- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Aryon87 #4274 üzenetére
Eddig se volt gond az ujjlenyomat olvasóval és a kamerával se, de had jöjjön csak. Mondjuk én nem használok fóliát. Ha a Mate 9esem kibírta majd 2évig karc nélkül ez is ki fogja. Edzett üveg, továbbra is feleslegesnek tartom általános felhasználás mellett. Nyilván ha kőműves lennék v ilyesmi és olyan környezetben használnám oké, de ha a m9 kibírta olykor préselve kulcs csomók meg rengeteg apró közt akkor minek...
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #4179 üzenetére
Azért ne keverjük össze a rendes felhasználókat veled
Másrészt az S10 topikban egy ember miatt általánosítani elég durva
Ha pedig bárhova beesik egy ember, hogy "ez az XY szar, mert az YX-ben működött" és kiderül, hogy egyértelmű user error van a háttérben, akkor milyen választ vár bárki?
-
Ixion77
addikt
válasz
Aryon87 #4064 üzenetére
A telefonos Clearplex egy relative puha anyag, azon a kevésbé kemény karcolók is látványosabb nyomot hagynak mint egy edzett üvegen. Nekem a Nillkin DS Max-on semmi karcolás sincs így 3 hónap után, pedig nap mint nap beletörlöm bármibe ami a kezem ügyébe akad.
-
sfdrakex
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Aryon87 #4013 üzenetére
A Hillside-ban lévő Huawei szervizpontot ugyan úgy a Telemax üzemelteti, ahogyan a Körúton lévő Customer Service Centert.
A TMX akkor hajt el, ha a gyártó előírásai ezt mondják nekik.
Ők egy szerviz. Nekik az a jó, ha javítanak, akár fizetősbe, akár garanciába, hiszen abból van pénzük. Az a legkevésbé jó, ha elhajtanak valakit, hiszen abból nincs pénzük. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Aryon87 #3875 üzenetére
Látod, erről beszéltem, és ha lehet így fogalmazni be is jöttél, be is jöttetek a csőbe.
Ha nincs mellette másik (reálisabb), akkor teljesen normálisnak találja az ember a képet, holott ez van:Nem ragozom, és offolok tovább a topikban, mindenki azt a készüléket használja, amit akar, és tetszik neki.
További jó fórumozást mindenkinek! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Aryon87 #3837 üzenetére
Nem fakó az, olyan, amilyennek lennie kell a mi8-on.
Az AI be volt kapcsolva a huawei-en, bár nem tudom, hogy a hdr funkciót a manuális ki-be kapcsolgatás nélkül hogyan tudom aktívan tartani AI nélkül, ha arra szükség van.A videóval elégedettek vagytok?
Számomra az is nagyon nagy csalódás. -
-
ffodi
veterán
válasz
Aryon87 #3703 üzenetére
Elhiszem nektek, amit írtok....én csak a tapasztalataimat írtam le, hogy látszólag találtam egy összefüggést, ami a jelek szerint valószínűleg téves. Mindenesetre ha kellene mondanom negatívumot a telefonra, akkor a frissítések kezelését mondanám biztosan, mert marha idegesítő ez a "káosz".
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #3633 üzenetére
+1! te s9+ én meg s8 rol jöttem át. Ha valaki kérdez valamikor ahogy én is szoktam, azért van ez a fórum hogy egymást segítsük. Ha valaki szeretne privátba is írhat, de inkább itt beszéljük ki, mert így látja más is. Hiába van több száz teszt, de igazi véleményt mi felhasználók alkotunk.
-
-
-
FuRiONight
addikt
válasz
Aryon87 #3615 üzenetére
Ami szàmomra a legzavaróbb, hogy a telefonon minimum langyos (hivàs vagy netezès közben is akàr), leginkàbb a bal felső rèsze. A hangszoró az egèsz telefonont rezgeti, hangos, de sztem minosègileg nem jobb. Engem ez a kamera kívàgàs nagyon zavar, remèlem a mate 30 pro nem veszi àt. Üzemidőben gyengèbb, engem a bekapcsoló gomb helyzete annyira nem is zavar, de ez a bixby. Pfuj
A lènyeg: KAMERA!
Az MI (Al) rèsze messze lassabb, fejletlenebb. A valósàghoz közelebb vannak a szinek. Video az nagyon jó, bàr szvsz a 4K mèg nem èrte el azt a szintet videózàsban amit kell. FHD 60FPS a legideàlisabb szàmomra.Nekem a P30Pro-nàl a piros nagyon làtvànyosan nem olyan volt, ami a valosagban. Remèlem a 178 update hoz ebben vàltozàsokat.
-
samsung88521
csendes tag
válasz
Aryon87 #3575 üzenetére
Sajnos a portré módban sem lehetséges beállítani, hogy a fej és a háttér is éles legyen
Van még esetleg bármi tipp? Előre is köszönöm.
Vagy tényleg nem lehet olyan képet készíteni egy ilyen telefonnal, ahol elöl a személy és a háttér is éles? (pedig pont ezért vettem volna ezt a telefont -
Sumptuous
senior tag
válasz
Aryon87 #3561 üzenetére
Ugyan a zseblámpa appot nem találtam meg, de a widget nekem megjelenik, miközben keresi az arcom. Direkt nem mutattam meg neki. A korábban linkelt képen láthatóan van beállítva, és megjelenik. Vagy félreértem?
Viszont ha jól látom, nálad nem a magazin feloldás a zárképernyő. Esetleg próbáld meg azzal :D
Így néz ki nálam:
(Fent látható, ahogy keres)Szerk: "Pedig be volt kapcsolva"
Pont hogy ki kellene kapcsolni a képen látható kapcsolót. :D "Kicsit" furcsán van megfogalmazva a funkció leírása. -
Dreimus
senior tag
válasz
Aryon87 #3358 üzenetére
Volt factory, nem menus, de nem segitett. A fenyero ahogy irtam 50%on csinalja es maxon nem es nem csak ez hanem regebbi Huawei modellek is. Kamerat en se tudtam hova tenni. Ujjlenyomtatot tovabbra sem ilyen helyeken kell nezni hanem ahol irtam.
Sajnos Android telokkal sose volt szerencsem es most sem. Ez van, kar erte mert amugy jo telo lenne.
-
tamas.varga5
tag
válasz
Aryon87 #3339 üzenetére
Nagyon profi minden képed! Szerintem több mint elég egy "csak egy telefon" -tól! Más: ha ajánlhatok egy QI töltőt, nagyon praktikus, szinte már nyugati a design és nem utolsó sorban pénztárcabarát. Mindössze 1300 forint volt. Nekem megjött 20 nap alatt. Este ráteszem, reggelre 100 %-on van,nem ultra gyors,így nem kell tartani az akku gyorsabb elhasználódásától,bár nem tudom van-e alapja ennek. https://www.ebay.com/itm/QI-10W-Fast-Wireless-Charger-Charging-Pad-For-Huawei-P30-Mate-20-Pro-Samsung-S10/362597817180?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=631748973389&_trksid=p2060353.m2749.l2649
-
válasz
Aryon87 #3334 üzenetére
Én egy Fuji XS1-et használok majd egy kiló plusz tok és akkuk, bridge gép a Fuji utolsó profi gépe amit kiadtak, de már a P20 Pro óta gondolkodok hogy eladó lesz. Nagyon sok tesztképet lőttem, ugyan az a pozíció és beállítás, több telefon, milc és nagy gép képe van köztük, de a Huawei telefonok kiemelkedőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged