- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
artid
aktív tag
Én Samungot használtam AA-val, Play-es appal, gond nélkül. Igaz, kb amióta megvan a P30, nem próbáltam. De ha kell, kipróbálom valamikor.
Igaz, hogy nálunk playben nem elérhető, de ehhez csupán egy Ausztriai beállítású Google fiók kell, s már tölthető isMegnézzem megy-e?
-
Trolee
aktív tag
Sajnos tényleg drága a kijelző fóleg ha valamilyen OLED, vannak cserébe kétséges minőségű Ebay-es cuccok...
Amúgy simán vissza ragasztható a hátlap, max. a vízállóság marad utána kétséges, de hát ez minden szétszedés után így van, garanciát meg úgysem szoktak rá adni hiába ip bármi a teló.
Meg nekünk úgyis csak cseppálló.
Szerintem így egyszerűbb nekik.
Iphone hátlapi üveg csere tényleg hatalmas szívás, de azt nem kell leszedni, csak ha az sérült, minden más szerelés előről történik. -
dave0825
őstag
Ki lett törölve, látszik a videón: a "Jobb" az én jobb hüvelykujjam, a "Bal" az én bal hüvelykujjam, a "Jobb2" az én jobb mutatóujjam, barátnőm meg balkezes, a "Kriszti" az ő bal hüvelykujja. Meg ha mégse lenne kitörölve, akkor sem a "Jobb"-nak kéne mutatnia mindegyikőnk ujját, ugyanannak jelzi mindegyikőnkét.
Konkrétan ezt rendeltük, ebből 3-at.
Hol tudok írni a Huawei-nek? Itt az elérhetőségek közül e-mailben lehet velük kommunikálni?
-
dave0825
őstag
Gyárilag 2 fólia is van.
Én levágtam a sarkán azt a lelogó piros fület, gondoltam, amíg nem jön meg az üvegfólia Kínából, addig valami legyen rajt.
Megjött, lehúztam, lepucoltam szépen, gyanús volt kicsit, hogy miért pöttyös középtájon, de gondoltam, valamivel megüthettem kicsit a fóliát, és meglátszik az előlapon is már, de hát ez van sajnos... Rátettem az üveget, még aznap mutatom barátnőmnek, hogy megjöttek az üvegfóliák (neki is P30 van), rátesszük az övére is, erre kérdi, hogy alatta hagytam a fóliát?! Mondom dehogyis, hát leszedtem... Ő szerinte nem... Fönt, a kamera kivágásánál közelről látszott, hogy alatta van egy kis perem, hát leszedtem az üveget, és tényleg volt rajt még egy fólia, ami alig akart lejönni, pár percig kínlódtam, mire meg tudtam kezdeni, de végül lejött.Azért folt pöttyös középen, mert megnyomódott kicsit az alsó fólia, de az előlapi üvegnek nincs baja mégsem.
MÁS (nem akarok még egy hsz-t nyitni):
Nektek elég hangos az értesítési hangerő? Ha följebb rakom a csengőhangerőt, azzal állítja egyben ugye az értesítést is, viszont akkor már a csengetés iszonyú hangos. Azt vettem még észre, hogy nem is egyformán hangos az értesítés, néha halkabb, néha hangosabb. Nézheti, hogy zsebben van-e, vagy csak letéve valahova? Most nem találtam azt a beállítást, hogy zsebben hangosabb legyen, de úgy emlékszem, hogy azt kikapcsoltam.
Honor 8-on a maxtól 2-vel visszább használtam, ezen az értesítéshez képest maxon kéne lennie, a csengetéshez viszont kb. középen, a csengőhangom ugyanaz. -
törölt tag
-
Bali27
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat.
Akkor lehet ezt választom.. Vagy azóta még a Honor 20 is versenybe szállt. Úgy látom az szinte ugyan ez csak olcsóbb...A camera2.api-t azért kérdeztem volna mert most egy xiaomi note 6prom van amin az alap fényképező gyalázat, de sikerült feltenni a google fényképezőt és ég és föld.. Baromi jó képeket lő... Csak ezt bnomnek akarom adni és azért kell az új telo
-
cybelaci74
csendes tag
Szia! Igazából átléptem ezt a dolgot, csak fura volt látni, hogy ha nem is annyira intenzíven, de valóban a kikapcsolt automata szabályozásnál kissé villodzik a kijelző... Fekete hátteret használok, lehet az szól bele a dolgokba ....viszont a crome alatt mit értünk? A böngészőt?
-
cybelaci74
csendes tag
Szia! Értem én, hogy mit mondasz, de az előző telefonomon ( S 7 )is 16:9 et használtam, kiraktam a tv-re, valahogy élvezhetőbbek voltak a képek...
Igazából, ha most a cég nem dobja hozzám ezt a telót, simán megmaradok az S7-nél, hiszen majdnem 3 éves, de tényleg minőségi fotókat, videókat lehetett vele készíteni...működő funkciókkal...
Számomra vicces, amikor kikapcsolom az automata fényerő szabályzót, és ugyanúgy csökkenti a fényerőt...
Na mindegy, szerintem még van mit javítgatni..... -
AtHoS
nagyúr
Szvsz. jó lett a felvétel
A Metallica koncerten én is lőttem 1-2 vidit. Itt az egyik rövidebb (674 MB), amiben minden lencsét munkára fogtam közben [link]
No meg a Ghost előzenekar előadása közben keresgettem hogyan lehet a selfie kamera képét a hátsó kameráéba illeszteni (valahogy nem találtam meg...lehet nincs is ilyen funkció
pedig a Manual Camera APP-ot is átnyálaztam, de abban sem találtam erre utaló lehetőséget
) és közben ráakadtam egy osztott képernyős kétlencsés felvételre amit gyorsan kis is próbáltam mi lesz a végeredmény (49 MB) [link]
-
Black_Raven
veterán
Lehet az lesz, az app adatait/gyorsitótárát már töröltem, hátha jó lesz, de nem. Sajnos sokszor a függönyről lépek be, de ez a várakozási idő sok(k). Az animáció is csak akkor megy, ha engedélyezed a mikrofont, érdekes..
Nem tehetsz róla, hogy még nem kész az app, mindenesetre az irány nem rossz. Köszi. -
Stabil a Miui is, csak elég sok bug van benne.
Vannak masszív, régóta meglevő, több típusra jellemző problémák, pl. pocsék videohang minőség, közelségérzékelő vacakolás (Note4-esen mai napig is nyomkodom a fülemmel a telefont telefonálás közben) Eltűnő értesítés ikonok, zsebben feléledő készülék, stb.
Akadnak egy-egy tipust súlytó gondok, pl MI9se magas készenléti fogyasztás.
Aztán vannak rövid ideig meglevő hibák amiket pár hét alatt javítanak.
Nyáron azzal szórakoztam, hogy kerestem a következő telefonom. Nem volt sok esélyes amúgy sem, mert 150 mm alattiakat néztem csak. De sorra estek ki a Samsung, Xiaomi, Meizu stb tipusok, végül csak a P30 maradt, amit meg is vettem. Már csak át kellene költözni rá valamikor 😃 -
mjani1172
addikt
Szvsz érdemes váltani. Nem csak a 3x zoom miatt.
Sok sok éve olvasom az összes fórumot.Én úgy látom a Huawei nagyon stabil, szinte problémamentes,normál használatot feltételezve.
A Xiami fórum(ok) meg csak a bugokról, hivatalos és nem hivatalos tákolásokról szólnak.
Számkijelzés, merülés, videó lejátszás, ez pl csak a tegnapi nap a Mi9t fórumból. -
artid
aktív tag
Helló,
Android autónak mennie kell, de természetesen csak USB kábellel és kompatibilis autóval
(korábbi telefonnal használtam, sógorom most is használja).
Telefon app viszont a Play-ben magyak fiókkal nem érhető el, mivel Magyarországon nem aktív.https://www.android.com/auto/faq/
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest