Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
-
Septum15
aktív tag
válasz zenwalk #14964 üzenetére
Azért nem mondanak konkrét árat, mert akár több dolog is tönkre mehetett a kijelzővel együtt.
Pl. Ha le ejtetted akkor a belső alkatrészeket, szenzorokat, stb. Megrongálhatta. Ha nagyon durva esett, akkor egy uj telefon olcsóbb.
Ha ténylegesen csak a kijelző ment tönkre(ha nem szedted szét a telefont és nem tudod magadnak megállapítani akkor nem tudhatod) akkor 30 környékén szokták[ Szerkesztve ]
-
xtmod
senior tag
válasz zenwalk #10118 üzenetére
szia.
hol használod a telót, hogy ilyen hamar karcos lett? kezdek félni. a lumia 1020-am (gorilla 3) 3 és fél év után se volt karcos, pedig nálam érheti por is, adott esetben. bár tokban volt, de sokszor ki-be csúsztatni, nem mindig a legtisztább kézzel hozzányúlni, nem kis kihívás egy kijelzőnek.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Szia.
Hívd fel ezt a számot: 06 80 HUAWEI. Ott érdeklődj.
Egyébként olyan 50 ezer forint körül lesz a csere. Komplett cserélnek kijelzővel együtt.. Nem fognak barkácsolni, csak érintő cserét a garancia miatt szerintem.(#10119) Cunaja
Én sem használok fóliát.. Nem akarom csúfítani vele a telefont...
Különben meg, ha elviselhetetlenül karcos lenne akkor összetöröm aztán cseréltetem biztosításra az egész telefont..[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
Fólia nem volt rajta? Az ára kb. 30K szerviz díjjal együtt. Ezt azért ne vedd 100%-nak, mert lehet olcsóbb és drágább is, attól függ hogyan cserélik.
Csak a Huawei csinálja, mert különben ugrik a garancia![ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Trionin
tag
válasz zenwalk #5961 üzenetére
Nekem ugyanúgy szaggatott, meg fagyogatott b170es rommal, meg az áruházba is nagyon lehúzták az utóbbi időben fölég a huawei-esek, nemcsak P9esek, szóval ez valószínű nem telefon probléma. Én azt csináltam h visszaraktam egy régebbi messengert
http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-91-0-0-19-70-release/
Ezzel a verzioval nem fagy, nem akad (legalább is nálam) és nem frissitem, havonta egyszer felteszem a legújabbat, hátha.. de ha nem jó rakom is vissza a régit. Amúgy meg a bánatnak kell az a sok hülyeség amit mostanában beletesznek..[ Szerkesztve ]
Nem =)
-
katokacaj
tag
válasz zenwalk #4042 üzenetére
Nekem volt/van ilyenem, jó kis tok, sok horpadás van már rajta, de a telefonon még semmi.. de nagyon vastagítja, elveszíti a telefon azt az elegáns érzetet amit ad. Illetve én alapból úgy kaptam ebayről, hogy az usb csatlakozónál meg volt már hajolva, később ez el is tört, de nem volt kedvem szarakodni vele, örültem, hogy végre van valami rajta, de az ultra vékony matt tokommal sokkal elegánsabb (viszont sokkal jobban is kell rá vigyázni.. )
-
MK VII
veterán
válasz zenwalk #4046 üzenetére
No.. Akkor nem alu keretes mint írta egyik kolléga. Akkor jó.
Én ezeket rendeltem. Egy elegánsabb meg egy hardcore tok..
Nem bízom már a véletlenre.. Sokáig voltam úgy, hogy én telefonra semmit nem rakok.. Aztán megtörtént a baj és rég láttam a telefonomat... Most már lassan megjönnek a tokok, de telefonom még mindig nincs. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest