-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
gyuszmó #14790 üzenetére
Rossz telefonon próbálod.
Az emui korlátozásai miatt nem fog menni. Annyit tudsz tenni hogy legyen védett és váltakozó módban. Nekem mindaddig kifogástalan amíg egyszerre egy értesítés jön. Amint több, nálam minden színben villódzott de még véletlenül sem abban amit beállítottam.
-
ANDROID???
addikt
válasz
gyuszmó #11310 üzenetére
Az összefoglalóban benne van, ezért van az összefoglaló!
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
gyuszmó #7817 üzenetére
Nekem T-s van, de a GPS egyáltalán nem fos, épp ellenkezőleg.
Nem frissítettél google térképet, vagy valamit?T frissítés, ha ebben a hónapban megérkezik már nagy szám lesz, mert nem a frissítések elkapkodásáról híresek, amit a Huawei ad ki az semmiképp nem elég a T-s szutykok is kellenek bele.
Távolítsd el a frissítést, ha frissítetted és teszteld le. Beállításokat is nézd meg..
-
Trooper82
senior tag
válasz
gyuszmó #7670 üzenetére
Ugyanez a probléma volt nekem is. Neten írták, hogy a legujabb google térkép indítása után nem működik a gps a p8 lite.-okon Csak ujraindítással javul meg. Nekem újraindítás után is kb 10 percig működött, aztán megint elszállt a gps.
Sajnos mielőtt ezt láttam már megcsináltam a factory resetet. Azóta nem engedtem frissiteni a google térképet és megszünt a probléma. Próbáld törölni a frissítéseit majd indítsd ujra a telefont. Majd írd meg légyszi, hogy megjavult e.Azt is írták, hogy a probléma nem jelentkezik android 6.0 béta alatt.
-
-
alberttt
tag
válasz
gyuszmó #4576 üzenetére
Egy tucatot végigpróbáltam, már majdnem feladtam. DE! Ez működik, hozzá kell adni a vibert a programon belül az értesítésekhez (My Notification- Viber). Az alkalmazást védetté kell tenni. A kisegítő lehetőségeknél engedélyezni is kell (Ultimate LED- Be). (Zöld ledet állítottam a viberhez).
[link] -
alberttt
tag
válasz
gyuszmó #4474 üzenetére
Sajnos ezzel az app-al se működik, kipróbáltam. Ha működne is, csak addig, amíg a képernyőzár le nem zár, ugyanis ez a program is azt a hozzáférhetőséget kéri (Hozzáférés az értesítésekhez), amit a képernyőzár egyből kilő, hiába van védetté téve az app, és hiába van kipipálva az opció.
-
rustee
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged