Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Én 8 után a 9nél vettem észre változást, sokkal gyorsabb lett, akksi talán jobban merül meg apróságok amikben jobb lett a 9.
Úgyis lefrissítem én is csak eddig kórház miatt nem voltam wifi közelben.
Főverzió váltásnál szoktam gyári visszaállítást csinálni, mint pl 8 után 9,most ezt nem tervezek. -
Tompie
őstag
Valahol olvastam előtte is utána is ajánlott a FR, OREO-t is úgy tettem fel, nem is volt soha semmi bajom vele.
Így fogok most is eljárni csak mindezek előtt full adatmentés wifi jelszavaktól kezdve minden stb.
Arra született megoldás, hogy működjön 9 alatt is a hangrögzítés? (kizárólag fontosabb dolgok kijegyzetelésére használom, ezt is ritkán de néha jó, hogy van).
-
Zsoltika11
tag
Egyébként nem ennek kéne megoldásnak lenni hogy Finderrel tegye fel az ember. Rendesen, ahogy kell, feldobja a rendszer és te letöltöd, telepíted. Ahogy a gyártó kiküldi. Nem mókólgatni. Valami gubanc lehet Huawei-nél ezen a téren. A P10 Plus-ok többsége nem kapta meg, pedig már rég rajta kéne lenni. Hát a P9 Lite-ok (2017) sorra kapják meg... a csúcskategóriás P10 Plusok pedig beragadtak. Ez nem normális szerintem. Ez egy hiba. Szoftveres, vagy akármi, de ez hiba. Valahol, valakinél a gyártónál.
Rá fogok kérdezni Huaweinél hogy mi a helyzet. Mit tudnak erről, mi ez a hibajelenség. -
youngboy
senior tag
-
mukurisho
tag
-
kllzslt
tag
Közben azt hiszem, hogy rájöttem, hogy mi a baj szerintem. A szolgáltatóm (3 - Three) saját szoftvere van rajta és valószínűleg ezért nem megy az upgrade. SIM lock az nincs rajta, csak bekapcsolásnál fogad a Three logó...
A bootloadert már kinyitottam, úgyhogy bármit fel kell tudnom rakni azt hiszem...
-
Tompie
őstag
-
mukurisho
tag
FF-ben ha rámész az adott firmware-re, akkor ott találod a
"CHECK FORMWARE ACCESS"-t, azon belül a with imei.Ha ez azt mondja, hogy: "Firmware approved...", akkor felrakhatod.
Ha nem, akkor elvileg le tudod tölteni, de a telefon sem fogja engedni felrakni.Az jó kérdés, hogy miért ragad be, nekem single Sim és B162-nél nem talált frissebbet.
-
Ha figyelmesen elolvastad volna, ez van odaírva a mobilcorner oldalán:
2 év teljes körű Gyártói garancia**
A két csillag még szép piros is, hogy észrevedd (ez nem szokás az ilyen oldalakon, ez szvsz. elég korrekt) és link is van rajta, ha rákattintasz elolvashatod:
Huawei (2 év, nekünk kell visszaküldeni és mi küldjük az európai márkaszervizbe( 4-5 hét a javítási idő)
-
teofiil
csendes tag
Szia, én is így vagyok/voltam ezzel - de aztán tavaly június elején sikerült összehozni egy leejtést! Januárban vettem (P9Plus) - persze a 3 hónap cserén túl. Nem szeretem a tokokat, semmilyen tokot! Nem is volt rajta. A kijelzőn volt üvegfólia- xprotect (9000 Ft-ért vettem rá - tmobile-ban). Na az pókhálósra tört és alatta a kijelzőm is rendesen összetört. A parkolóban ejtettem le - az autóból kiszállva, mert a navi ment róla. Soha el nem tudtam volna képzelni, hogy valaha elejtek egy telefont is. A szerencsém a szerencsétlenségben, hogy a telefon működött, sőt működik most is, mert azóta sem csináltattam meg (40-55k lenne kb). A kölykeimnek már cserétetettem kb. 10-15 kijelzővédőt, mert mindig berepesztik. Szóval most egy P10Plust használok, de erre is most csak a gyári tokot tettem illetve a gyári fóliát. Talán kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba. Jelzem, hogy az üvegfóliával kicsit nehezebben is érzékelte az érintést a kijelző, mint miután összetörés után csak egy sima fóliát tettem rá, hogy ne piszkálja az ujjam a repedések érintése. Szóval szerencsés vagy - és én is ezt vallom, hogy ha lehet tokmentesen, de igazi védelmet csak egy behajtós tok adhat a hétköznapi leesések alkalmával....
-
-
tomikasd
csendes tag
-
törölt tag
Persze
Memkari főkönyvtárában csinálsz egy DLOAD nevű mappát, majd project menüből betallózod a sftware upgrade-n keresztül, és ennyi
Project menü: * # * # 2846579* # * #Fontos, hogy full verziót tölts le, ne OTA upgrade-t.
De ITT egy leírás, és a P8 fórum-ban is elolvashatod, az összefoglalóban. Ugyanaz, mint a P10 Plus
szerk:
Azért olvasd át azokat is, hátha valamit kifelejtettem. Fejből nyomtam, nem google-val, mert csináltam párszor a P8-ra, csak nem ma volt. -
-
samu76
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged