- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
Steelers #15669 üzenetére
Végül is még nem alakítottam át egyetlen gyárit sem, mert nekiálltam megnézni témákat, és rengeteget találtam. A Mate 7 6.0 Mochában és a Defaultban, és Mate 8 Default Blackben és a meg a Spectrumban. Természetes az alap nálam a P8 Lite Ink, és párat vettem át Mate 8 Businessből is eredetileg. Amelyek szürkének látszanak bármelyik témában, mind valamennyire kékesek, tehát nyugodtan variálhatod őket.
Nem gyári ikont csak pár van készítve, azt elküldtem privátban. Ezek mind a világos alapon vannak, ezért kell variálnom a gyáriakat.
-
gianone
őstag
válasz
Steelers #15651 üzenetére
Na, már álmos voltam, nekem is Inkjeim vannak, és pár darab Mate 8 Businessből átalakítás nélkül, szóval ezektől üt el, csak nem bírtam normálisan leírni.
De akkor belenézek, mert ha több ilyen is van, új színnek még akár el is mehet vagy lehet, hogy valamennyi kékkel már megvan az egyik inkes. -
gianone
őstag
válasz
Steelers #15647 üzenetére
Aha, látszik, melyik melyik, mert pl. más a kék, Businessé sötétebb Inkénél. Közben belenéztem, és jó sok színest csináltál, de azokat nem tetted ki kezdőképernyőre.
Na a számológépest átlopom, mert nekem túl sok a világos ikon. Én csak világos háttérre alkotok. Miben volt?
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Steelers #15401 üzenetére
Szerintem jobb az akksi idő. Nem csináltam factory resetet frissítés után, úgyhogy van viszonyítási alap.Ami különösen tetszik, hogy ha intelligens akku módra kapcsolsz pont ugyanannyi pontszámot dobnak a tesztprogramok mintha teljesítmény módba tennéd. Régebben rendre kevesebb pontszámokat kaptam. Valahogy nem volt elég "intelligens".
-
gianone
őstag
válasz
Steelers #14409 üzenetére
Szerintem töröld adatokat, rakd újra, esetleg fájlból a legújabb bétát (stabil). Itt valami beragadt, nálam sosem csinált ilyet. Egy valami nálam nem a gyári Lite. Lucky Patcherrel letiltottam a beépített böngészőjét, és az alapértelmezettel nyitom a linkeket.
Ha gondolod, tudok ilyet küldeni, de akkor nem frissül automatikusan. Tedd újra, ha nem javul szívesen odaadom.asound
Erre van a Lite.
-
gianone
őstag
válasz
Steelers #14403 üzenetére
Akkor ott valami baj van. Nálam a listában sincs. Mondjuk töltés után rádiót streameltem, az elnyom mindent, de ha merítene, akkor legalább szerepelne, de most kínosan hagyni fogom futni.
scabiosa82
Nekem mindegy hogy használod, én azért szóltam, hogy ne tedd tönkre vele. Úgy látom, jól tettem.
asound
Már nem emlékszem, mit írtam (visszaolvasom), de Fb Lite-ról akartam beszélni végig. Eddig mindig szaggatott, az új béta meg már nem.
-
gianone
őstag
válasz
Steelers #14396 üzenetére
Szerintem ez nem OFF. Ha nem védett egy app, akkor semelyik nem jelez. Én ezt nem nagyon vettem észre, igaz 99 %-ban wifin vagyok, és szinte még a listában sincs soha. Wifin is feltűnt? Mobildatán viszont a Talon for Twitter is ezt csinálja. Szóval szerintem inkább a mobilnethez lehet köze. De majd most mindig bent hagyom, és megfigyelem.
asound
Mármint a gyári Lite-tal, nem?
-
ANDROID???
addikt
válasz
Steelers #12661 üzenetére
Azt "csinálni kell", a buildszámot tapizd sokszor egymás után
(elnézéseteket kérem, de hirtelen csak a másik márkával készült videót találtam) -
AMD Power
titán
válasz
Steelers #8523 üzenetére
Én is arról váltottam.ó!
Kb egy hónapja. Fényerőben gyengébb a kijelző. Nem egy AMOLED az tény. A kamera nappali fényviszonyok mellett jó, de az esti képekben a 735 jobb volt. De ha arra vagy kíváncsi ,hogy megbántam-e , akkor a válaszom egyértelműen Nem!
Ne aggódjál előtte én is több mint 3 évig WP használtam. Volt nekem is bőven kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged