- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Így 1-2 hét használat után P10-ről váltva egyértelmű, hogy számomra mindenben jobb a P30 pro, egy dolgot kivéve:
akárki akármit mond, lehet, hogy biztonságosabb modernebb meg minden az ujjlenyomatolvasó, de hogy használatban sokkal többször hibáz az biztos, néha nagyon felb*ssza az agyamat hogy harmadszorra sem nyitja a képernyőt. -
süti5
őstag
válasz
Vikthor #16218 üzenetére
Hmm sokáig én is így voltam ezzel mint amit írsz.
Én 15 éve 3,7-ért vettem új swift sportot, mai napig meg van megbízható stb.
2016-ban családi kocsi kellett, nézegettünk jó párat de vagy egyik sem fogott meg vagy túl drága lett volna. Aztán szembe jött ez a hirdetés, és én még akkor is nagyon pesszimista voltam, vizionáltam hogy mindig lerobbanok vele, sok km van benne stb.Életem egyik legjobb döntése volt hogy végül belevágtunk, igaz nem olyannak való aki megveszi és feléje se néz, tisztességgel karban kell tartani, igenis költeni rá, viszont nagyon meghálálja. Rozsda egy szem sincs rajta, és ami a lényeg, soha nem hagyott ott sehol az utóbbi öt évben, a kényelme, tágassága mindenért kárpótol.
Szóval megértem a gondolkodásod, mert én is ilyen voltam, de hidd el, simán hozza kényelmi és minden téren egy régebbi megbízható autó a maiak színvonalát, pluszban sokkal kevesebb az elektronika is benne. Ettől függetlenül nyilván ha tehetném, egy új volvora elcserélném, de sajnos nincs 10+ millióm erre ez tény.
-
süti5
őstag
válasz
Vikthor #16213 üzenetére
5 éve 800 vagy 900 ezerért vettünk egy 99-es évjáratú Volvo V70-est, még a kocka típusút, 4 légzsák stb. benne van, bazi vastag ajtók, fejed felett is is plusz merevítés, több mint 1500 kiló és hidd el, sokkal nagyobb biztonságban érzem benne magam mint jó pár mai autóban, szóval nem lehetetlen
-
süti5
őstag
Megvettem a vodánál a telót, ki is hozták, tényleg független
Azóta már le is szedték a voda oldaláról a P30 pro 128 gb-osát, de a 256-osból sincs készleten, szerintem mindkettőt elkapkodták a népek, mint én is.
Nagyon szuper teló eddig, szép is, masszív, de még fel kell fedeznem -
süti5
őstag
Köszi mindenkinek
-
süti5
őstag
Sziasztok,
vodafone-os P30 pro dual simes kártyafüggetlen teljesen vagy az egyik kártyának csak vodafone-t fogad el?
Fontos lenne, mert elképzelhető olyan, hogy mindkettő más sim kártya lenne benne.Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest