Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Erre valaki tud valami épeszűt?
Egyszer jó a kamera egyszer nem, de leginkább nem... Mintha a giroszkóp halt volna be rajta.. Nem érzékeli a fordítást. Böngészőt sem fordítja..
Hmm...
Mehet vissza ez is gariba?
Esküszöm kezdem megutálni ezt a telefont... Hihetetlen, hogy ennyi gondom van vele...Szerk.
Na, nyomok egy HR-t aztán, ha az sem segít akkor ismét szerviz.. De akkor már szerintem nem térek vissza ide srácok.. Illetve attól függ, hogy, hogy zárul a gariztatás.. Szerintem nem erőltetem a Huawei vonalat..[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz the_pimp #4396 üzenetére
abban a tokban nem lesz gond, mert az színezett műanyagból van. azoknál a szilikon tokoknál van baj, ahol a kamerák és a vaku között meghagyták az anyagot. és a kivágás széle alapból is közel van a vakuhoz ill. a kamerához. ebben az esetben tudja a fényt direktben odavezetni a tok anyaga.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Horvi
őstag
Megjött a tok amit rendeltem. Nagyon fasza. Jó a fogása, jól nézki, nem vastagítja a telefont szóval simán megérte az árát.
Egy apró problémát fedeztem fel azt, hogy a tok kicsit kevés helyet hagy a jack csatlakozó körül így a nem gyári fülesekkel gond lehet. De egy pici reszelés és simán jó lehet.Hello darkness, my old friend...
-
Bilux
veterán
Telefont fastbootban indítvan Phone locked
Alatta viszont mit jelent az az FRP Unlock?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Tybike81
őstag
Értem, de semmi változást nem veszek észre ha a monokróm lencsét letakarok. Azt hittem lesz valami változás. Olyan mintha semmit se csinálna, mert se nem sötétebb se nem világosabb a kép. Ebből gondoltam, hogy működik e vajon.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
olahroberto
tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy zárképerernyőre órát lehet tenni úgy hogy ki van kapcsolva a képernyő. Mintha képernyő kímélő lenne az óra...
-
Bilux
veterán
Azóta ilyen mióta visszaraktam a gyári recoveryt.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Valaki segítsen mert ilyen alap android kinézete van a telefonnak és nem lehet témázni...
-
Bilux
veterán
Be warned that debranding your device fully will cause the phone to be wiped so you'll need to backup files first.
When flashing the B136 ROM after you have updated oeminfo, make sure you copy all files and folders to your sdcard.
It should look like this on your SD:
Code:
/dload/UPDATE.APP
/dload/dt/default/update_data_dt_default.app
/dload/hw/eu/update_data_hw_eu.app
/dload/hw/normal/update_data_hw_normal.app
If you just flash the UPDATE.APP then you'll end up with a broken /cust partition with incorrect icons, theming not working, etc.EMUI recovery will flash UPDATE.APP then flash the dt, then hw updates after.
Once booted into Android, open the dialer then dial:
Code:
* # * # 2 8 4 6 5 7 9 # * # *
then tap 3. Network Information Query, Vendor Country Info. If OEMINFO was correctly updated then this will showCode:
Vendor: hw
Country: eu
Now open Settings > About Phone. Build should be EVA-L09C432B136If build is showing C900B136 and vendor country info showing Vodafone, you'll need to do a factory reset.
Itt is írják szóval hogyan tudom kiválasztani mit tegyen fel a telefon?
-
Bilux
veterán
A többi almappában lévő fileokat hogyan telepítem a telefonra?
/dload/UPDATE.APP
/dload/dt/default/update_data_dt_default.app
/dload/hw/eu/update_data_hw_eu.app
/dload/hw/normal/update_data_hw_normal.appUpdate megvan de kell a többi is hogy témázható legyen a telefon
-
Tybike81
őstag
Amúgy azt hogy tudom eldönteni hogy használja e mindkét lencsét a kamera?
Én nem nagyon látok különbséget ha kitakarom a monokrómot, szinte semmi se változik. Vagy csak fotózás után gyúrja össze a két képet?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
pepetech
őstag
Bárhol bele futhatsz vissza vitt telefonba. Ha például van az adott cégnek webshopja akkor sokszor előfordul hogy valaki vesz egy telefont és pl 12 nap mulva visszaküldi hogy nem tetszik neki (joga van). Ezt a telefont újként fogják mégegyszer eladni.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Tybike81
őstag
Eddig ha lezártam a képernyőt és mikor felodottam mindig más háttér volt a lezárt képernyőn. Most valamit elállíthattam mert mindig ugyanaz az fogad. Mit kell beállítani hogy változzon?
-
Trionin
tag
Nem mellesleg míg az MM egy üzletlánc, több boltjuk létezik, így magasabbak is a fenntartási költségek, mint egy webshopnak
Nem =)
-
Bilux
veterán
Hisuite felismeri tehát driver fent van
win10Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
dc unlocker miért nem találja a telefont?
Before detection Huawei Android phones, enable 'Manufacture' mode:
in dial pad type *#*#2846579#*#* for Qualcomm and Kirin based models, or *#*#14789632#*#* for MTK, then select
'ProjectMenu',
'Background settings',
'USB ports settings',
'Manufacture mode'.Ezt már megcsináltam....
-
lowzor
veterán
Hali!
Mennyiért lehetne eladni egy vadiúj, a Telekomnál a mai napon Domino (feltöltőkártyás) csomagban vásárolt titánszürke P9-et?
Tudom hogy van beárazós topik, de hátha itt hamarabb választ kapok. -
TGa
tag
Utánanéztem talán ez segít, mondjuk a Renault épp nincs benne:
Since this issue has not been published anywhere there is not a certain way to fix the Bluetooth issue on the Huawei P9 that is also common in cars like Mercedes Benz, Audi, BMW, Tesla, Volkswagen, Mazda, Nissan Ford, GM, Toyota and Volvo. Below we’ll explain several different ways that could fix these Huawei P9 Bluetooth problems.
How to fix Huawei P9 Bluetooth issues:
Tun on the Huawei P9
Go to home screen and select the app icon
Then select on the settings icon
Browse for the Application Manager
Display All Tabs by swiping either right or left
Select on Bluetooth
Select to stop it forcefully.
Now clear the cache
Select clear the Bluetooth data
Select Ok
Finally restart the Huawei P9 -
TGa
tag
válasz colonell #4357 üzenetére
Nekem gond nélkül kapcsolódott Fordhoz és azóta is működik. Első ízben a telefonon láthatóság bekapcsolása, autóban keresés majd PIN azonosítás. Utána már ismeri és automatán kapcsolódik ha a bluetooth a telefonon bekapcsolva.
Ugyanakkor barátom VW tigunja sem sony-hoz sem az enyémhez nem volt hajlandó kapcsolódni. -
törölt tag
Amennyiben egy cég azt mondja, hogy a garancia intézhető közvetlenül a gyártói szervizzel, tehát a bolt kihagyásával, akkor az nagy valószínűséggel rendben van. Ismertebb boltok meg nagy valószínűséggel nem szűnnek meg 2 hónapon belül jogutód nélkül.
Amúgy a turpiszság úgyis hamar kiderül. Egyrészt a prémium regisztrációnál, másrészt a vásárlás után érdemes rögtön megnézetni az IMEI -t.
Szerk.:
Az átütött, utólag függetlenített, simlis/fekete telefonok ellen az elején még nincs biztos garancia. Viszont ez esetben a törvénysértés ténye miatt nem szoktak neki menni a vásárlónak. Inkább ők maguk állnak el a további üzleti kapcsolattól.Utóbbi esetben inkább a kényelmetlenség, ami negatívum. Pl. külföldről behozott, utólag függetlenített telefon, amit mondjuk a vásárlásod után 3 hónap múlva letiltanak. Nem nagyon fognak ellenkezni a hiba orvoslásában, de ilyen esetben inkább az elállást javaslom.
[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
válasz the_pimp #4354 üzenetére
Másik készülékkel. Pont ez a lényeg hogy ez az új scenic gyári kihangosítója. Renault szervízben azt mondták,hogy szar a telefon mert ott 2 dolgozó telefonja is hibátlanul csatlakozott. Persze egyik sem ilyen új készülék. Biztos be lehet állítani valahol csak azért szorít az idő mert ha nem jön össze akkor az már váló ok sajnos
-
törölt tag
Egyrészt a nagyobb kereskedőknél magasabb a haszonkulcs, mivel van náluk kereslet, illetve ebből könnyen tudnak mindig akciózni. Pl. BF vagy hasonló promók.
Másrészt sok kisebb kereskedő valóban nem megbízható, ezért érdemes náluk elsőként a garanciáról érdeklődni, majd netes vásárlásnál a 14 napos elállási időn belül ellenőriztetni a telefont IMEI alapján.
A drágább, nagyobb boltok esetében természetesen alacsonyabb a kockázati tényező is, ami magasabb árral jár.
Amennyiben nem vagy biztos magadban, illetve a kisebb boltokban, akkor várd meg néhány nagyobb hálózat akcióját, kupon akcióját.
-
JonDen
csendes tag
válasz rayman2006 #4348 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, hogy már többen is pozitívan jeleztek az "üzlettel" kapcsolatban, de számomra mégis aggodalmas valamelyest, hogy ennyivel (kb. 20 000 Ft) olcsóbban adják itt a mobilt, mint a hivatalos (Edigital, MM, stb.) helyeken. Nem szeretnék belefutni pl., teszem azt abba, hogy visszavitt mobilt vásárolok. Rendelhetek ettől az üzlettől nyugodtan, vagy legyenek fenntartásaim?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom,hogy a Scenic gyári bluetooth kihangosítóval sehogy sem sikerül összepárosítani fél óra szenvedés után sikerült egy próbahívás lebonyolítani de azóta sem. Valakinek ötlete? Előre is köszönöm P9 DS
-
Mano66
senior tag
válasz rayman2006 #4348 üzenetére
De nem dualt keresett!Ha használja az NFC-t a dual verzió kilőve.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Tybike81
őstag
Wifin keresztül hogy tudok videót vagy képet átküldeni SmartTv-re?
Eddigi mobiljaimon volt egy kis ikon és már át is lőtte a videót vagy képet, a P9-nél még csak a komplett kijelző tükrözést találtam meg, illetve csak a bluetoothon való küldéstSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
A Prémium garanciát csak azokon a készülékeken lehet érvényesíteni, amiknél már a webshopban is oda van írva?
Tehát pl. ez nem? [link]
Tud valaki olyan boltot, ahol a rendelés napján, esetleg másnap már átvehető a készülék, prémium garis és nem MediaMarkt árban van?
Köszönöm előre is!
-
pepetech
őstag
Szolgáltató szart se tud mondtam a csajnak hogy p9 plus kell nekem lessz e a telekomnál. Ő nem tudja de szerinte nem lesz. Hezitálás után megvettem a sima p9-et (amit nem bánok) és rá 1 hétre megjelent a p9 plus. Szóval a f@szom legyen a fogkeféje.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
MK VII
veterán
Teljes körűen tájékoztatott, hogy majd lesz valami.
Szerintem szolgáltatóknál nem lesz kapható.
(#4339) Horvi
Na igen.. Ez is olyan, hogy érdeklődök a telefonom javítása felől egyik hétfőn és még nem tudnak semmit illetve értesítenek, ha van fejlemény, majd egy hét múlva ismét hétfőn megint érdeklődök és azt a választ kapom, hogy már egy hete kész van és visszaküldték a Telekom üzletbe ahova leadtam.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Sziasztok! Megtetszett a P9 pár hete bemutatott vörös kivitele, ezért írtam egyet a hivatalos oldalról elérhető ügyfélszolgálatnak, azzal a kérdéssel, hogy mikor, mennyiért lehet itthon kapni ezt a színváltozatot, illetve van-e tudomásuk arról, hogy a Telekom felveszi-e a kínálatába ezt a színt. A válasz:
Tisztelt XY!
Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára.
A készülék várható megjelenéséről nincs pontos információnk, a honlapon felsorolt, hivatalos viszonteladó partnereknél, vagy a szolgáltatójánál tud érdeklődni, a megjelenés dátumával, illetve az elérhető színekkel kapcsolatosan.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel:
Huawei ÜgyfélszolgálatHát ez egyszerűen csodálatosan teljes körű tájékoztatás.
Esetleg ti tudtok valami pontosabbat?
-
Tybike81
őstag
válasz #86973952 #4333 üzenetére
Köszi, akkor még jó hogy nem toltam fel
Amúgy a frissítések a kamerát is javítják?
Nekem most B166-on nagyon túlélesít szerintem és mintha kicsit fentebb lenne a fényérték mint kellene...
Ilyen képeket csinál. Vagy teljesen rendben van szerinted szerintetek? Mintha valami nem stimmelne ezzel a minőséggel szerintem.
[link]Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
cenzor
tag
válasz Tybike81 #4331 üzenetére
Én is G4-ről váltottam. Szerintem a G4 fotói szebbek voltak, de mobilos fotózásra ez is bőven jó. A bőr hátlap is egy olyan dolog volt a G4-en, ami nekem nagyon szimpatikus volt.
Ezt a két dolgot leszámítva azonban sokkal jobb választás a P9. Az 5.2"-es méret szerintem sokkal jobban kezelhető, az ujjlenyomat olvasó szuper, a telefon működése többnyire akadásmentes és ami a legfontosabb (!), hogy nem billeg az asztalon
-
spuros
őstag
Telekom nem kapkodja el a frissítéseket.
-
MK VII
veterán
válasz Tybike81 #4328 üzenetére
Szia. Üdv itt.
B170-nel nekem ezek a tapasztalataim..
Nagyon gyors vele a telefon.
Ja most látom két simesed van. Arra a 166 a legfrissebb amit alattam írtak.(#4331) Tybike81
Kamerával nagyon meg leszel elégedve.. Sok állítási lehetőség van benne és gyönyörű képeket lehet vele csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Üdv nektek most jöttem át G4-ről és lenne majd pár kérdésem...
Először is mi az a soft amit nyugodtan feltehetek a P9-re minden gond nélkül, és ráadásul jól is teszi a dolgát nincs vele gond.
Most EVA-L19c432B166 van rajta.
Ja és hogyan kell ha letöltök valahonnan egy softot feltenni a legegyszerűbben?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
the_pimp
senior tag
Rootolt p9 re milyen adblockert használtok?
-
MK VII
veterán
Na srácok..
Igen a hátterem miatt. Megváltoztattam és más a hívóképernyőm is.
Akkor jól emlékeztem, hogy a háttér zavar be csak már olyan rég használtam, hogy nem voltam benne biztosMás.
Ma megérkeztek a tokjaim csájnából..
Ezt mindenkinek ajánlom nyugodt szívvel aki egy kicsit masszívabb védelmet akar a telefonjára.
Nagyon kényelmes a fogása, masszív, gumi plusz műanyag, kihajtható támaszték, ha filmezne az ember, nem vastagítja a telefont illetve csak olyan mértékben ami még elviselhető. Ujjlenyomat olvasóhoz könnyen hozzá lehet férni. A perem a kijelző fölé lóg úgy fél milliméterrel. Egyszerűen fantasztikus.Ezt nem ajánlom senkinek.
Szép, de csak ennyi. Az ujjlenyomat olvasó olyan mélyre kerül, hogy csak ujjheggyel lehet beérni. Vastag lesz a telefon és bumfordi.. Meg fel apróra majd. Szerintem 2/3-ad áron fogom eladni mint amennyiért vettem ,hogy meg is vegyék. Ha megmarad az sem baj. Csak 1500ft volt.[ Szerkesztve ]
-
the_pimp
senior tag
Twrp, akinek van fent, működik rendesen? Nekem a 3.0.0.0 az istennek sem akar megjeleníteni semmilyen almappát.
Felfrissítettem a 3.0.2.0 ra, ami a legutóbbi, az meg újraindul minden alkalommal amikor belépek twrp be. -
Tybike81
őstag
Aki Lg G4-rő cserélt P9-re gyors véleményt tudna mondani? Most mind a kettő van nekem, és nem tudom melyiket tartsam meg? Leginkább a fényképek minősége lenne a lényeg....
-
the_pimp
senior tag
Van működő xposed erre a készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest