Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Hülye kérdés lesz.
De az FRP vagy a Phone jelzi a Bootloader állapotát?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
törölt tag
Kérek mindenkit, hogy fejezze be a személyeskedést. Az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat töröltem.
redbiro:
Igen, cserélik.MésziGab:
Inkább a vízálló tokot javaslom. Egyébként ahogy korábban daninet írta, Class 10 kártyát vegyél. Meghibásodásnal a prémium garancia miatt cserélik, de a beázástól bukhatod a képeket."A küllemet akár annyival is letudhattam volna, hogy a P9 már megint jól néz ki, ismét kényelmes fogni, és ezúttal is makulátlanul lett összerakva, még ha a por- és vízálló védelem nem a specifikáció része."
[ Szerkesztve ]
-
MésziGab
tag
Sziasztok
A napokban tervezek beszerezni egy Huawei P9 készüléket!
Szeptemberbe megyünk nyaralni Spanyolországban és ezért szeretnék bele egy 64GB-os memóriakártyát is,milyen ajánlanátok?
Vízállóságáról mit lehet tudni? Youtube-on láttam tesztet hogy beletették vízbe és elég jól bírta! -
Zolom89
senior tag
Nem tudom h mi mivel kötnek össze de nekem se jött email mobilnet alatt, küldeni tudtam de valamiért nem jött meg, ha wifit talált egyből lehuzta az uziket. Játékba se lépett be mobil net alatt ott megakadt minden ahol a Google fiókot behuzta volna.
Google+ meg egy Google játék valami alkalmazasnak vissza adtam a mobil netet és azóta jó minden.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
gti16v
őstag
Helló,ilyen nekem már az elmúlt egy hónapban volt vagy 10x a zöld képernyő... és az,is volt hogy nem tudott exponálni(ilyenkor hangerő gombra sem)
De semmi kedvem leadni,szerintem ezt majd egy frissítés megoldja...azt sem tudom mitől lehet,hogy épp túlmelegedett esetleg?nem hiszem,hogy hardveres...cserét úgy sem adnak egyből,csak ha tesztelték...és fő alkatrész csere igény van,csak akkor (megkérdeztem) remélem jön frissítés 2 hónapon belül...aztán kialakul.http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Newlachka
őstag
válasz #86973952 #2683 üzenetére
nincs gyári reco-t tettem vissza.
csak valaki adjon egy gyári music apk-t. most vagy 10-t leszedtem de a 6.9.9 verzió kifagy.
v7.1.39 volt fent ez kellene.
másik music apk-k nagyon szépen szólnak.
azért kérdeztem,hogy aki BL nyitáson van túl annak szól-e rendesen,mert amelyiken nyitottam BL-t az nem szól a gyári állapotú 3. ik P9 meg problémamentes. -
törölt tag
válasz Newlachka #2677 üzenetére
Szoftveres. Majd ha újrahúztad a ROM -ot szólj, hogy megjavult -e. Egyébként normál esetben nem kellene sérülnie. Gyanítom helyre fog jönni a gyári player.
Más esetben azt mondanám, hogy valamelyik codek vagy lejátszó szól bele, de Nálad ilyen nem volt fent.
MK VII:
Nekem volt már hasonló gondom játéknál. A tiéd viszont érdekes probléma, mert az e-mail -t szinkronizálnia kellene függetlenül attól, hogy össze van fűzve a G+ -szal...Nem voltam "itthon", így nem tudtam 100% -ban követni a topikot. FR és újratelepítés volt már? Lehet valami host kavarodás van, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
a 3 hónapos kijelzőgarancia a karcokra is érvényes ugye?
mármint a kérdésem arra vonatkozna, hogy nem kell bezúzni ahhoz a kijelzőt, hogy cseréljék08.08-án jár le a 3 hónap, de csak 08.07-én fogom tudni bevinni, remélem nem lesz gond.
it never gets easier, you just go faster
-
MK VII
veterán
-
daninet
veterán
válasz hurrikan #2668 üzenetére
ha megnezed a leirast a nyitas CMD ablakban tortenik. a kod kiadasa fuggetlen dolog, vagy a Huawei adja ki vagy a DC unlocker. Mindegy honnan van a kod, ugyan azt kapod meg mindketottol. Haverod is adhatja egy cetlin a kodot akkor is CMD ablakban nyitod ki
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
MK VII
veterán
Emlékeztek még, hogy nemrég írtam azért, mert az egyik játék amivel játszom, nem akar google accountal belépni?
Nos.. Most vettem észre, hogy semmilyen google-s app nem szinkronizál és nem lép be.
Gmail-om sem frissít mobilnettel csak wifivel. Levelet sem tudok küldeni. Gyakorlatilag nem tudom használni mobilnettel a google-s appokat egyáltalán.
Mitől lehet ez? Már minden beállítást megnéztem.. Mindenhol be van kapcsolva a mobilnetes szinkronizáció illetve letöltés.
Esetleg letiltottam egy folyamatot?
Voltak itt leírások a topikban, hogy mit kell kikapcsolni, hogy ne szívja az akkut. Már nem tudo mi volt az. Lehet azt kapcsoltam ki, de nem emlékszek rá, hogy hol és mit keressek. -
Newlachka
őstag
van még valaki nyitott Bl-lel nézze már meg nekem valaki,hogy fülhallgatón szól-e mindkettő fül
fontos lenne köszi -
-
törölt tag
válasz hurrikan #2661 üzenetére
Simán fastboot -tal nem tudod rendesen visszazárni, ahhoz kelleni fog a DC. Visszazárt lesz zárt helyett. Tehát relocked, nem locked.
Elméletileg garancia vesztéssel jár a nyitott és a visszazárt állapot, gyakorlatban viszont nem igazán foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
[link]
Innen lehet szemezgetni, remélem tudtam segíteni. -
Robertó79
tag
Érdekel valakit Cellect átlátszó tok?
-
MK VII
veterán
válasz brainticket #2654 üzenetére
Ezt ne hagyd ennyiben! Addig verd az asztalt amíg az ígértekhez nem tartják magukat.
-
PAtr0n
addikt
Ez a kamerás dolog nekem is előjött már. Nyomkodom az exponálót a képernyőn, és nem exponál. Kilépés után meg hatalmasat frissít a főképernyőn. Bár azt nem próbáltam, hogy amikor nem akar reagálni, hangerő gombra vajon készít e képet. A képernyő érzéketlenség is mindennapos.
Agyalok rajta hogy cseréltetem, de még nem érett meg a dolog,annyira nem vág földhöz."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
krbC
tag
Sziasztok!
Május közepe óta van P9-em és bár próbáltam az eleje óta követni a dolgokat itt a topicban, nem sikerült. Így ha már meg van válaszolva a kérdésem, nézzétek el.
Említettétek ezt a képernyő érzéketlenség dolgoz, én is észre vettem néha bár engem ez annyira nem zavar mivel szerintem párszor ÉN nem értem hozzá a képernyőhöz, ha meg nem érzékelte akkor 2.-ra mindig érzékelte. Egy szóval ritka és amikor előjön se akadok fen rajta sokáig.
DE
Ami viszont már felidegesített, hogy mikor a párom diplomaosztóján fényképeket csináltam egyszer csak előjött az a probléma hogy: csinál egy képet majd mikor a következőt csinálnám, nem csinálja meg ( mintha lese nyomnám a gombot és lefagy kicsit) majd kilép a kamerából és 3-4 mp múlva behozza az ikonokat az "asztalon". Szóval ez így wtf? Rendszer visszaállítás? vigyem vissza(t-mobile) vagy csak mivel komoly a kamera így nem arra van kitalálva(...) hogy sokan lőjek vele? Bár megjegyzem a fényképek között nem volt bekapcsolva a kamera, csak akkor kapcsoltam be mikor fényképeztem is.
-gl hf-
-
moleculez
veterán
válasz brainticket #2654 üzenetére
Szerintem ezt akkor a Telemaxon kell leverni, hogy nem tartják be, amit a Huawei előír.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
brainticket
aktív tag
Visszajött pénteken a telefonom a Telemaxtól amit a kijelző hiba miatt küldtem be, kicserélték a kijelzőt, illetve a leírás alapján a fél telefont, annak ellenére hogy az első három hónap cseregarancia még érvényes, úgyhogy hozzá se kellett volna nyúlniuk miután megállapították a hibát, hanem egy cserekészüléket kellett volna kapnom:
3 HÓNAP
CSEREKÉSZÜLÉK
Amennyiben eredeti készülékednél hardverhiba lép fel a vásárlást követő első 3 hónapban, javítás helyett ingyenesen cseréljük készülékedet egyszeri alkalommal!A legszebb hogy természetesen szarul rakták össze a telefont, és az alsó hangszoró alig szól, gondolom sikerült tönkretenni vagy fordítva visszarakni
Klassz dolog ez "Az Arany Szintű VIP Szolgáltatás" kár hogy a valóságban nem működik! -
moleculez
veterán
Nem tudom hogy csinálja, de eddig egyszer láttam, hogy 1GB alá csökkenne a szabad RAM, (ha jól emlékszem 800mb) pedig nem zárogatok be semmit. Mégis minden pöccre indul, ha az alkalmazásváltóban előszedek valamit pár nappal azelőttről. Tartottam tőle, hogy mint minden android, majd ez is nekiáll lassulni, de semmi, valahogy nagyon jól optimalizálták.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tekergő82
tag
Sziasztok! Èn frissítettem e telefonomat most Eva L09-c900b170 van fenn. A változásokról majd beszámolok, de xda-n csomó rom fenn van, sztem ott mindenki megtalálja amit szeretne. Amúgy az infó szerint június eleji a rom, szèp estèt nektek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Orcsi
aktív tag
válasz daninet #2650 üzenetére
Ok Köszi,
Nekem ezek mind kimaradtak ... Nokia 6230 után csak BlackBerrym volt utána meg egy Nokia1520 és most használok először Unibodys készüléket ... azt hittem ez az iPone óta már ki lett küszöbölve..
Na mindegy úgyis akartam valami tokot ...
Köszi,
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Same shit, different day!
-
daninet
veterán
azok az elválasztások az antennák miatt vannak ott, ez kb iphone 4 óta minden fémházas telefonon így van, és ha emlékszel esetleg, már ott is ment a "Tartsd másképp" dolog amiből mém lett.
Szóval ez minden telefonnál ilyen. Leárnyékolod, az antennákat összezárod, térerő csökken. Bármilyen tokkal orvosolható, ha már nem ér hozzá a kezed a fémhez jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok,
Lehet egyedi probléma, de ha képernyő jobb oldalán a fémet megszakító kis műanyagot ujjal letakarom akkor a BT kapcsolat megszakad akadozik....
Másnak ilyen?Same shit, different day!
-
hurrikan
addikt
válasz #86973952 #2639 üzenetére
Nem ez a lényeg. Ez tudom, hogy így van.
Csak itt T-sek és T-sek közt is különbség van. Van akinek kettő is jött van akinek egy sem pedig ugyan az a CUST.... Ez a baj és a fura.Ezért kértem a fenti dolgotKrisztian156:
És neked volt már frissítés?
Ja bocs látom fentebb hogy igen.Na látod erről beszélek Nekem minden ugyan ez. Mégsem jön egy sem. Magától sem még ha rákeresek sem. De fentebb is írta más T-s is ezt.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
törölt tag
válasz hurrikan #2635 üzenetére
Azt a ROM is tudja változtatni. Lehet pl. HW - EU is. Magyar szoftver így kifejezetten ebben a formában nem létezik, de magyar szolgáltató kérhet egyedi ROM -ot. Viszont az is az EU ROM -ból készül.
Szerk.:
Sajnos a frissítés már más gyártónál is ennyire hektikus. HTC, LG, Sony..stb. Erről amúgy sokszor a szolgáltató tehet, ami Magyarországon elég gennyes módon működik. Bár a frissítést nem a szolgáltató adja ki, de az ő jóváhagyásukkal, többnyire tesztelésükkel indul meg.LG G4 Telenor, 5 frissítéssel van lemaradva, Huawei P7 kb. 9 -cel, amiben van 2 EMUI és 1 droid verzió ugrás is. HTC A9 Telenor 1 frissítéssel van lemaradva, Vodafone Sony E4 pedig 4 frissítéssel, Alcatel Pop C7 Vodafone 1 frissítéssel, de az szintén droid főverzió, LG G Pad 2 10.1 2 frissítéssel...stb.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz hurrikan #2635 üzenetére
A BL kodhoz kell 4 euro ha az nem lenne meg mashonnan, zarashoz be kell jelentkezni a programban, de nem kell kredit..
lepesrol-lepesre leiras (itt BL koddal kezdi, az a 4 euro)
[link]Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
hurrikan
addikt
Üdv újra
Nem tudom, elég furán mennek itt a Huawei-nél a frissítések.
Van aki T-s ként már a másodikat kapja, van aki eggyet se kapott
de ugyan ez árvényes a C900-as bulidre, az is 141-nél jár már, mégsem jön semmi a 136-osra, valamint mikor a 130-asat tettem fel arra se jelezte se a 136-ost se a 141-es OTA frissítést. Ilyennel más gyártók esetén nem találkoztam. Bár csak Sony, Samsung és HTC felhasználó voltam eddig. Ez azért van ugye mert az OEM-et nem írja át a full telepítés sem.Ezzel a kis rejtéllyel kapcsolatban két dolgot szeretnék
Az első egy kérdés és egy kérés egyben:
Az egyik a T-s frissítések miatt, mert nem értem miért van akinek 2 is jött meg akinek egy sem, mint pl nekem. A tárcsázóban nézze már meg a T-sek közül aki ráér, hogy mi a Vendor és a Country kódja. Csak hogy ugyan az e
Ezt a kódot kell írni a tárcsázóba: *#*#2846579#*#*
Be fogja dobni a két azonosítót.
Country a régió. Vendor a kiadó.
Nálam ez:Vendor: DT
Counrty: HUAzaz magyar szoftver és kiadó a Detusch Telekom.
Megnéznék hogy akiknek frissült azoknak hogy néz ki az azonosítója?
Másik egy kérdés, nem kérés:
1. Ha nyitom a telefont DC Unlockerrel az összefoglalóban írtak szerint, majd rootolom, felteszem a CWM Recoveryt
2. Ezzel a módszerrel átállok teljesen C432-re
3. Visszateszem a gyári recoveryt, zárom a telefont szintén DC Unlockerrel.Így a garancia megmarad? C432 marad a zárás után is és jönnek a frissítések időben, mintha gyári C432 lenne ugye?
Azért kérdem mert nem akarok ROM-olgatni, sem rootolt telefont, csak épp időszerűen érkező frissítéseket a gyártótól.
Valamint az írva van az összefoglalóban, hogy a nyitás 4 Euró. A zárás is külön fizetős vagy az nem?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
gilfoyle
őstag
válasz Krisztian156 #2623 üzenetére
-
PAtr0n
addikt
Én ezt rendeltem, kíváncsi vagyok rá: [link]
Krisztian156:
Most nézem, ugyanazt linkelted! Elvileg a jövő héten megjön, majd beszámolok!#2613 pepetech:
Mégse lett jó, hiába kapcsolom ki, miután hosszan nyomok rá, ugyanúgy jönnek az értesítések a zárolt képernyő adatforgalom használatról."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
kutyesz71
tag
válasz Krisztian156 #2627 üzenetére
hello
nekem 3 napja jött meg,nagyon jó teljesen lefedi a kijelzőt. -
Krisztian156
csendes tag
-
MK VII
veterán
Azért a 3 hónapot még kihasználom, betöröm a kijelzőt aztán majd az újra teszek shieldet, mert erre már tök felesleges.
Azért a Gorilla Glass 3-tól is többet vártam. Rakás kutyagumik már ezek az üvegek pedig elvileg egyre jobbak... Marketing szarság az egész.
Annó a Nokia N8-amon az üveg, na az nem tudom miből volt, de, ha fele annyira lenne karcálló ez a szar már annak örülnék. N8-ra fél méterről élével esett a nagy lapos csavarhúzó. Malteros, homokos zsebbe tettem és nulla karc.. És elsőgenerációs Gorilla Glass volt rajta. -
knox83
senior tag
Pedig a wowfixites kislány a tescoban annyira meg akart győzni Mondtam neki, én elhiszem, hogy tök jó, de biztosan nem fogom rákenni a telefonomra. Xprotectoros fólia használható volt, ugyanebből a glass körben fél centis csíkban nem tapadt fel, gyönyörű volt. Soha nem ejtettem el telefont, de bezzeg a P9-et a kocsiba beszállás közben eldobtam Az üveg tényleg nyert, beszakadt alul, de a telefon sértetlen maradt. Most ebayről rendeltem Nillkint, meglátjuk. Myscreen diamond glass-t se vegyen senki, konkrétan fél centivel kisebb mindenhol az üveg ( ha nem többel). Azt elhiszem, hogy feltapad, de ha úgy dobom el, hogy azon a részen érintkezik a telefon a betonnal amit nem fed, akkor be is tört a kijelző, a glass meg ott fog virítani sértetlenül..
-
MK VII
veterán
válasz Krisztian156 #2623 üzenetére
Kösz a tippet. Lehet, hogy megjátszom ezt a fólia szettet.
-
Krisztian156
csendes tag
Szerintem az ultimate shield fólia egész jó.
-
MK VII
veterán
Frissítés nekem sem jött. De ott egye meg a fene.. Jó ez így is.
Más.
Ti nem vettétek észre, hogy, ha bekapcsoljátok a mobilnetet, neteztek vagy valami, aztán kikapcsoljátok, lezárjátok a kijelzőt és utána, ha feloldjátok akkor írja, hogy zárképernyő adatforgalom xy MB?
WTF?
Nem mindig csinálja, de legtöbbször, holott ki van kapcsolva a mobilnet.Nem mellesleg, senki ne vegyen ilyen titán löttyöt a kijelzőre.. Rakás kalap kaki. Csupa hajszálkarc a kijelzőm... De rohadjanak meg, hogy egy normális fóliát vagy üveget képtelenek csinálni rá.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Krisztian156 #2618 üzenetére
hát nekem még egy se jött, nemhogy kettő.
fene se érti ezt.it never gets easier, you just go faster
-
bébi67
aktív tag
Valaki légyen szíves egy MTP Driver linket tegyen fel mert agyvérzést kapok. Driverek telepítése sikertelen üzenet, azon belül mtp driver-nél nagy piros x.
Eddig jó volt, most nem látja a belső memóriát és az sd kártyát. A szutyok hisuit erőlködik.
Előre is köszönöm. -
kutyesz71
tag
sziasztok
3-4 napja van fent a 432: 166 verzió
azt kell mondjam minden tekintetben alul múlja az elődjét.
wifi gyenge jel, akku kb . fele annyit bír mint eddig. nekem nagyon nem jött be ez az update. -
pepetech
őstag
Még régebben te linkelted ezt: http://m.prohardver.hu/tema/re_huawei_p9_lite_megorokolt_formaterv/hsz_796-796.html ezt csináld még. Illetve ezek után a google nevezetü alkalmazást nyisd még ott ball fent 3 vonal/beállítások/asszisztens kártyákat kapcsolódó ki.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
A telefonba van olyan funkció, hogy amikor valaki felveszi a telefon vagy megszakad a hívás akkor rezeg egyet a telefon?
Köszönöm
Hirdetést töröltem.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
MK VII
veterán
Skacok. Hogy lehet ténylegesen megszüntetni az értesítését az időjárásnak? Illetve a google térképet?
Pontosítok. Tehát. Állandóan írja értesítésben a lehúzható részen, hogy ilyen meg olyan idő van. Engem ez nem érdekel, de mindig irja. Illetve a másik, hogy már többször letiltottam illetve kikapcsoltam, hogy ne mutassa, hogy mikor érek haza, mikor nem is haza megyek vagy egyáltalán nem megyek haza. Állandóan feldobja, hogy még 5 perc mire hazaérek aztán közben meg bent dolgozok az üzletben. Rohadt idagaesítőek ezek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
P9 Plus téma itt van. Ott is ezt kérdezték utoljára.
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Sajnos most nincs időm utána járni. Kérdezném! A p9 plusz a t-nél dual simán és független mint a mate8?? -
törölt tag
válasz hurrikan #2600 üzenetére
Update.zip -et nem kell szétbontani. Az egy telepítős tömörítés.
SD kártyára csinálsz egy dload mappát, abba bemásolod a zip -et, aztán szerviz menüből frissítesz. Huawei -nél 6 -os droid óta nincs helyi frissítés menü, így a szerviz menü váltotta fel.
Tárcsázóban *#*#2846579#*#* és Software upgrade.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Redmi Note 10 dobozzal
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest