- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben olyat csinál a telefon, hogy a képernyő alsó keskeny kb max fél centi sávjában, keresztbe villog a kép. Teljesen véletlenszerűen, hogy mikor, nem mindig és elég rövid időn belül meg is szűnik.
Mi lehet a probléma? Készüljek telefon cserére? 😒Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz
corebonts #1402 üzenetére
Mert a flotta tuljadonosa intézi / intézheti a szolgáltató felé az ügyeket így én nem kérhetem a szolgáltatótól, hogy kapcsolja ki a SIM kártyámon a VolTE-t.
Arra gondoltam van valami *#*#... kód amivel ki lehet kapcsolni csak VoLTE-t
Egyelőre megvagyok VoLTE-vel nem tapasztaltam azokat amiket neten olvastam. -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet a VoLTE-t kikapcsolni?
A beállítások stb menüben nincs rá opció.
A Vodafone most kapcsolta be, mivel flottás vagyok nem opció, hogy menjek be és kapcsolják ki.
A telefonon nem lehet valahogy kikapcsolni?Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült / hogy sikerült összekötni kábellel nem okos tv-t amin van hdmi bemenet?
A képet akarom a tv-re tükrözni.Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz
Localmatador #1394 üzenetére
Szia!
Ha úgy meg tudják csinálni, hogy beadom és utána (esetleg 1 óra / pár óra múlva) kész is akkor kimennék én a Shopmarktba is.
Köszi a tippet, hogy új akksihoz tiszta Android.Amúgy valaki adott még tippet, HiCare alkalmazásban erre való a Karbantartási mód bekapcsolása, szerviz előtt be kell kapcsolni, nem tudnak kutakodni.
-
Tompie
őstag
válasz
Localmatador #1390 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Ha csak egy akkumulátor cserére adom be akkor is a biztonság kedvéért csináljak egy teljes adatmentést vagy szoftverhez nem nyúlnak és minden megmarad?
Kösziui: eddig a József krt. hivatalos szervizt néztem ki (közelebb van)
-
Tompie
őstag
Valaki tud ajánlani egy megbízható helyet ahol szakszerűen cserélnek akkumulátort, Budapesten?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Frissítve,
talán amúgy még gyorsabb lett, illetve több a szabad memória így első blikkre.
-
Tompie
őstag
Én 8 után a 9nél vettem észre változást, sokkal gyorsabb lett, akksi talán jobban merül meg apróságok amikben jobb lett a 9.
Úgyis lefrissítem én is csak eddig kórház miatt nem voltam wifi közelben.
Főverzió váltásnál szoktam gyári visszaállítást csinálni, mint pl 8 után 9,most ezt nem tervezek. -
Tompie
őstag
válasz
Zsoltika11 #1347 üzenetére
Nekem az elején "brutális" módon merült, mostanra kb kezd beállni.
Instagram-om egyes videók lejátszása picit akad vagy inkább nem olyan smooth. -
Tompie
őstag
Hm ujjlenyomat feloldással, nem regisztrált ujjammal is feloldja a telefont 3x próbálkozás után, nem kér PIN-t.
Mit lehet ez ellen tenni, ötlet?9.0.1.163-on vagyok.
OTA frissítés előtt és után is volt FR.Köszönöm
-
Tompie
őstag
Emlékeim szerint ki lehet kapcsolni az ikon feliratokat nem csak az ikonszöveg méretét lehet állítani hanem ki is lehet kapcsolni de lehet rosszul emlékszem, mert sehol nem találom hol lehet kikapcsolni.
Valaki tudja ne tartsa magában
Köszönöm -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Kész a frissítés
előtte is FR utána is FR és minden automatikusan visszaállítva adatmentésből.
Első benyomások, kevesebb szabad memória ellenére szerintem pörgősebb. Kb 1 óra tapasztalata.
-
Tompie
őstag
Majd azért akik előttem járnak a frissítéssel írhatnak tapasztalatokat
Én még nem tudom mikor fogom, mikor lesz időm lementegetni mindent is -
Tompie
őstag
Már nem tudom hol olvastam, valaki írta sima P10-re megjött neki, feltette és k*rva gyors lett
Majd meglátjuk -
Tompie
őstag
2017. decemberében vettem. Csak egy kis infó, viszonyítás.
-
Tompie
őstag
Valahol olvastam előtte is utána is ajánlott a FR, OREO-t is úgy tettem fel, nem is volt soha semmi bajom vele.
Így fogok most is eljárni csak mindezek előtt full adatmentés wifi jelszavaktól kezdve minden stb.
Arra született megoldás, hogy működjön 9 alatt is a hangrögzítés? (kizárólag fontosabb dolgok kijegyzetelésére használom, ezt is ritkán de néha jó, hogy van).
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Valakinek frissült már Android 9-re?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Azt szeretném kérdezni, ha egy alkalmazást / játékot hozzáadok a Game Suite alkalmazásban akkor az csak onnan indítva lesz "GPU turbós" vagy ha az "asztalról" indítom akkor is? Ugyanis ott is ott marad az ikonja.
Vagy ha már hozzá adtam Game suitehoz mindegy honnan indítom?Köszönöm
-
Tompie
őstag
Ki használ üvegfóliát?
Esetleg linkkel együtt ki melyik ajánlja?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Nemrég lett 8.0.0.371 ma már új frissítés jött
117MB. 8.0.0.375
Wifi közelbe leszek fel is teszem de most nem Factory resetelek -
Tompie
őstag
A beépített gyári mobiladat figyelőt, hogy lehet kikapcsolni, hogy feleslegesen ne fusson a háttérben?
Beállítottam a havi korlátot meg a kezdő napot, csak a kíváncsiság kedvéért ez, hogy számol de inkább az eddig megszokott alkalmazást használom továbbra is.
Viszont a beépítettet sehogy / sehol nem tudom kilőni. -
Tompie
őstag
válasz
Zsoltika11 #1237 üzenetére
Az adaptív ikonok háttere fehér, ezeknél ha nyomva tartod dob fel funkciókat.
-
Tompie
őstag
Na hali
Másnak is fehér a háttere egyes ikonoknál pl play áruház, gmail ikon stb?
Valahogy ki lehet ezt javítani? -
Tompie
őstag
Ma a telefon feldobta az OTA frissítés lehetőségét, B185-ről 8.0.0.365-re.
Extreme Digital-os független készülék. (L09 C432)
Valamelyik nap majd megcsinálom. -
Tompie
őstag
L09 B365-re rámegyek ellenőrzésnél azt írja L29-hez jó majd L29-nél azt írja L09-hez jó.
B360-nál jól van. -
Tompie
őstag
Nekem edigital-os, vásárlás óta B185-n vagyok
-
Tompie
őstag
Úgy érzem elég idő telt már el, hogy rákérdezzek, sokan frissítettetek OREO-ra?
Mik a tapasztalatok? pro és kontra, vagy minden remekül működik? 😊 semmi nincs amit esetleg eddig működött OREO alatt viszont...?Mivel már nem lehet 3 gombossal tiszta telepítést csinálni, most az a frissítés menete, hogy frissítés előtt factory reset majd frissítés után megint?
Így lehet szemét nélküli frissítést csinálni manapság? 😊Köszönöm
ui: esetleg ha úgy alakul van valami módja a visszatérésre? 😊
-
Tompie
őstag
Valaki próbálta már feltenni tiszta telepítéssel (pl 3 gombossal)? Értem ez alatt, hogy nem OTA se nem FF?
Ha igen honnan szerezte be a hivatalos ROM-ot ?
Én még mindig csak ezt a forrást ismerem de vki innen letöltve már próbálta feltenni de nem ment fel, igaz lehet csak user error volt
Köszönömui: ennyi idő elteltével kinek mik a tapasztalatai OREO-val kapcsolatban?
-
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan hivatalos ROM-ot(okat) lehet letölteni (tiszta telepítéshez), ahol esetleg az Oreo is fent lesz illetve ha adnak ki rollback ROM-ot akkor az is ?!
Én csak ezt az oldalt ismerem de itt csak B171 van fent mint legfrissebb ROM, nekem pedig már B185 fent fent amit OTA-n frissített.
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Ki használ okos tokot? Kinek milyen tapasztalata van vele? Ki milyet használ illetve valakinek van tapasztalata ezzel?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Hogy lehet megcsinálni, hogy ha hívás közben jön valami értesítő pl email akkor annak a hangja halk legyen vagy hívás közben ne kapjak ilyen értesítőt ?
Mert még mindig hangosan jelez és beszélgetés közben elég zavaró.
Köszönöm -
Tompie
őstag
A ki milyen toktat használ kérdés után következzen a ki milyen előlapi fóliát / üvegfóliát használ?, aki használ
-
Tompie
őstag
Akit érdekel majd az Oreo ezen az oldalon majd fent lesz és letölthető, tiszta telepítéssel felrakható.
Egyelőre China verzió van fent. -
Tompie
őstag
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy hívás közben ha jön email vagy valami más értesítés akkor hívás közben a fülemhez tartva baromi hangos meg az értesítés idejére lenémítja a beszélgetést nem hallom a túloldalt prioritást élvez az értesítés.
Lehet ezen vhogy változtatni, ne legyen értesítés hívás közben ezáltal ne némítgassa a hívást?Köszönöm
-
Tompie
őstag
Még valami
Mikor előhívom az éppen futó appok listáját majd törlés mind, törli őket, és a képernyőn nincsenek ikonok és gondolkozik, hogy vissza kéne pakolni őketde van mikor egy fél pillanat alatt visszateszi
-
-
Tompie
őstag
Na jó nem értem, simán visszaállítottam az mp3-at most már 90s-ig csörög utána szakad meg de gondolom 90s után minden megszakad ez ilyen maximum.
Viszont arra tudnál tippet adni, hogy az hol tudom beállítani ha törlök egy képet akkor az azonnal végleg törlődjön ne az átmeneti tárolóba tegye?
-
Tompie
őstag
válasz
#48613632 #746 üzenetére
Egy észrevétel gyári csengőhangot végtelenségig csörget csak beállított mp3-at nem. hmm Gondolom végigjátsza az mp3-at és ha vége akkor bontja a hívást is. Érdekes.
Azt kéne beállítani hogy újra előről kezdje el lejátszani az mp3at. vagy passz
VAGY
a gyári csengőhangok .oggformátumok az mp3-at átkonvertálom .ogg-be hátha úgy jó lesz -
Tompie
őstag
válasz
#48613632 #746 üzenetére
Túlélem ezt az ujjlenyomat világítás hiányát ám
A másik, a csörgés azért bosszantóbb, hogy csak 30s csörög.
Biztos tök egyértelmű dolog és csak nekem van még korán de FR-t?
jaaa Factory Reset?Nem hinném, hogy segít, mert újonnan vett telefon (B171 ROM-al) friss beállításokkal.
Akkor lehet a szolgáltatóbál kell rákérdeznem. -
Tompie
őstag
Újabb észrevétel bejövő hívásnál csak 30 másodpercig csörög utána megszakítja.
Ezt be lehet állítani, hogy ne korlátozza a csörgés időt kb végtelenségig csörögjön amíg a hívó le nem teszi ? -
Tompie
őstag
Amúgy egy gyors észrevétel, az ujjlenyomatolvasó ami ugye funkció gomb is, a gomb körül legalább valami halvány világítás lehetett volna, sötétben jobban látható legyen hova kell nyomni, és akit ez zavar ez a világítás akár kikapcsolható legyen
Ez csak egy zárójeles megjegyzés volt
De a képek azonnali végleges törlésére még mindig nem jöttem rá, hogy kell, átmeneti tárolóba teszi (tudom 30 nap után azonnal törli)vagy annyi nap után amit én beállítok de azt sem tudom hol kell
-
Tompie
őstag
Azt be lehet állítani, hogy a törölt képeket azonnal törölje ne csak az átmeneti tárolóba tegye ?
Illetve a beállítások menüben időnként ne adjon nekem tippeket
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Azt be lehet állítani kicsit "szellősebben" legyenek az ikonok a képernyőn, gondolok itt arra, hogy ne 5 hanem csak 4 oszlop l egyen ?
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni pontosan mit is kell kezdeni a ROM-hoz letöltött 2 v. 3 fileal tiszta telepítés esetén P10 Plusnál? mert nekem még mindig egy kicsit zavaros
Mert két fileból áll a ROM de van ahol egy harmadikat is le lehet tölteni:
1. update.zip
2. update_full_VKY-L09_hw_eu.zip
3. update_data_full_public.zipMelyeknek a tartalma:
update.zip
META-INF directory
full_mainpkg.tag
UPDATE.APP
VERSION.mbnupdate_full_VKY-L09_hw_eu.zip
data directory
META-INF directory
UPDATE.APPupdate_data_full_public.zip
data directory
META-INF directoryEddig amíg csak egy update.zip file volt a benne lévő update.app-ot felraktam 3 gombossal és kész.
Na de most?
Az OK, hogy most is ezzel kell kezdeni de utána ? az update_full_VKY-L09_hw_eu.zip? és van ahol update_data_full_public.zip is van hozzá?!Vagy csak annyi az egész, hogy előbb update.zip-ben lévő update.app-ot kell feltenni, ha ez kész utána a update_full_VKY-L09_hw_eu.zip-ben lévő update.app-ot és kész, ennyi?.
Mert most már 2 "részben" érkeznek a ROM-ok?Vagy a felrakás metódusától is függ? azt olvastam ha HWOTA scripttel teszem fel akkor kell mind a három file ha 3 gombossal akkor csak az update.zip ahogy eddig, dload mappába az update.app és csak azt kell feltenni?!
A segítséget előre is köszönöm!
-
Tompie
őstag
Szia!
Leírnád pontosan, hogy kell újrarakni ?
Azaz tettem már újra romot P7-en sokszor csak most azzal nem vagyok tisztában, hogy van több file ezeket mind fel kell tenni és mi a sorrend?
Van Update.zip meg update_full_VKY-L29_hw_eu.zip meg van ahol van egy harmadik isIlletve bootloadert kell nyitni vagy sem ?
Valahol láttam már van B171 is ott írták, hogy nyitni kell
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Valaki vett ilyen telefont mostanában FirstPhone-tól? Hányas ROM van rajta ?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Erre tud valaki választ adni ?
Egy tiszta friss telepítéshez a letölthető Update.zip fileban lévő 4.46GB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni vagy a update_full_VKY-L09_hw_eu.zip fileban lévő 151MB-os UPDATE.APP-ot kell feltenni illetve mi a kettő között a különbség?
Mondjuk érzésem szerint az elsőt kell
Köszönöm -
Tompie
őstag
Csak a biztonság kedvéért
Innen nekem a Europe Region verziót kell letölteni P10 Plusra?!
Illetve Update.zip vagy Data File update_full_VKY-L09_hw_eu.zip kell nekem egy teljes tiszta ROM telepítéshez?
Köszönöm -
Tompie
őstag
Hi!
Honnan lehet letölteni a legfrissebb gyári general ROM(ok)-at?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni tudtok ajánlani rá jól bevált üvegfóliát ami normális és nem válik fel (körbe a szélén sem) ?
Valahol olvastam vki innen rendelt ami jó de már nem tudom hol olvastam és melyiket rendelte pontosan.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch4
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest