- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
A következőt kell tenned:
Telefon wifin fent, és az alkalmazást elindítod. Ha minden igaz, akkor meg foglya találni a telefonodon lévő szoftver verzióját.Nekem ez a L29C432B150 volt. Az L29 az a kettő, az L09 az egy SIM-es készüléket jelzi. De egyezni kell a továbbiaknak is, kivéve a végén lévő számnak. Nekem az a 170 volt. Így tehát az L29C432B170 firmware-t töltöttem le. Először csak az OTA update-et (570MB), de erre a telefon mikor kikapcsolt és frissíteni akarta, hibát jelzett és hibaüzenettel indult csak mindig a telefon. Utána letöltöttem a full romot (2,7GB ha jól emlékszem). Ez már szépen felkúszott, és frissült is a telefon.
Én nem töltöttem le zip ként, hanem a kiválasztott romnál rányomtam a "IN-APP PROXY" sorra, és követtem az ott leírtakat. Tehát a wifi beállításnál be kellett állítanom a proxyt. Ezután nem ment semmilyen net, csak a frissítésnél ugrott fel az üzenet, hogy van új, innen pedig már minden automatikus. Letölt-frissít-kikapcsol-dogozik-újraindul és kész is.
Fontos, hogy a wifinél vissza kell állítania proxy beállításokat automatikusra, mert különben nem megy a net!
Remélem érthetően fogalmaztam és tudtam segíteni. -
eversman
tag
Én nem így csináltam. Elindítottam, átmódosítottam a mobilnet beállításokban a portot 8080ra, aztán vissza a szoftverfrissítéskebe, és ott a legfrissebb teljes csomag letöltése.
Ér hirtelen megtalálta a 170-es végűt... egyenlőre magam sem értem pontosan a metódust, ha jön ki újabb verzió (FF jelenleg csak 170-esat lát), akkor pontosan lekövetem mi mit csinál... -
Helltak
őstag
Két nap után nehéz még választani közülük, de a meglevő tapasztalatok alapján, inkább egy pro-kontra dolgot szedek össze.
Üzemidő: Így elsőre jobbnak tűnik a P10 Plus, azonos felhasználás mellett, kb 1-1,5 óra SOT-al.
Kijelző: Ez elég egyéni preferencia függő, IPS vs Amoled. Nekem utóbbi a zsánerem. Viszont nagyon kellemesek a színei a P10 Plusznak is.
Kamera: Fotóban nehéz lenne dönteni, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. P10 Plusszal, különlegesebb képeket lehet lőni, viszont előkap és lő szituációban, a Samu a jobb (eddig).
Videóban S8-at mondanám jobbnak.
Hang: Hangszóróban jobb a Huawei, jó dolog ez a "sztereó".
Jack-re jutó minőségben, talán egy hajszálnyival jobb az S8.
Hardver: A SOC erősebb az S8-ban, viszont Multitasking-ban, elvérzik a 6gb RAM-mal szemben. Kevésbé is melegszik a Samsung.Igazából, nem igen csalódnál az S8-ban sem, remek készülék!
Viszont én, az előlapi ujjlenyomat olvasót kedvelem jobban, de már beletörödtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest