- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aszti75
senior tag
válasz
aszti75 #13112 üzenetére
Persze ezt tudom,hogy gyari ROM-nal rootolt keszulekkel lehet csak rendszer alkalmazasokat torolni. Volt par telefonom es parat rootoltam is,de en az EMUI-ra gondoltam,hogy nekem ujdonsag. Maga a felulet es a Gstyler kollega altal javasolt megoldas is.
Masik feluleten soha nem probaltam ezt. Letezhet attol meg.. -
hedgehog01
tag
válasz
aszti75 #13110 üzenetére
Köszi!
Próbáltam a két ujjas kezdőlapos átrendezést, ott nem találok olyat, hogy rejtett alkalmazások. A telefon kb egy napja van nála és nem az a root-oló fajta, szóval ez kizárva...
A telefont az Auchan-ban vette, gőzöm sincs ott milyen rendszerrel árulják. 5.0.1 van rajta.
Egy Google mappába vannak rendezve az ikonok, érdekes módon a Gmail, a Térkép, Youtube, és még a Play Játékok is törölhető. A Google +-ra, a Play Filmek-re, a Drive-ra és a Play Zenére azt írja ki: rendszeralkalmazás, nem törölhető.
És nem magát a szoftvert törölte, csak az ikonját. A beállítások/alkalmazások kezelése menüpontban is látszik, illetve ha rákeres, ott van a telefonon, el is indul, működik is.
-
gianone
őstag
válasz
aszti75 #13087 üzenetére
Nem. Meghajlott. Sokuknak olyan, de nem mindenkinek. Hogy mitől, azt nem egészen tudjuk. Fizikai behatás vagy hő, fene se tudja. Az enyém karcmentes, de hajlott. Le nem esett. Zsebben sem nagyon volt. Fene tudja. Nem zárom ki hogy ráfeküdtem, ráültem egyszer valamikor. Nem rémlik. Eddig egyik telóm sem lett ilyen, igaz, ez a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest