-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Azurooandrew #4080 üzenetére
Nézd meg a Tokshop vagy a Ecell. Én itt szoktam vásárolni ha veszek egy telefont az első egy fólia és egy tok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Azurooandrew #3979 üzenetére
Én z3c-ről költöztem P30-ra a korábban megvásárolt MyBackup Pro program segítségével (APP-okat is telepítette az új készülékre!, így ami már nem elérhető a play áruházban az is átkerült
), de az app-ok nagy részénél az előzőleg exportált beállításokat kézzel dobáltam át TotalCommander+wifi plugin segítségével a root-olt z3c-ről egy P30-on lévő semleges mappába (pl. Download), majd ebből a mappából szintén TC-vel pakoltam a végleges helyére. Szerencsére két kezemen megszámolhatóak a fontos APP-ok, így relatíve gyorsan ment. Mondjuk amelyik APP-nál volt lehetőség Googledrive-ra mentést készíteni ott inkább azt használtam, majd onnan importáltam P30-on
-
adomok
tag
válasz
Üdv a klubban
Huawei körökben a phone clone lesz a megoldás a másolásra. Én egy S9-ről költöztem vele, probléma nélkül.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Google fiókba szinkronizálod a névjegyeket, és képeket, akkor onnan eléred bármikor másik eszközről is.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Azurooandrew #3755 üzenetére
Volt P30Pro-m, most S10+ van jelenleg, de jövö vissza, sikerult velük elintèzni. Tokot màshonnan rendeltem, fóliàt nem volt rajta, na de most lesz!
-
590227
aktív tag
válasz
Azurooandrew #3566 üzenetére
235-ért adták két év gyári garanciával.Hivatalos rabló forgalmazóknál semmit sem veszek,Átverés!Gyári garanciával jó áron lehetett venni flottás forgalmazóktól,de itt verhetetlen áron volt ez a telefon.
-
Aryon87
félisten
válasz
Azurooandrew #3566 üzenetére
Telenor is függetlenül adja, csak nem publikálja. Enyém dual simes, 6/128 és 220k áron hoztam ki 1 hónappal ezelőtt. Jégkristály szín. (pontosabban a 6/128-as-t nulla kezdéssel, míg a 8/256-ot 26k kezdővel adták)
Jilian: közben megoldódott a "hiba"
-
Azurooandrew
tag
válasz
Azurooandrew #3532 üzenetére
Köszönöm a reakciókat srácok
(#3542) rolandrepasi Ebben igazad van, de nekem mindenképpen kártyafüggetlen kéne, így most kiesik a Telenor.
(#3539) kelekyle Köszönöm az ötletet, megnézem milyen ott a kínálat.
(#3554) 590227 - Ez egy nagyon jó ár ennyiért mivel 256GB-os verzió. Ők egyébként hivatalos forgalmazónak minősülnek garanciális szempontból?
-
590227
aktív tag
válasz
Sajnos már egy tízest rádobtak az árra,és csak egy db van.[link]
-
rolandrepasi
tag
válasz
Telenorban 247 ezer kártyásan. Az megbízható....
-
kelekyle
őstag
válasz
Én akkor már inkább egy hivatalos MM, speedshop stb. tényleg megbízható boltból származó, garanciális használt készüléket vennék hardverapróról, ami karcmentes, hibátlan stb... azzal ezerszer biztosabb lehetsz a dolgodban, ha már ennyi pénzt kiadsz egy telefonért.
-
Aryon87
félisten
válasz
Clearplexbol caak a sima atlatszot rakasd fel, a matt nagyon rossz. Zavaro nezni a kijelzot, eletlen lesz, oedig maga a folia felulete nagyon jo, nem gyujti az ujjlenyomatot.
A sima viszont egy ido utan viseletesse valik, nalam mar tobb melyedes is van benne, gondolom a koppanasokat fogja fel szepen
De legalabb a karcoktol ved -
Parallaxis
addikt
válasz
Többen is íratok, hogy jó megoldás a Clearpex fólia
Inkább akkor a Mobile Outfitter-es fóliát rakasd fel, ugyanez pepitában, az ára is hasonló, viszont ott garanciát vállalnak a felrakásra, így ha porszem kerül alá, akkor ingyen cserélik, míg a MM-ban így jártál kategóriába esel. No meg, ha később újra akarod rakatni, akkor kedvezményt adnak, ha az előző fóliát tőluk vetted, a MM-ban nincs ilyen. -
FuRiONight
addikt
válasz
Azurooandrew #3462 üzenetére
Firstphone hivatalos viszteladó, én is onnan vettem, ajánlott bolt!
Fólia: MediaMarkt Clearpex fólia
-
Aryon87
félisten
válasz
Azurooandrew #2433 üzenetére
Remelhetoleg a hetvegen mar teljesiteni tudom ezt...
-
hodostamas
addikt
válasz
Azurooandrew #2234 üzenetére
inkább 5-8
Telenorba van jóféle szilikon tok 2500ért ha kell gyorsba. Védi a kamerát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged