Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kllzslt #1093 üzenetére
P8-nál működött, de komolyan nem tudom, hogy P10Plus esetén is működik e.
Memkari, dload mappa, belemásolod az update file-t, majd project menu (*#*#2846579#*#*) zárójelek nélkül, és onnan kiválasztod a 4.1 menüt, ami a Sofware Update/SD Card Update.szerk: fogalmam sincs, milyen file rendszer, én telóval formáztam.
-
resch13
tag
OK, hetvegen osszedobom...
En az EE-nel es a 3-nel vagyok. Az EE-tol vettem, uzleti csomagban, lehet ez is kozrejatszik... Meg kell nezni a kiallitott modelt. Ha L09-akkor hivatalosan egy sim-es, valoszinuleg fuggo. Ha L29, akkor van remeny a fuggetlensegre...
Ami a garanciat illeti: Ugye ezzel a beavatkozassal buktad. Viszont, ha visszavarazsolod L09-re, ami ugy tunik megoldhato (bar nem fogom kiprobalni), akkor ujra el a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged