- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #1355 üzenetére
Samsungnál azért előfordult, hogy ugrott a knox az official rom után is illetve azután már ugrott a garancia is.
Egyébként megnéztem 2 youtube tesztet is a készülékről, szépnek szép de nekem a fém ház, ami érne benne valamit. Egy Lumia 830 is megfelelő lenne arra, amire én használom....igazából nem tudom, hogy az 50k HUF felár megéri-e.... -
akimot
csendes tag
válasz
theo_76 #1217 üzenetére
Huawei oldaláról letöltöttem, feltettem a megadott mappába, frissítéseken belül elindította. A nagy file fel is ment rendesen, de utána a custom hibát írt mindig. A nagy fájl telepítése után a hard reset is mindig hibaüzenetet írt. Vissza tettem a vodásat, de jobb lenne a legfrissebb...
Annyi még, h nem memoria kártyára tettem, hanem a telo belső tárhelyére. De nem hiszem h számít, mert a vodás hiba nélkül visszament. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
theo_76 #1201 üzenetére
Én a gyári progijával, de az elég foscsi. MOndjuk nem hiszek benne ezek után, mert az apple-nél ez frankón működik, de itt brr....
A legnagyobb gond,hogy a programok beállításait nem rakja vissza vagy én csesztem el valamit, de igazából a progikat csak úgy letöltötte és annyi, de a legfontosabbakat, a beállításokat nem.
Amúgy max az sms-eket és ilyenekt visszaállítok aztán annyi. -
Akos_h
tag
válasz
theo_76 #1128 üzenetére
Annyi hogy nem automatikusan tudod frissíteni hanem mondjuk a needrom-ról leszedett gyári romot kell feltenned.
Engem root miatt érdekelne, hogy feltehessem az Adfree-t, hogy ne jöjjenek reklámok az ingyenes appok-nál de egyébként nem látom szükségét jobban belenyúlkálni.Hogy szerezted meg?
-
theo_76
aktív tag
válasz
theo_76 #1127 üzenetére
nah sikerült megszerezni a bootloader nyitó kódot... csak kérdés, hogy érdemes-e felnyitni egyenlőre... Ez a figyelmeztetés nem hangzik túl biztatóan, bár csak kis részét értem...
"Some functions will no longer work after you unlock the bootloader. For example, you will no longer be able to use Digital Rights Management (DRM) keys and digital content that you have purchased. Upgrading software using Firmware Over-The-Air (FOTA) or a microSD card may fail or your device may not function properly after upgrading." -
csipszikutya
senior tag
válasz
theo_76 #1083 üzenetére
Köszönöm a gyors és szakszerű válaszokat!
iOS-t iPad Airen használok 2 éve (1x kellett újra indítani valami ismert bug miatt), de még a mai napig olyan gyors mint 2 éve, és "sajnos" ehhez már hozzá szoktam nagyon.Te és Famalac kollégák megnyugtattok, így én is be fogok állni a Huawei sorba.
Köszönöm!
-
Akos_h
tag
-
djbelo
senior tag
Nemtom nekem semmi bajom vele. Amiket nem használok azokat betettem egy közös mappába azt kész! Volt nekem Sony-m,hát........soha többet! Valaki erre esküszik valaki arra. Ez nem is baj,van is piac rendesen. De nagyon jól megvagyunk így a P8-al, teszi a dolgát,napról napra,buherálni nem kell, nem bugos stb.... Eltalálta a Huawei ezt nagyon!
-
djbelo
senior tag
ferrari1 hozzászólásával teljesen egyetértek!!! Sokkal jobb, hogy nincs külön menü. Így jobban átlátható az egész rendszer! Ha majd pár évet eltöltesz az Emui mellet, akkor már furcsa is lesz egy (lg,sony,samu,stb rendszer! Az emui rendszernek számomra ez az egyik legnagyobb előnye.
-
ctvagyok
őstag
Honor 7 esetében már nincs ilyen probléma kb ugyanaz a SoC benne, mint a P8-ban.Annyi FPS-t tud a teszteken a hnor 7, amennyit elvárna tőle az ember. Hozza az ugyanezzel a GPU-val felszerelt Huaweiek szintjét.
Aki akarja próbálja ki mennyit hoz GFX 2.7 T-Rex tesztel, olyan 17 FPS körüli értéket kéne tudni a GPU-nak.
-
Prime110
aktív tag
A tárcsázóban (utoljára hívott számok) minden név mellett van egy i-gomb, arra rányomsz és kijön a névjegy és a profilképpel egy vonalban jobbra van egy lefelé mutató nyíl, amit ha megnyomsz ott az összes hívás (bejövő/kimenő) beszélgetési időtartamokkal.
A hívásnaplóval, ahogy te keresed még én sem találkoztam (igaz nem is kerestem). Lehet nincs is (?). -
süti5
őstag
Az ár egy napig volt akciós, 250 helyett volt 178, így nem tököltem, megvettem. A minősége nagyon jó, ez a sorozat a philips középkategóriája, tehát tény, hogy nem felső kategóriás tv, de azok 3-400-tól indulnak.
A megbízhatóságot nyilván senki sem tudja, de a mostani másik - egyébként alsókategóriás - philips tv-mnek semmi baja, 5 éve használom. Na, az pl. full hd tv, és szintén akciósan 80 ezerért vettem anno, de nagyon nem bántam meg, hogy full hd-s mellett döntöttem - akkor kb. 15 ezer volt a felára - mert most is szépek rajta a tv adások.Ahogy fentebb is írtam, nekem kb. 20 ezer ft-ot megért az, hogy valószínűleg - nem 100%, de valószínűleg - tovább lesz egy jól használható tv-m, pláne, hogy a leendő eszközökkel is "felbontáskompatibilis"
-
süti5
őstag
A 4k TV már egyáltalán nem olyan drága, mint sokan gondolják.
Tavaly év végén kivételes akcióban (akciós oldalon) jutottam hozzá egy 127 centis philipshez, 180 ezer alatt volt az ára (mostanra ment le kb. ennyire a normál ára).
Lehet mondani, hogy ez is sok pénz, de szerettem volna egy nagy tv-t és a 127-es noname-ek is 130-140 között mozogtak alaphangon.
Miután megnéztem több kisfilmet, természetfilmet, utazós filmet 4k-ban úgy gondolom, hogy igenis van létjogosultsága, viszont még kevés anyag van rá, ez tény. A TV-t viszont nem egy, hanem 10 évre szoktam venni, így úgy gondolom, ha lesz egy 4k-s telóm, akkor csak jót teszek magamnak, mert gyönyörű családi felvételeket nézhetek később, meg most is.
A youtube-on nézegettem egyébként lg, samsung telóval készült 4k-s felvételeket és döbbenet szépek, részletgazdag, meg ami kell -
djbelo
senior tag
Nem akarok süti5 helyet válaszolni, de én megértem valahol. Ha pl kamerát vennék (akciók.) biztos vagyok benne, hogy én is 4K vennék már! Pedig nekem sincs 4K tévém, de ez a jövő, mint akkoriban a Full Hd! Telefon az más tészta nálam! Nem hinném, hogy bármelyik gyártó is a videóra v a fotókra hegyezné ki őket! Arra ott a videokamera s a fényképezőgép! A P8-at meg biztos nem cserélném le semmilyen 4K telefonra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest