Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
köbüki
újonc
Sziasztok!
Az S10e tesztjénél olvastam, hogy annak a hangasszisztense tud összetett hangparancsokat. Van ilyen lehetőség a P30-ban? Pl. ismeri azt, hogy "Call Kovács János" vagy valami hasonlót? (Csak azért kérdem, mert vezetés közben nem szerencsés telefont fogdosni, no meg a KRESZ is tiltja.)
Ha igen, tudtok ajánlani valamilyen ketyerét (BT füles/kihangosító stb.), amivel ez a funkció megvalósítható, mert a kocsimban még nincs kihangosító? Köszi a válaszokat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Milyen beállításokkal fotózol?
-
mjani1172
addikt
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ez nemhogy nem jó, hanem kifejezetten rossz.
Valamit nem jól csinálsz.
Bár most nézem lehet hogy csak a feltöltés a gond, rakd fel nagy méretben vagy linkeld be. -
Pompi
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Próbálj meg a távoli részre fókuszálni.
- - - - - - -
@Peathee ok, ez igaz

-
teleahocipöm
senior tag
-
teleahocipöm
senior tag
Készítettem pár képet, de a távoli képekkel nem vagyok elégedett
-
teleahocipöm
senior tag
Tudtam, hogy szarfosszarazegészéscsakvelembaszikkiavilág,
mert nálam be van és be is volt kapcsolva a szolgáltató nevének megjelenítése. Nem azt mondom, hogy ez annyira tragikus, hogy harakirit fogok miatta elkövetni, de.... nem sokat aludtam ez miatt.
Egyébként, ha lehúzom az értesítési sávot, akkor ott VoLTE 2 helyén a két szolgáltató látható.
Most nézem, annak ellenére, hogy bal felül VoLTE 2 látható ez a funkció a 1.SIM -re van állítva, az imént kikapcsoltam, de nem változott semmi. -
AtHoS
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
droti25
üzenetére
Próbáld meg, hogy letakarod a teló felső részét, vagy lefordítod a telót, olyankor az AoD kilövi magát, nekem a Pron dob rá pár %ot ha AoD egész éjjel világít. Általában lefelé fordítva tartom éjjel, úgy nem merül csak 1-2%ot, ha megy az AoD valamennyivel többet, talán 6-8%, már nem emlékszem. Bár én ritkán alszom 8 órát, általában 4-6 max.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
droti25
üzenetére
Az, hogy 1 éjszaka, az hány órát jelent nálad? AoD be van kapcsolva? Wifi stb oké, hogy kilőve, nincs app beragadva? Nincs telepítve valami optimalizáló, okosító app esetleg? Biztonsági program? Gyári visszaállítást próbáltál, utána teszt, úgy hogy nem telepítesz semmit?
-
droti25
őstag
Mint már azt korábban is írtam, sajnos nekem 1 éjszaka alatt merül a telefon 13%ot is.
Este kikapcsoltam a WiFi-t, mobiladatot kíváncsiságból.. de az eredmény ugyanaz lett: 13%merülés.
Kezdem azt hinni, hogy a gyári rendszer eszik ennyit.
Szerintetek mi lenne a megoldás?Telefon tétlen mit jelent pontosan?
-
Peathee
senior tag
Azért vannak olyan emberek bőven akiknek ez naponta hasznos hogy látják a szolgáltató nevét.
Én pl Komáromban dolgozom az ipari parkban (ami a Dunától pár 100 méterre van csak, ha nem vagytok képben arrafelé) és simán vannak a gyárnak olyan részei ahol a telefon átvált a szlovák hálózatra. -
Pompi
nagyúr
De nálad nem aktív a VoLTE ezek szerint.
- - - - - - - - -
Annak akinek hiányzik a szolgáltató neve és nem tudja, hogy melyik szolgáltatónál van
(bocs, de ezt nem hagyhattam ki) (@teleahocipöm) annak ezt a beállítást javaslom mielőtt szarfosszarazegészéscsakvelembaszikkiavilág típusú posztok születnek 
Beállítások - Megjelenítés - További kijelző beállítások - Szolgáltató nevének megjelenítése bekapcs
-
AtHoS
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nálam, igaz csak 1 kártyával Telenor HU van a bal felső sarokban (4G hálón lógva)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dave920117
üzenetére
Mert 4 pixel értékéből számol egy képpontot a szenzor. Jó a szoftver, a képek fényereje is jobb és a minősége is.
-
AtHoS
nagyúr
Gondolom ezt: Hívásindítás Wi-Fi használatával
-
Ez a wifi hívások mit takar? HA wifin van a telefon azon keresztül indítja a hívást vagy mi ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dave920117
üzenetére
10 mpn használjuk.
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik felbontáson készíti a telefon a legjobb képeket? -
Pompi
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
"helyette a Volte2 van kint"
VoLTE a 2-es sim kártyán aktív, ez az jelenti.
Nekem is megjött ma reggel a 185-ös, én úgy érzem jobb lett az ujjlenyomat olvasás, bár nekem eddig se volt vele gondom
-
Ma megérkezett a 185-ös frissítés! A képek egy picit jobbak talán. Elég hamar telepítette a telefon pedig 4gb-os volt.
-
teleahocipöm
senior tag
Úgy néz ki, hogy működik a háttérben való mentés Google Fotókba
.
A feltelepült frissítés viszont csak annyi változást hozott, hogy a szolgáltatók neve eltűnt a bal felső sarokból, helyette a Volte2 van kint, ez zavar egy kicsit, az ujjlenyomat beolvasás terén semmi változás, ugyan olyan rossz. Legalábbis eddig csak ennyi változást vettem észre. -
Bennyboy
őstag
oks, köszi
béke
-
Bennyboy
őstag
Érdekelne, h vki néz-e filmet telefonról? Bírja a telefon pl hd filmek lejátszását akadás mentesen? Projektorra tervezem kötni valamilyen módon.
-
teleahocipöm
senior tag
Be van kapcsolva. Közben találomra állítgattam már mindenhol, de nem segített, majd a Google Fotók súgóján nézelődtem és az Akkumulátorhasználati részletek > Alkalmazás indítás -nál át állítottam Kézi kezelésre, így kipróbálva a fotózás után már rögtön felkerült a kép. Ebben az a pláne, hogy eredetileg is ez volt be állítva, de kb. 15 perccel előtte raktam át (B)Automatikus kezelésre(/B), (nem kellett volna) akkor nem is lett jó, úgyhogy utána még átállítottam valamit,
. Most hagyom, holnap lövök pár képet és kiderül tartós lett-e.
Közben megjött a frissítés, 2-4 között települ. -
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Személyes adatok? Esetleg a google fotók appon belül nincsen szinkron kapcsoló?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
A gmail fióknál a szinkron be van kapcsolva?
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Erdekes nalam ilyen nem szokott elofordulni...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dorcsika
üzenetére
Nálam ez az időjárás APP jelzi:
Transparent clock & weatherA beállított ébresztő alkalmazást is lehet róla indítani
-
droti25
őstag
Nálam még mindig a Google play szolgáltatások az egyik legnagyobb akksi zabáló..
Valaki nem tudja mitől?
Mit használ ez és mire egyáltalán? -
Dorcsika
junior tag
Van arra mód hogy kijelezze valahogy a telefon a következő ébresztés idejét? Állapot sávon vagy widgeten.
-
teleahocipöm
senior tag
Akkor nem nagyon értem, nem tudom mit kellene tennem, az első nap még nekem is működött, az akkor készített fotók szinte azonnal felkerültek a Google Fotókba.
Valószínűleg nem a telefonban van a hiba, mert a Samsung J5-nél sem működött, de azt a régi androidnak tudtam be. Sajnos jártam úgy, hogy meghalt az sd kártyám és elveszett minden róla, az volt a mázli, hogy a fotók felkerültek a felhőbe.
Tök tanácstalan vagyok. -
Pompi
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nekem működik a háttérben a fotók felszinkronizálása, nem kellett lockolnom az appot, sőt még kézi kezelésbe sem raktam. Használom mióta megvan a telefon.
-
teleahocipöm
senior tag
Szóval így sem megy automatikusan Google Fotók szinkronizáció, csak ha a mobilon belépek a az alkalmazásba .:/ , egyáltalán másnál működik ez, néztétek már?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Az emui is szeret mindent bezárogatni, hogy optimálisan fusson.
psajti
nem volt ilyen, de használd a fülhöz rakod felveszed funkciót, ne huzogass(max az asszonyt
) -
psajti
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal P30 esetén, hogy bejövő hívásnál annak rendje és módja szerint a zöld kagyló felé húzva leteszi a telefont? Most már hetek óta nem tudok hívást fogadni, mert ha elfogadnám mindig leteszi. Gondoltam hátha szoftveres a hiba, vártam is türelmesen és visszahívtam mindenkit, akit "letettem" de a mostani frissítés után sem oldódott meg a gondom.
1 simmel használom amúgy a telefont, és sokáig minden működött is szépen rendesen. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Na még1 eszembe jutott: nyisd meg a multitaskot(négyzet gomb) és a google fotók képét húzd lefele. Ilyenkor rákerül egy lakat és nem zárja be. Nekem a mifit ezzel működik rendesn és nem zár be.
-
válasz
Peathee
üzenetére
Napszemüvegben a kamera nem látja a szemed (szín, írisz stb)! Sosem fog napszemüvegben felismerni a telefon. Próbáld ki, ha fel akarod oldani arccal és nagyon lefele nézel vagyis eltakarja a szemhélyad a szemed akkor sem old fel. Ha már 1 szemmel belenézel akkor felold. Ez egy biztonsági funkció, hogyha alszol akkor ne tudják az arcoddal feloldani a telefont.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ne zárd be az appot.
-
teleahocipöm
senior tag
Na most ellenőriztem és a Google Fotókba az automatikus mentés nem történik meg, csak akkor, amikor a telefonon megnyitom, nem értem, a reggel készült képeket csak most mentette fel. :/ Az a gond ezzel, hogy ha történik valami a telefonnal, oda a képek.
-
Peathee
senior tag
Tegnap beállítottam az arcfelismerést, (bár sikerült olyan üvegfóliát vennem amivel működik az ujjlenyomat olvasó) e ma reggel meg sajnos azt vettem észre, hogy napszemüvegben nem ismer meg...
MEgtanítani pedig nem lehet a napszemüveges fejemre, arra nem reagál... remélem ezt egyik frissítés meg tudja oldani. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Vagyunk ezzel páran így. Majd jön.
-
teleahocipöm
senior tag
Nekem nincs frissítés, naprakész a rendszerem a 9.1.0.178 -al
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dave920117
üzenetére
Beállítások/akkumulátor
-
Dave920117
tag
Egyébként teljesítmény módot hol lehet bekapcsolni?
Én is játszom a PUBG-vel, langyos tőle a telefon, nem forrósodik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
A google fotók csak simán Fotók néven szerepel!
-
droti25
őstag
Nem játszottam még a telefonon így nem volt viszonyítási alapom már ami a melegedést illeti.
Gondolom ettől a magas hőtől baja nem lesz? -
droti25
őstag
Sziasztok
Az normális hogy PUBG alatt 45 fokra forrósodik a telefon?
-
Quqesz
nagyúr
Nálam is fent a 185.
teleahócipőm
A gogli fotót 2 helyen kapcsold ki:
1.beáll/akku/alkalmazás indítás
2.beáll /alkalmazás /alkalmazás /3 pötzy felül/speciális hozzáférés/akku optimalizáció
Elvileg ezután mennie kellene. -
artid
aktív tag
Sziasztok,
Megérkezett nekem is a 9.1.0.15-ös frissítés.
Másnál is 4,07 GB???Eddig csak pár száz MB volt a havi frissítés....
-
teleahocipöm
senior tag
A google fotókba mentéssel, hogy álltok, nektek automatikusan ment? Nekem csak akkor, ha belépek a google fotókba, már kezdtem örülni, hogy nem lesz ez gond a samu után, erre ugyan ott tart most ez is.
-
Iller
tag
.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Most érkezik kb 2 héten belül a 185 mindenkinek.
-
AtKaSr
csendes tag
Sziasztok! Akik tokban tartják a telefont, nem fordult elő hogy a fém kereten, apró pontokban le kopik a festék a tok és telefon közé került porszemek miatt? P10 ről váltottam, ott is ugyanez volt a helyzet, de mivel ott még a hátlap is fém volt, fél év után már nagyon gázul nézett ki a telefon.. Elég szomorú hogy nem sikerült ezt megoldani 2 generáció alatt...
-
Mr.Manus
csendes tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a .185-ös frissítéssel pontosabb lett az ujjlenyomat olvasója és talán kicsit gyorsabb is. Régebbi verzióval nekem is csinálta azt amit te írtál, ennél még nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bocs, de ezt nem hagyhattam ki) (@teleahocipöm) annak ezt a beállítást javaslom mielőtt szarfosszarazegészéscsakvelembaszikkiavilág típusú posztok születnek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Most hagyom, holnap lövök pár képet és kiderül tartós lett-e.