Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
-
-
dannyl
addikt
válasz
#18001664 #963 üzenetére
Ne haragudj, de te voltál, aki hagyta, hogy megvezessék. Törvény szerint ha nem tudsz számodra megfelelő készüléket választani, akkor kötelesek a pénzt visszaadni.
Ilyet meg, hogy régi árlistát hoznak... Nem is hallottam. Nagyon rossz helyre mehettél be. Nekem volt már 3-4 ilyen ügyem, az egyik épp decemberben. Mosolyogva adták vissza a pénzt, és elnézést kértek. Sőt, még azt is mondták, hogy így a legegyszerűbb. Székesfehérvár pláza, ha számít. -
Indian74
senior tag
válasz
#18001664 #955 üzenetére
Nos telefonáltam a Huawei szerviznek is,elmondtam nekik amit kaptam email-ben a TMX-töl válaszként,és a telefonos ügyintéző hölgy elmondta,hogy ezek szerint türelmesen várjak mert kapok egy új készüléket,de érdekes mert semmit nem kell leadnom,így hát se dobozát,se töltőt,se fülest,az marad nálam,csak új garanciajegyet kapok amin az új IMEI számmal fog szerepelni a nyilvántartásukban és onnantól indul újra a garancia.
Hát érdekes,mert a T-mobil-tól vettem,ilyenkor miért nem kapok,csereutalványt(Halkan megjegyezném,ilyen esetben gyorsabb lenne a csereutalvány,nem kéne annyit várni a telefonomra)???
Bár hozzátenném a t-mobil-nál már nem árulják a P10 plusz-t,így lehet nem is baj,kapok egy vadi új lészüléket,csak rendesen működjön. -
Medical
aktív tag
-
Skimaster
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged