Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
B170-es rom elég jó.
Úgy érzem, hogy gyorsabb vele a telefon. Belaktam már a készüléket és így is pörgősebb. Chrome rohadt gyorsan tölti be az oldalakat. Appok gyorsabban indulnak. Igaz, hogy csak a 121 és 137-hez tudok viszonyítani.
Amit még észrevettem, hogy most nem csak egy ujjlenyomatot lehet neki megadni. Vagy ez így volt? Nekem új.[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
C432 (T-s) voltam. Most C900B180.
Sms nem küld magyar ékezeteket.
Előzőben a 7 bites titkosítás kikapcsolása után küldte.
Most ezen beállítások fele kimaradt.
4G kapcsoló előkerült, bár nem hiányzott.
Üzemidő maradt. Egyenlőre ennyi.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
törölt tag
Tudomásom szerint nem. A biztonsági feloldásnak az a lényege, hogy ne lehessen megkerülni. Idegen kézben pedig pont a tárcsázó hozzáférés az egyik legkritikusabb pont.
Zolom89:
Ez bizony igaz. Ráadásul még P9 -ből is van pár fajta. Aminél szintén nem túl jó a szoftveres kavarodás. Nálunk jellemzőbben L09-L19. -
Zolom89
senior tag
Nagyon szívesen segítek bárkinek ha elakad valamiben, viszont mindenki használja már a telefonja SAJÁÁT forumát!
Ebből lesznek a keveredések a P9 Lite, P9, P9 plusz nem ugyan azok a telefonok!!cukker01: Nyugi, múlt héten néztem egyik rokonom P8as telefonját ami T-és és az a szoftver volt rajta amivel megvette 1 éve.. Kész vicc ez a szolgáltatós frissitéses dolgok. Az én P9-em is így volt h nem akart frisstiteni, de megoldottam hogy manuálisan tettem fel rá a dolgokat..bár nem örültem h az időm egy részét evvel kell eltöltenem hogy utána járok..
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Nucs
csendes újonc
Tegnap egy P9 Plus boldog tulajdonosa lettem ios-ról váltottam több év után eddig elégedett vagyok.
Lenne 1 kérdésem ha van egy nem fogadott hívásom a zárolt képernyőről automatikusan nem tudom hívni ? mindenképp kell az ujjlenyomat és csak utána vagy ugye feloldani.
Köszönöm
-
Gabesz277
csendes tag
Sziasztok!
Az normális, hogy még mindig EVA-L19C432B136 szoftver van a telefonon és nem jött hozzá frissítés?
-
törölt tag
Igen, hivatalos.
A második fül az email alapú reg. Most egyelőre úgy tűnik az L09 tulajdonosok visszajelzéséből, hogy több gyári ROM is vissza tudja zárni a BL -t.
Amennyiben az valóban LOCKED és nem RELOCKED. Végső esetre még mindig ott van a DC, fizetős verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
[TOOL] SRK Tool Huawei Bootloader/ROOT/Recovery/Backup/Utility (STABLE - 20160812)
Szerintem ez egész jó.
Már csak egy bootloader kód kéneNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
-
MikaVejneGI
aktív tag
Hali.
Tudom hüle kérdés , de azért megkérdem, csak rootolt telóra lehet ezeket az update-at feltenni?Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
törölt tag
-
pepetech
őstag
A magyar telekom az c150 az eu független c432 a c150-re ha feltolsz egy c432 romot akkor c900 lesz a c900 az mindenes
C150 = hun telekom
C432 = eu
C900 = allSzóval nem vagy hátrányba. A c900 nem frissül úgy mint egy c432 de a www.huaweiblog.de oldalról bármikor letöltheted az adott legfrisebb főverziót.a c432-es frissítések nem de a főverziók felmennek simán. De ha lehet akkor legyél már te a teszt alanyung mert én is azt szedtem le amiről te irsz viszont te inkább a huaweiblog.de oldalról töltsd le a teljes b170-et és nézzük meg hogy úgy is c900 lesz e. Veszteni nem veszthetsz semmit.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Bilux
veterán
válasz pepetech #4270 üzenetére
Miért nem 432? Úgy nem lehet felrakni?
c900-ra is jön OTA vagy marad a kézi frissítés?Viszont látom XDA-n van ilyen rom is
EVA-L09C150B180A telefonom telekomos és
EVA-L09C150B141 rom van rajta
Akkor nem értem miért nem dobja fel a frissítést vagy valamit nem csinálok jól[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Telekomos
Telefon
EVA-L09C150B141
CUSTHUND005szeretnék független szoftveres OTA kompatibilis készüléket csinálni.
Google Drive link for full c432 B136 .
Ezt leszedtem 2,4GB
SD kártya nélkül telefonra másolva is tudom frissíteni erre a szoftverre a telefont? Eddig mindenhol SD kártyát láttam.
3gombos módszerrel mehet? Nem kell rootolni bootloadert nyitni stb?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
MK VII
veterán
válasz redbiro #4266 üzenetére
Igen. C432-es. Fentebb írtam, hogy egy gyári független készüléket kaptam az enyém helyett. Szóval valószínűleg azért ajánlotta fel.
(#4268) moleculez
Ezen már én is gondolkoztam csak akkor az órás bizniszt kéne hagynom a fenébe...
Egyébként sosem szoktam szervizbe vinni a telefonjaimat.. Kijelző csere, alaplap csere, érintő csere, akármi csere, javítást megcsinálok rajtuk, ha nem garanciális. Ez "sajnos" az...[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem..
Nagy részben határ szar javítást ad ki a kezéből..
Vagy én vagyok nagyon szerencsétlen vagy arányaiban tényleg ennyi szar javítást csinálnak, de, hogy kétszer kapom vissza ugyan olyan hibával a készüléket, mert hanyag mód rakják össze az szerintem pont nem azt vetíti le, hogy jól javítanának..Az, hogy függetlenül kaptam vissza a Telekomos készülékemet ami amúgy nem volt független, az már egyszer megtörtént.
Ez most tök új független készülék. Gondolom gyári függetlenek vannak fenntartva ilyen esetekre, ha telefont kell cserélniük.
Illetve megoldhatták volna úgy is, hogy csereutalványt állítanak ki, mert az lett igényelve a szolgáltatóm által, de ők ezt a megoldást választották amit.Egy percig nem érzem úgy, hogy jól jártam volna, mert a 2 hónap telefonnélküliséget nem fizeti meg nekem senki.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Most veszem észre, hogy olyan játékok voltak fent most előre telepítve a szoftverben amik a Telekomos szoftverben nem voltak. Telekomos appok egyáltalán nincsenek.. A telefon független..
Szolgáltató független telefont kaptam vissza?
De jó.. Nem kell a Telekomos bejelentkező logót elviselnem.(#4262) szende_robi
Köszi. Teszem is fel. -
MK VII
veterán
válasz brainticket #4260 üzenetére
A jó pár hét az nálam 2 hónapra csúszott..
De jah.. A telemax az szopó ág..
Remélem ezzel a készülékkel már nem lesznek gondjaim, mert, ha még egyszer ilyen kört kell futnom én már nem is tudom mit csinálok..
Hihetetlen ez a mértékű dilettantizmus a szerviz részéről. És külön kész röhej ahogy a szolgáltatók kezelik a dolgokat.
Nem is tudom, hogy mit lehet csinálni.. Kb semmit.. Telefon kell, előfizetés kell, szopás viszont nem kéne, de van.. Még csak váltani sem lehet, mert kb minden telefont a Telemax szervizel és tök mindegy melyik szolgáltatónál van az ember..Szerk.:
B170-re frissítsem a B137-et? Felajánlotta a készülék.
Minden rendben a B170-nel?[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
"Önhibádon kívüli hardver meghibásodásnál adnak új készüléket. Ez a 3 hónap hardver garancia."
Illetve ahogy az én esetem mutatja, még akkor sem kapsz új készüléket.azért ez vicces mondat innen a mobilarénás tesztből:
"Bónuszként jár a Huawei Magyarország 3 éves gyártói garanciája, 3 hónapos azonnali cserével meghibásodás esetén, illetve 3 hónapos kijelző cserével, ha ez idő alatt az 5,2 hüvelykes panel betörne. "
ami a valóságban jópár hét szopás telefon nélkül, küzdés a telemaxxal, aztán a végén jóesetben egy használhatóra bütykölt telefon. -
MK VII
veterán
Röviden tömören.:
2 hónapja összetörtem. Biztosítón keresztül elintéztettem a javítást, mert a 3 hónapos kijelző gariba nem fért bele..
Visszajött több hibával. Kamera nem fókuszált, poros volt a lencse és a kijelzőn fekete sávok vibráltak.
Visszaküldtem.
Visszaküldték.. Kamera zizeg, folyamatosan fókuszál, kamera ugyan úgy poros.
Leadtam a Telekomba, hogy csereutalványt kérjek, mert nem voltam hajlandó ugyan ezt a készüléket már használni ennyi sikertelen javítás után.
Most megint visszaküldték..Elhoztam a Telekomból ahol azt mondták azért nem küldtek értesítést, mert majd postán fogom megkapni..
Mondom itt vagyok, hagyjuk ki a postát..
Eleve nem értem, hogy miért nem küld a Telekom értesítést, hogy ott a telefon, elküldjék postán vagy bemegyek érte? Na mindegy..Munkalapon telefon csere van feltüntetve.. Valóban új készüléknek néz ki és az IMEI is megváltozott szóval valószínűsíthetjük, hogy tényleg új készüléket kaptam, bár semmi fólia nem volt rajta és csupa ujjlenyomat meg kosz volt a kijelző. Gyanítom, hogy egy felújított készüléket vágtak hozzám új telefon címen..
Eleve nem is értem, hogy, ha új készüléket kapok akkor miért nem cserutalvány formájában tudom elintézni az új készüléket? Garancia papírt nem kaptam vissza. Bár gondolom az új készülék miatt.. A lényeg, hogy a munkalapon fel van tüntetve, hogy miről mire változott az IMEI szám.
Kész katasztrófa ez az ügyintézés.Szerk.:
Na. Valóban teljesen új készüléket kaptam.. Huawei arany tagságot most tudtam regisztrálni. 2017 szeptember 26-ig érvényes.
Ideje volt már végre egy használható készülék... Bár már annyira elszoktam tőle, hogy nem is tudok neki örülni.. Megkeserítette az utóbbi 2 hónapomat. Remélem hamar visszaszokok hozzá és megint meg tudom szeretni ezt a készüléket.(#4258) JimiArena
Kb tök mindegy milyen készüléket választasz. A szerviz ami a béka segge alatti szinten dolgozik.
Alapvetően nagyon jó a P9.. Én a helyedben nem gondolkodnék rajta.A 3 hónap kijelző gariba sehol nem írják a komplett telefon cserét.. Kijelző cserét kapsz..
Önhibádon kívüli hardver meghibásodásnál adnak új készüléket. Ez a 3 hónap hardver garancia.[ Szerkesztve ]
-
JimiArena
csendes újonc
Sziasztok!
Én épp most rakattam félre a MM-ban egy P9-est és a páromnak egy P9 Lite-ot. Felnéztem ide, hogy milyen tapasztalatok vannak nyár óta - akkor végig néztem minden létező tesztet, tapasztalatot -, erre most a P9 Lite fórumon, a Honor 8-as fórumon is nagyon sok panaszt olvasok a készülékre, illetve a szervizek munkájára, hozzáállására. A 3-3-3 garanciában például nem tudja mindenki érvényesíteni azt, hogy az első 3 hónapon belül cseréljék a készüléket, a tmx (vagy mi a hivatalos szerviz neve) meg mindent elkövet, hogy ne kelljen új készüléket adni... Milyen tapasztalatok vannak? Erősen elbizonytalanodtam, pláne, hogy nem egy olcsó készülékről van szó és korábban nekem hTc-m volt, azzal az ég világon semmi gondom nem volt! Most szeretnél váltani, mint ahogy azt fentebb írtam már egy P9 félre van téve a nevemre, de az egy tragédia, hogy ennyi rossz tapasztalat van a Huawei/Honor készülékekkel... Kérlek benneteket, hogy konstruktív véleményekkel segítsétek a döntésemet, hogy lépjek nyissak Huawei felé vagy keresgéljek... Samsung és Apple nem jöhet szóba! Köszönöm!
-
tibe0309
tag
válasz Hedgehog9780 #4256 üzenetére
A fogyasztóvédelem nem sok mindent csinál, garanciális problémával a békéltető testülethez érdemes fordulni.
-
MK VII
veterán
No.
Fejlemény a telefonom ügyében.
Senki nincs képben a huawei-nél úgy látom.
7 napja azaz 19-n érdeklődtem a Huawei szervizes ügyfélszolgálatán, hogy mi az ábra a telefonommal.
Válasz 20-án jött.:
"Tisztelt Xxxxx Zoltán!Engedje meg, hogy elnézését kérjük az Önt ért kellemetlenségeket, félreértéseket illetően.
Természetesen az ügyet kiemelten kezeljük az Ön igényeit szem előtt tartva.
Amint elkészül márkaszervizünk a készülék bevizsgálásával tájékoztatni fogjuk Önt.Megértését, türelmét előre is köszönjük!
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat"Ma írtam nekik ismét, gondoltam 1 hét alatt csak van valami fejlemény.
Válasz is jött.
"Tisztelt Xxxxx Zoltán !Szeretnénk tájékoztatni, hogy a készülékét javítottuk, 09.19.-én elkészültünk vele, így azt tudjuk javasolni Önnek , hogy a készülék leadási helyén érdeklődjön annak megérkezését illetően..
Üdvözlettel,
Huawei Ügyfélszolgálat"Érzitek benne a fejetlenséget?
Hol az értesítés a bevizsgálással kapcsolatban?
Ráadásul a csereutalványból megint javítás lett? Az én igényeimet szem előtt tartva hol a csereutalvány?
Telekom azóta sem értesített semmilyen formában. Sem SMS sem email nem érkezett...
Most megyek be a Telekomba ahol leadtam. Jövök még a fejleménnyel.[ Szerkesztve ]
-
Iceman83
tag
Sziasztok.
Én ezt a telefont néztem ki.
Üzemidőről akkor átlagba 1 napot bír vagy 2 is ,ha állandó wifi,mobilnettel,1-2óra netezés, kis youtubra lenne használva?
Ahogy olvasom nagyon ma már egyik telefon se bír nagyon 2 napot ha kicsit jobban használva van. -
-
MK VII
veterán
Szerintem nem fogsz csalódni az akkuban.
Én volt, hogy 2 naponta töltöttem. Egy napot mindenképp kihúzza netezéssel, telefonálással, kevés játékkal és zenehallgatással. Tényleg használattól függ, de az előző telefonjaim nem húzták ki az egy napot ugyan azzal a használattal. Ez meg bő egy napot is simán. -
Nucs
csendes újonc
válasz Newlachka #4240 üzenetére
köszönöm a választ. P9 gondolkodom nagyon mert lehet kicsit nagy lenne a p9 plus. Igazából nekem is melónál telefon olyan napi 2-3 óra, 2 email szinkronizálás, wifi, 1 nap pár képe, meg a szokásos böngészés napi 1-2 óra összesen. Nekem az a lényeg hogy ne kelljen power bankot meg töltőt vinnem magammal mint most az 5s nél ha 1 napot fixen el megy nekem az már nagyon jó olyan reggel 6-tol este 22-23 ig.
-
Newlachka
őstag
hát amikor kockulok /Real Racing 3/ akkor egy nap 2x is feltöltöm a telót,
amikor normál használatban vagyok,munka,chat folyamatos mobilnet akkor reggel 100%ról este 7-re ilyen 60%ig megy le.
Most azt írja,ha ilyen folyamatos wifin lenne akkor 33órát bírna.
Van olyan munkatársam aki nem nagyon nyomkodja és reggel 6-este 7 óra között 7%-ot merül neki.. -
Nucs
csendes újonc
Egy kis segítséget szeretnék kérni p9 vagy p9 plusot szeretnék vásárolni melyiket ajánlanátok. P9 üzem ideje mennyire jó ?
Köszönöm a válaszokat. -
Horvi
őstag
Hi,
Tudnátok ajánlani valami jól használható videólejátszót a telóra mert a beépítettel csak szívok
A probléma az vele, hogy nézek egy sorozatot ha vége a résznek gondoltam visszalépek a könyvtárba az alsó gombsor vissza gombjával és elkezdem nézni a következő részt. Na most a vissza gomb nem csinál semmit A kör alakú gomb ugye a háttérbe dobja de ha újra megnyitom a videókat akkor onnan folytatja így egyelőre az a megoldás, hogy bezárom az alkalmazást és újra elindítom a videókat és akkor ki tudom választani a következő sori részt.
Ezért gondoltam kerítek valami rendes lejátszót a gyári helyett. Tudtok valami jót ajánlani. Vagy esetleg a sima videólejátszó is jó csak valami user error van?
KösziHello darkness, my old friend...
-
Zolom89
senior tag
Váltottam telefont, de megmaradt a bőr tokom. Ha valaki épp akarna venni akkor ez is egy lehetőség.. [link]
Privátban érdeklődni.
Bocsi az offert
Bilux: ha le töltesz egy romot és a dload mappa mellett van egy másik mappa pl costum néven és abban is van egy update.app akkor azt is ragd fel miután felment a rom és jó lesz az ota frissítés utánna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem lesz sok különbség. Elvileg 18W menne, de ennyi nem fog. Kb. 15W körül tetőzhet, tehát ahogy feljebb bandeevw is írta a 7.5V körül lehet a maximum. Fölé szerintem már nem megy.
Egyébként nekem anno Qualcomm -on kb. 15-16W közé szabályozta le a 9/2 gyorstöltést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy rövid AUKEY lencse teszt is P9 -cel, ha valakit érdekel, illetve gondolkozott a beszerzésén.
-
törölt tag
Van egy új ROM L09 -re, B180. Néhány extrával, javítással. EMUI 4.1.1, cust 432, andriod biztonsági szint pedig szeptember 1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaladam86 #4224 üzenetére
Szuper. Örülök, hogy sikerült életre kelteni a témázót.
Nincs szükség a törlésre. Csak a ROM -ok miatt írtam, nehogy valaki feldobja itt nálunk és betéglázza a telefont. Viszont úgy látom ctibor -nak is Plus van, ő elég ügyes ebben a témában. Sokszor rendel kintről global, meg talán china verziókat is, szóval a ROM -olás és a kinti oldalak olvasgatása nem áll tőle messze. P6s óta volt már neki pár Huawei (IS).
Persze szívesen segítünk továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bandeevw #4219 üzenetére
Leginkább az utolsó kérdésed miatt írtam, mert nem értetted. Meg amúgy magára a levezetésre. Semmi vita nem volt ebben, de amúgy desktop nézetben van kereső rész, volt már róla szó.
A feszültség egyébként nem fix. Főleg QC 3.0 -nál. Ott több lépcsőben változtatja. Ezért linkeltem Neked a Qualcomm oldalát.
japy:
Valamivel több, mint 1 óra alatt töltö fel 100% -ra Honor 8 esetében. Azt hiszem 1 óra 20 perc körül. Viszont szoftveres szabályozásra nincs lehetőség, így nála csak töltő cserével "kímélőbb" töltést használni.A Super Charge töltésről pedig itt volt szó, írtam néhány technikai adatot is (ha érdekel), illetve a töltési gyorsaságról. Gyakorlati tapasztalat persze még nincs, mert elvileg a Mate 9 -cel fog bemutatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
-
bandeevw
tag
válasz #86973952 #4211 üzenetére
Félrevezettek? Kicsoda? Rosszul értelmeztem? Miért?
Ugyanazt írtad le, amit én is, csak másképp...
Na mindegy, nincs kedvem veszekedni...mindenesetre az biztos, hogy te aztán tudod, hogyan kell megköszönni, ha valaki leírja a fórumba a tapasztalatait...
Mellesleg a feszültség nem váltakozik töltés közben, konstans 7,5 volt... -
törölt tag
Bubus csinált egy petíciót a karakterkódolással kapcsolatban, és arra kért, hogy itt is osszam meg.
"Tisztelt Huawei!
Szeretném megkérni önöket a fent említett készülékeknél a 7 bites karakterkódolási hiba javítására. Csak a gyári SMS-alkalmazás használatánál tapasztalható. Így egy 160 karakteres SMS-t csak 2-3 üzenetben lehet elküldeni. A Huawei Ascend P7 óta fennálló probléma igen zavaró. Amennyiben lehetséges, szíveskedjenek kijavítani!"
Köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaladam86 #4212 üzenetére
Mi volt előtte a teljes build? Gondolom az nem C532, hanem C432.
Egyébként TWRP -vel nem nagyon fog menni az OTA.
P9 Plus -hozz itt a B170 -es és a B174 -es FW (VIE-L09C432...). Így van a sorrend: B160 --> B170 --> B174.
Tehát P9 Plus! Ezt a többiek miatt emeltem ki újra.
Szerk.:
Ezt viszont inkább a Plus témájában kellene folytatni, mert a szoftveres eltérés miatt nem igazán lenne jó, ha bekavarna valakinél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bandeevw #4210 üzenetére
Annyi biztos, hogy jól félrevezettek. Vagy az adott cikket értelmezted rosszul.
Gyorstöltés megoldása nem csak a Qualcomm -nak van, ennyi a titok. Quick charge pedig pont azt jelenti, hogy gyorstöltés, ezért lehet ennyi helyen találkozni vele. A támogatás függ az SoC -től, illetve a csatlakozótól. Egyrészt a chip irányítja a beépített szabályzó működését, de mellette fontos a csatlakozó W terhelhetősége is.
A Huawei -nek van két fajta gyorstöltő megoldása. Egyik olyan töltő, ami Honor 8 -hoz is van. Ez esetben váltakozó 5/9 V -on kapja a naftát. Nagyon hasonlít a QC 2.0 -hoz. A másik még nem jelent meg, Super Charge -nak hívják, és a támogatott chipset -ek listája még nincs meg. Ebben az esetben a töltési megoldás nagyon hasonlít a QC 3.0 -hoz, aminél soklépcsős megoldást használják. Viszont még a QC 3.0 -nál is gyorsabb.
A Qualcomm támogatási litája egyébként hozzáférhető a Qualcomm weboldalán. Amin szerepel a Note 5 is QC 2.0 támogatással.
[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
P9 gyorstöltés
Sziasztok, lehet hogy volt már itt téma, de gyorsan leírom a tapasztalataimat asszony P9 töltésével kapcsolatban:
- a gyári töltő ugyebár normál, 5V-os, nem gyorstöltő, de lehet olvasni olyanokat a telefonról, hogy támogatja a gyorstöltést
- egy elég jó cikket olvastam erről, hogy semmi köze a gyorstöltésnek a Qualcomm-hoz, tehát nem Qualcomm chipset esetén is működhet (erre bizonyíték a Note 5-öm, ami Exynos, mégis támogatja még a vezeték nélküli gyorstöltést is)
- Note 5-öm QuickCharge 2.0 töltőjével + a gyári kábellel a gyorstöltés NEM működik
- Aukey (hivatalos Qualcomm 3.0 gyorstöltő, nem gagyi, minőségi cucc) gyorstöltővel + a gyári kábellel a gyorstöltés NEM működik
- szereztem egy origi Huawei gyorstöltőt (ha jól tudom, Mate 8-nak a gyári töltője ugyanez) kábellel együtt, és láss csodát - gyorstöltés működik, mindenféle kábellel, még ezzel is
Itt a link, az ötödik képen látható amit rendeltem
Ha feltöltjük ma 0%-ról, megírom mennyi idő volt.
Ezen felül, vettem autós gyorstöltőt is (Qualcomm 3.0), azzal még nem próbáltam a P9-et.
Fent leírtak közül a Note 5-öm mind gyorstölti, így nemtudom, hogy a P9 miért válogat[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz szaladam86 #4208 üzenetére
Ota frissiteshez fel kell még rakni egy kis fájlos update. App-ot ami be írja az adatokat amihez keresi a frissítest
-
szaladam86
újonc
Sziasztok! P9 Plusom van, de ugy látom ez a topic pörgösebb mint a plus-é. Telekomos készüléket szerettem volna debrand-elni, unlockoltam bootloadert, TWRP felment, root sikerült. Mikor az SRK TOOL progival ki akartam cserlni az oeminfo és custom fájlokat, azt irta program, h kész, újraindítottam. Bootolásnál azt írja most a készülék, hogy "your device has failed verification and may not work properly" majd storage passwordot kér, bármit beírok elfogadja, de azt írja, h sérült a tároló és wipe-olja egyböl... Ezután megprobáltam full B170-es romot rérakni, de téma nélkül rakta fel és ota update-et se jelez :/ Előre is nagyon köszönöm, ha tud vki segiteni.
-
moleculez
veterán
Nem P9 specifikus, de érdekel: Hogy tudom, megoldani azt, hogy csak az otthoni wifi-re kapcsolódjon, nyilvánosokra ne. Csak mert nincs kedvem emiatt ki-be kapcsolgatni, míg régebben magától bekapcsolta, ha hazaértem, az addig kikapcsolt wifi-t, és fordítva. Hol tudom ezt visszakapcsolni?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
balika333
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az ujjlenyomat olvasó nem működik. Egyik napról a másikra történt. Tegnap előtt reggel még működött és nap közben azt vettem észre, hogy nem reagál az olvasó, se nem rezeg, olyan mintha elromlott volna. Na sebaj, uzsgyi a menübe újra beállítani...na de nincs ujjlenyomatolvasó menüpontom!!
Ez valami bug lehet, csináltam egy hard resetet, és továbbra sincs ujjlenyomat olvasó beállítási lehetőségem.
Még a menüpontot sem találom, indítok egy keresést a beállításokban de nincs találat.Valakinek van ötlete mi lehet? Belebújt a kisördög? B166-os szoftveren vagyok, és nem frissült az elmúlt napokban semmi.
Köszönöm
Samsung S22 Ultra
-
erikke17
őstag
válasz bollizolee #4197 üzenetére
B170-en vagyok és nekem ott van az opció, hogy bekapcsolják az értesítések
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
törölt tag
válasz bollizolee #4197 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest