- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes ez a probléma, nálam még nem merült fel. Pedig elég komoly tokot vásároltam hozzá, van előtte egy gorilla glass 5, és így is kiváló az érzékenysége. Épp csak hozzáér az ujjam, és érzékeli is.
Love Me! (vagy LoveMEI) tokot vásároltam. (ebayról.)más:
Erről mi a véleményetek? Még mindig B120, és nem talál frissítést sem. Pedig most jött vissza hivatalos Huawei szervízből, törött kijelző miatt (ezért is az új, atombiztos tok) és a számlára, illetve kisérőre rá van írva, hogy software upgraded. Pedig ugyanúgy B120-al lett elküldve.
Esetleg manuális frissítésbe is beállnék, de nincs memóriakártya benne. Így is megoldható? -
dannyl
addikt
Hát te tudod. Nekem amúgy is erőltetett ez a fícsör. Ha kikapcsolt kijelzőnél működne, akkor azt mondom, oké. Képernyőkép: redőny lehúz, képernyőkép-re katt, és kész. vagy hangerő le + power gomb hosszan. Mondjuk, ha valami miatt sok képernyőt mentesz, akkor nyilván ezek nem opciók. Nekem nem hiányzik a rajzolgatás. Pláne a chrome indítást nem értem. Mire lerajzolom az e-betűt, már rég ikonról elindult... Azért bármit csinálok, kilépni az "asztalra" kb. 0,5 mp sincs, és minden hasznos dolog elérhető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest