- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakisoft
csendes újonc
Pont ezért gyártanak ennyi féle tokot, mert mindenkinek mások az igényei, szokásai.
Én pld kézbe sem veszek olyan telefont, amihez 2 kéz kell. A csepp kezemmel ezt még éppen átérem, de már határeset. Nagyon szeretem ezt a telefont, de ha pár milivel nagyobb lenne, nem lenne.
-
metaldog
senior tag
Hali
Sikerült felrakni a B200-at a 3 gombos megoldással. Amikor elért a telepítés 100%-ra kiírta hogy systen install failed és alatta a reboot system gomb amivel újraindítottam a mobilt. A hibaüzenet miatt azt gondoltam nem frissült le de miután megnéztem a vezriószámot kiderült hogy mégiscsak lefrissült. Van pár furcsa dolog ezen a telón.
-
metaldog
senior tag
A magyar buildek között b197 van de van egy spanyololdal belinkelve ahol vab b200 de nem tudom hogy arra lehet e frissíteni mivel spanyol oldal mest west europe meg stb van a file névben. De ha belinkeltek egy b200-at amit amire nyugodt szívvel frissíthetek az megköszönöm.
-
Richie86
senior tag
Bár nincs hatalmas tenyerem, de nekem is nagyon tetszett, hogy annyira stabil telefon, meg ahogy megfogod olyan prémium érzés fog el.
Akinek napi használatra kell, és szép telefont akar, prémium külsővel annak kiváló választás. Aki meg benchmark huszárkodni, a legkomolyabb játékokat futtatni akar, az majd néz valami "durvábbat" (szerintem). -
rejtettlampa
tag
Igen, így voltunk vele, de mivel a Huawei úgy hirdette a dolgot, hogy bármikor visszaállhatunk 5-re, így fel se merült bennem, hogy ebből probléma vagy szervíz lehet! Bár én még nem akarok visszaállni, eddig minden fut rendesen. De ha tudtam volna, hogy esetlegesen szervízbe kell vinni, ha meggondolom magam, akkor átgondoltam volna jobban, hogy bevállalom vagy nem a frissítést! De ne legyen ilyen problémánk, én azt kívánom!
-
pepetech
őstag
Amit te másoltál ott van benne hogy probálj meg downgradelni. Ha nem sikerül csak akkor van szervíz. Egyébként ezért hívják tesztnek mert még sok hiba van benne de ahogy elnézem itt az embereket mentetek a 6.0-ra mint gyöngytyúk a takonyra. Majd ha kijön a stabil akkor frissitek előtte baromság. Van nekik teszt üzemük teszteljenek ők
-
Ferenczi Áko
addikt
"Az új szoftver tesztverziója addig marad a Tag mobiltelefonján, amíg a véglegesített verzió
elérhetővé nem válik a piacon. Tagnak lehetősége van továbbá bármikor visszatölteni telefonjára a korábbi szoftver verziót a http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/huawei-p8-hun.htm
weboldalról, oly módon, hogy a weboldalon letölthető szoftvertelepítő fájlt rámenti telefonjára és ezt követően telepíti készülékén" -
sajnos nem lesz jó.
én is hasonlót rendeltem, de a vakunál nincs kivágva és az a kis fémkeret eltartja és emiatt nem fekszik fel rendesen. megy be alá a kosz. nekem el is tört annál a saroknál így le is szedtem róla.szerencsére a kínai visszautalta a pénzt.
Ez a megoldás tűnik nekem a jobbnak
-
zzola
titán
Szoftveres oldalról ez a rendszer sem jobb a Samsungénál. Annyi, hogy a használhatatlan Samsung appok hiányoznak belőle...
A hibát inkább az Androidban látom! Mi a francnak jelenik meg évente egy új, gyakorlatilag egy félkész valamit kiadnak, amit aztán toldoznak-foltoznak pár hónapig, majd előállnak egy újabbal, és így tovább.... -
ataman
aktív tag
Szuper. Én azért nem mertem felrakni közvetlenül, mert nem tudni, hogy frissíthetőek-e erre a változatra a későbbi update-ek (OTA-n keresztül). De ha máshogy nem is, kézzel így is úgy is elérhető lesz majd friss verzió biztosan. Először az 5.1 alapú build-et várjuk. Ha jelzel majd, hogy a te mobilodra is jönnek a frissítések azt előre is megköszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest