Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vrgn

csendes tag

válasz laaceee98 #4298 üzenetére

Köszönöm a kimerítő választ. :)
    Én is az XR-rel szemeztem és még az XS is szóba került. De, ahogy írtam is, én sem vagyok hajlandó 200+ ezer forintot kiadni egy telefonértA 300 ezres határról meg ne is beszéljünk. Flottás előfizum van, nagyon jó percdíjakkal, ráadásul vannak napok, amikor órákat beszélek a telón, ezért nem jöhetnek szóba a lakossági előfizetések, ahol ugyanezt a szolgálatást 15-20 ezer között adják. Ezért nem szolgáltatónál vásárolom a készülékeket, hanem kereskedőtől.
    Az iphone-ok gyenge akksija már nekem is unalmas, a 6s-ben tavaly cseréltettem akkut, gyárit rakattam bele, egy év alatt 94 százalékra romlott, naponta kétszer töltöm, de volt már olyan is, hogy harmadszor is töltőre tettem, mert este 10-kor a második töltés után is 20-25 százalékon volt. A fotózni fényképezőgéppel szoktam, a jó fotós képességek annyiból érdekelnek, hogy sokszor nincs nálam fotós cucc, amikor meglátok egy jó témát.
    Mivel ugyanazokat a iphone-okat használtad, mint én, ezért meggyőztél. Május-júniusra terveztem a cserét, de annyira rápörögtem, hogy szerintem a napokban megrendelem valahonnan. Találtam egy üzletet, ahol 135 körül van és azt írják, hogy 1 év gyártói garancia van hozzá. Majd érdeklődöm náluk.

Új hozzászólás Aktív témák