- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JimiArena #4768 üzenetére
Mivel a kezdőnaphoz adja a +1 évet, így ebből következik, hogy ehhez jön a 2 év, ahogy te is kilogikáztad.
Amúgy a weboldalon is fent van a 3 év. Technikailag mindegy, hogy a plusz 1 év a 2 elé vagy után kerül, mert a jogok azonosak. Gondolom egyszerűbb volt így megoldani.
A LED -re korábban már írták a Light Manager -t, de úgy tudom nem mindennél működik. Én nem használom.
-
-
törölt tag
válasz
JimiArena #1430 üzenetére
P9 tesztből:
"A mellékelt headset hangképe nem rossz, viszont nem túl kényelmes, nem izolál megfelelően és a mélyekből sem jut az ember fülére megfelelő mennyiség. Az FM-rádió kimaradt."P9 Lite tesztből:
"A többi már csak a szokásos: időjárás, ébresztőóra, naptár, e-mail kliens, zene- illetve videolejátszó, rádió, számológép, zseblámpa, iránytű, jegyzettömb."Szerintem érdemes lenne elolvasni.
-
Zolom89
senior tag
válasz
JimiArena #757 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint te..Telefon vásárlást tekintve...
HTC 10 tesztjeit ahogy elnézem nem éppen remekel kamerába, valahogy a konkurenciát semmiben nem tudja felül múlni. Nem azt mondom hogy rossz, csak nem éppen a legjobb vagy inkább úgy mondanám hogy több jobb van nála.. Videozásról ne is beszéljünk, nagyon fátyolos az egész.. Specifikációkból kiindulva többet vártam volna tőle.. LG G4 szintet nem hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Posta, csomagküldés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest