- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
Skimaster #964 üzenetére
Nos én is ezt szerttem volna kihozni az egészböl,egyik szolgáltató,szerviz nem áll a helyzet magaslatán.
Ha már van egy adott készüléke az embernek,rossz,nem rendeltetésszerüen müködik,és van rá VIP garancia,akkor miért is nem adnak csereutalványt,(már szerintem kezemben lenne a készülék.,nem kéne még heteket várni.)és a trééé meg normálisabban álljon az ügyfélhez,ha már egy felsökategorás telefont vásárolt az ügyfél.
Ez az én meglátásom,szerintem igy lenne korrekt -
törölt tag
válasz
Skimaster #918 üzenetére
Úgy volt, hogy a Mate9 után nem is veszek most másik telefont hanem megy az ára rá az autóra, de másképp alakult.
Az a jó ha nem pörög úgy a topik, az két dolgot jelent, nincs gond a készülékkel vagy kevesen használják. S Mate9-cel sem volt semmi gondom, tette a dolgát rendesen, igaz az Oreo nem volt bugmentes, de használható volt. -
dannyl
addikt
válasz
Skimaster #581 üzenetére
Lehet benne valami, bár nem értem mi köze hozzá, mert mindig akkor bömböl, mikor a zsebemben van.
Szerk.: Nem a zsebmód volt. De köze van hozzá, hogy a zsebemben van. Most kipróbáltam mindkettőt.
Zsebben: Üvölt
Asztalon: A beállított értéken csengVagy nem jót gondolok zsebmódnak. Én az "érintés-tiltás mód"-ot kapcsolgattam.
-
combrader
tag
válasz
Skimaster #532 üzenetére
Szinte semmit, felajánlotta az ujjlenyomat-érzékelőt, hogy használjam főgombként, ami elég ötletes. Meg talán egy kicsivel megint tovább bírja az akku.
Apropó üzemidő, sot: normál használat mellett bőven kitart 2, akár 3 napig is. Ha folyamatosan megy a kijelző, főleg nagy fényerőn és még olyan alkalmazás is fut ami ezekre pályázik 1-1,5 nap maximum, de le lehet meríteni mindent akár 1 nap alatt is.
-
kllzslt
tag
válasz
Skimaster #255 üzenetére
Nos gyorsan belaktam. Első gondolatok...
Nexus 6-ról váltottam. Keskenyebb annál ezért kicsit még furcsa. A szinén meglepődtem, sárgásabb arany árnyalatot vártam, nekem kicsit rózsa arany beütése van, de nagyon igényes és szép. A gyémánt mintázatú hátlap nagyon jó tapintású, de már rajta van a gyári műanyag átlátszó tok.
Nagyon gyors, de ez majd idővel elválik. 50 százalékra töltve érkezett, most két és fél óra után 32 százalékon áll. Megy fel töltőre én meg aludni, mert este dolgozni kell.
Ha van kérdésetek, akkor lehetőségeimhez képest igyekszem majd válaszolni. -
válasz
Skimaster #246 üzenetére
Nem szolgáltatónál kell venni listaáron mert úgy a legdrágább.Bárhol olcsóbb a p10 plus mint 322 ezer ráadásul kártyafüggetlenül.Bármelyik műszaki cikkeket forgalmazó nagyáruházban(MM,euronics,stb).A mediamarktban például 265 ezer.Az emagon 265 ezer a 128 gigás változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged