Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vrgn
csendes tag
válasz

laaceee98

üzenetére
						Köszönöm a kimerítő választ.

Én is az XR-rel szemeztem és még az XS is szóba került. De, ahogy írtam is, én sem vagyok hajlandó 200+ ezer forintot kiadni egy telefonértA 300 ezres határról meg ne is beszéljünk. Flottás előfizum van, nagyon jó percdíjakkal, ráadásul vannak napok, amikor órákat beszélek a telón, ezért nem jöhetnek szóba a lakossági előfizetések, ahol ugyanezt a szolgálatást 15-20 ezer között adják. Ezért nem szolgáltatónál vásárolom a készülékeket, hanem kereskedőtől.
Az iphone-ok gyenge akksija már nekem is unalmas, a 6s-ben tavaly cseréltettem akkut, gyárit rakattam bele, egy év alatt 94 százalékra romlott, naponta kétszer töltöm, de volt már olyan is, hogy harmadszor is töltőre tettem, mert este 10-kor a második töltés után is 20-25 százalékon volt. A fotózni fényképezőgéppel szoktam, a jó fotós képességek annyiból érdekelnek, hogy sokszor nincs nálam fotós cucc, amikor meglátok egy jó témát.
Mivel ugyanazokat a iphone-okat használtad, mint én, ezért meggyőztél. Május-júniusra terveztem a cserét, de annyira rápörögtem, hogy szerintem a napokban megrendelem valahonnan. Találtam egy üzletet, ahol 135 körül van és azt írják, hogy 1 év gyártói garancia van hozzá. Majd érdeklődöm náluk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő