- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes ez a probléma, nálam még nem merült fel. Pedig elég komoly tokot vásároltam hozzá, van előtte egy gorilla glass 5, és így is kiváló az érzékenysége. Épp csak hozzáér az ujjam, és érzékeli is.
Love Me! (vagy LoveMEI) tokot vásároltam. (ebayról.)más:
Erről mi a véleményetek? Még mindig B120, és nem talál frissítést sem. Pedig most jött vissza hivatalos Huawei szervízből, törött kijelző miatt (ezért is az új, atombiztos tok) és a számlára, illetve kisérőre rá van írva, hogy software upgraded. Pedig ugyanúgy B120-al lett elküldve.
Esetleg manuális frissítésbe is beállnék, de nincs memóriakártya benne. Így is megoldható? -
dannyl
addikt
Hát te tudod. Nekem amúgy is erőltetett ez a fícsör. Ha kikapcsolt kijelzőnél működne, akkor azt mondom, oké. Képernyőkép: redőny lehúz, képernyőkép-re katt, és kész. vagy hangerő le + power gomb hosszan. Mondjuk, ha valami miatt sok képernyőt mentesz, akkor nyilván ezek nem opciók. Nekem nem hiányzik a rajzolgatás. Pláne a chrome indítást nem értem. Mire lerajzolom az e-betűt, már rég ikonról elindult... Azért bármit csinálok, kilépni az "asztalra" kb. 0,5 mp sincs, és minden hasznos dolog elérhető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kerékpársportok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest