Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laaceee98

    tag

    válasz vrgn #4279 üzenetére

    Szia!

    5S-SE-6S kálvária után váltottam P30-ra bő egy hónapja, összesen ~5 év Apple használat után.
    A legfőbb ok nálam az volt, hogy Apple mobilból tényleg 180, de inkább 200-250 ezres készüléket kellett volna vennem, ahhoz, hogy
    1. ; kényelmes bő 1 napos üzemidőt,
    2. ; korrekt kamerát,
    3. ; nem péklapát méretet,
    4. ; megbízhatóságot és időtálló sebességet kapjak.
    (én pedig személy szerint nem adok ennyit egy mobilért, mert nekem szimplán nem ér ennyit)..

    A P30 csípőből adja ezt egy ~százassal olcsóbban. (én magam 132-ért hoztam el a Tkomtól két év hűséggel egy alsó - közepes előfizetésre).

    A ház kimondottan prémium, igényes és szép is. Nem túl nagy, de ahhoz elég nagy, hogy élvezetesen lehessen rajta pl. videózni, szép a kijelzője, a sebessége kifogástalan, az IP53 minősítés nem sok, de legalább ennyi van. A kameráról szoktak hideget meleget írni.. a helyzet az, hogy ez nem egy quick-shot kamerás mobil. Tehát nem arról szól, hogy bárhol bármikor előkapod a zsebedből és mindenről aránylag jó fotót csinál alap kameramódban. Rá kell érezni milyen fotóhoz, helyhez, tárgyhoz melyik mód, milyen beállítás kell, de ha ezt én a képzetlen fejemmel megtanultam pár hét alatt, akkor szerintem itt le is lehet zárni ezt a kérdéskört is. ; [link] .

    Az akksiról; kb. 6-6 és fél óra képernyőidő jön ki nekem 2 nap alatt, ebben benne van a mindig bekapcsolt AoD, Wifi, Net, Hely, Elforgatás, napi fél-1óra BT zene, fotózás, közösségi média appok, böngészés, némi játék, telefonálás és 1x8 óra éjszakai készenlét. Ha kicsit jobban odafigyelnék, hogy mindig csak az legyen bekapcsolva, ami kell, meg elengednék 1-2 kényelmi funkciót akkor szerintem a 7-8 órát kényelmesen tudná. De egy nap alatt így is ritkán tudom 100-ról 50% alá meríteni. Ja és akkor még ott a SuperCharge...

    Nagyjából abban a cipőben jártam mint te. Vannak dolgok, amik hiányoznak az Appleből, az iOS-ből, de úgy gondolom, hogy ennyi pénzért egy ilyen telefon bőven jó üzlet.
    A végletekig korrekt üzemidő+kamera+sebesség pedig kárpótol azért az egy-két dologért :)
    (na meg a pénz, ami a zsebemben maradt, ahhoz képest, ha mondjuk egy XR-t vettem volna).

    Ja és fogadd meg a srácok tanácsát, olvasd el a feljebb linkelt listát, a hivatalos partner üzletekről, és azok valamelyikéből vásárolj, nehogy félremenj valami félhivatalos üzlettel!
    Sok sikert!

    Dicsőség és kondi

Új hozzászólás Aktív témák