Erste érintős..mind2-t látja NFC-n a kártyaolvasó programmal.
-
Attila8006
aktív tag
válasz philoxenia #19750 üzenetére
Most kipróbáltam nem látja..de ha letöltöd a play áruházból a bankkártya olvasó progi,akkor már látja!
-
ignisz
senior tag
válasz philoxenia #19469 üzenetére
Köszönöm.
-
Septum15
aktív tag
válasz philoxenia #19309 üzenetére
-
Muerte68
addikt
válasz philoxenia #19239 üzenetére
A 8 meg a lite ok is de úgy néz ki hogy eddig voltak jófejek
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz philoxenia #19131 üzenetére
Én pont ugyan így használom. Plusz még zenét is hallgatok út közben (napi 2 óra online), ha van valamilyen jó videó, filmelőzetes akkor azt is nézek, és akkor ott van még a böngészés, fényképezés. Sőt, nem csak fogadok e-mail-ket, hanem írok is 😉 Az pedig sokkal megterhelőbb az akkura nézve, mint a közösségi alkalmazások. Még a telefonálások. Így nincs az a telefon, ami kibírja egy teljes napig. Jó persze ha leveszem a fényerőt 50%-ra akkor talán lehet spórolni, de akkor meg ki látja a kijelzőt?😃
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #19128 üzenetére
Mi az a Facebook?
Túl sok az off már megint! Azért írtam én is egyet ide, hogy nehogy kimaradjak már a sorból.
Leszívja az emberek agyát is, nem csak az energiát.
Hiába na, az összes ilyen alkalmazás jótékony hatással bír az akku teljesítményére, még akkor is, ha a számok mást mutatnak.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz philoxenia #19128 üzenetére
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #19103 üzenetére
Nekem sincs NFC a fényképezőn, csak wifi.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz philoxenia #19101 üzenetére
Megy úgy is, csak így sokkal egyszerűbb, és gyorsabb.
-
NGA
addikt
válasz philoxenia #19097 üzenetére
Az nfc csak a kapcsolódáshoz kell. A fényképező wifijére kapcsolódik a telefon.
-
Zsuppim
csendes tag
válasz philoxenia #19076 üzenetére
Szolgáltató Központ
Anno Anyaggazdálkodási főnökség ->Területi Logisztikai Központ - >Nymrlk-> most meg Máv Szolgáltató Központ Integrált Ellátási Üzletág Környezetvédelem Energia és Szállítás, Szállítás és flottakezelés
offba téve
[ Módosította: philoxenia ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #19076 üzenetére
Töröm az agyam, de én se tudom.
Szolgáltató Központ. Elvileg Humánpartner.
Eddig gondolkoztam.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz philoxenia #19037 üzenetére
Éééén?? Dehogy..
Összetörik az magától. -
NGA
addikt
válasz philoxenia #19020 üzenetére
Nálam is ezt csinálja. Kikapcsoltam a wifi+-t remélem most jó lesz
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #18842 üzenetére
Hol jártál sárkányka? Jó fénykép
-
Sungoo
addikt
válasz philoxenia #18664 üzenetére
Ha már itt tartunk, a Te mondatod is hibás.
Szerk. #18638) zetecR: Ilyenről még nem is hallottam! Vegye ki a keretből? Ez mi a bánat? Valami kínai szöveg félrefordítása?
[ Szerkesztve ]
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz philoxenia #18660 üzenetére
Te mindig ilyen bölcs vagy? 🐒
-
Skipper
tag
válasz philoxenia #18548 üzenetére
Nekem ez a P20
https://en.wikipedia.org/wiki/Lippisch_P.20 -
MK VII
veterán
válasz philoxenia #18548 üzenetére
Ez lett volna a másik amit írok. Hogy legalább lehet vele közlekedni.
Cigi mellett döntöttem. -
sirokipatrik
aktív tag
válasz philoxenia #18499 üzenetére
Majdnem 🤣 Zempléni 😉 Az 5 méter nem a fal vastagság, az az össz távolság. A fal olyan 35-40 centi. És van belőle bőven 😂
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz philoxenia #18499 üzenetére
Sztem az 5 métert nem a fal vastagságára értette
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
coyotex
tag
válasz philoxenia #17805 üzenetére
Köszi, megrendelve.
-
őstag
-
the_pimp
senior tag
válasz philoxenia #17609 üzenetére
Ezt már próbáltam, nem sok sikerrel..
-
Sungoo
addikt
válasz philoxenia #17510 üzenetére
Lehet, hogy sokat hiányoztam a biológia órákról, de nekem akkor is kacsának tűnnek!
(#17509) wdx Kacsló
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz philoxenia #17503 üzenetére
Az nem ugyanaz
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #17466 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz philoxenia #17461 üzenetére
Igen, P8-at hoztak hozzám javításra... Sajnos közölnöm kellett, hogy alaplapcsere, garanciában, ha van. Ha nincs, akkor marad a mobilnet. Sajnos, nagyon rosszul sikerült készülék volt. A bluetooth/wifi chipset kuka ott. Nálunk több, mint tökéletes.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #17457 üzenetére
Valamivel nekem is ki kell kapcsolódni.
A lányom kezdett vele játszani, de befejezte és én játszom most.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
t.imi
addikt
válasz philoxenia #17226 üzenetére
Még jó hogy nem magyar oldal, különben biztos rábeszélnétek
Ruha akart lenni, aza az, telón ezt adta be.
Igen, sejtettemNem is olyan csúnya...... Mama értékelné.NEM!!
[link]
[link]
Stb. Sajnos egyikhez sem volt szerencsém. Nillkin, illetve gagyi vastag szilikon tokjaim voltak eddig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest