- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
tibe0309 #15234 üzenetére
A példád szerint a 2 GB-os telóm jelenlegi adatai.
Ha nem nézi a gyorsítótárat
Rendszer: 603 MB
Alkalmazások: 424 MB
Szabad: 754 MBHa nézem a gyorsítótárat is:
Használt (rendszer + alkalmazások) : 1024 MB
Gyorsítótárazott : 225 MB
Szabad : 532 MBA hiba az 532 MB-al van. Minek ez a szabad memória? Elférne benne egy-két fotó ill. tárazott app, de nem teszi belel, hanem kilövi!
Az 0,5 Giga memóriával bíró Alcatel OT995 telefonban az üres sokszor 10 MB körül volt. Nem csoda, ha több app-ot tud még mindig együtt futtatni mint a P9 lite-om. Az más kérdés, hogy már baromi lassú, szinte használhatatlan, de nem lőtte ki az appokat míg volt benne hely.
Nyilván a P9 lite-ban összességével több fut, mert telel van olyan alkalmazással amik az Alcatelbe nincs. Itt az általam elindított és futtatott appok mennyiségét néztem. -
MK VII
veterán
válasz
tibe0309 #15234 üzenetére
Akkor, ha jól veszem ki a szavaidból az az 1,1GB sem szabad memória?
Tehát, ha megnyitok valamit akkor nem fogja használni azt az 1,1GB-ot hanem bezár valamit, hogy megnyithassa az új alkalmazást?Na látod ezért írtam, hogy rohadt szarul írják meg a memóriakezelést az OS-be.
-
Cunaja
addikt
válasz
tibe0309 #13750 üzenetére
Ezt így nem akartam leírni, de te megtetted helyettem.
A lényeget leírtad: a te ROM-od, magadnak csináltad
Ezek után ez így is marad.
Több Cunaja rom nem kerül a fórumra, még akkor sem ha készül, amiben biztos vagyok, az csak plusz dolog volt tőlem, hogy megosztottam a néppel, mert jót szerettem volna tenni.
A munkádért minden tiszteletem, én már idegbajt kapnék ha azt csinálnám.
Tudod a Huawei fronton már nagyok sok mindent elértem, pl. mai napig van olyan dolog, amit még az XDA-n sem csináltak meg, mert a profik annyira nem merültek bele mint én.
Röviden ennyi!
Ha készítek másik verziót, annyit megteszek, hogy jelzem, és akkor jelentkezik privátban aki kíváncsi rá.
Az érdekesség a végére, hogy a haveromnak is ilyen telefonja van, amire én raktam fel a romot és megy a dupla érintés. -
amargo
addikt
válasz
tibe0309 #3224 üzenetére
Akkor alapból nem tud ilyet, de mit vesztek, ha nem a gyári kamera app-ot használom?
(#3225) bakkir
Mennyire épül be rendszer szinten egy ilyen külső app mint CameraMX?(#3223) MK VII:
Azért a legtöbb WP-s telefonnál ez alap, fura, hogy egy prémium android nem tudja.(#3227) porterocka
Végül az említett boltban elég jó áron megvehető, így ezekkel az 1 évesekkel inkább nem foglalkozok.(#3228) soldier2
Kitudnád próbálni, mennyire használható? Ha nem alap funkció, még lehetnek meglepetések. Ha lesz megoldás a NAS-ra, akkor beírom majd. már láttam sync-elő alkalmazásokat, de még el kell olvasnom miket támogatnak -
MK VII
veterán
válasz
tibe0309 #3070 üzenetére
Rendben.. Ezt értem is és ez ellen nincs is kivetni valóm, de pontosabban is fogalmazhattak volna..
Tehát.. Sajnálattal közöljük, hogy a 3 hónapos kijelzőtöréses garanciába nem tudjuk megcsinálni a javítást xy okok miatt..De említést sem tettek, hogy most akkor mi van, csak, hogy nem garanciális probléma, mert külső behatás érte a készüléket.
A 3 hónapos kijelzőtöréses gari milyen törésre szól? Belülről, a telefon belsejéből indul ki egy energiabomba és kitöri a kijelzőt? Vagy mi?
Vicc a Telemax nah.. Képtelen normálisan fogalmazni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest